Re: Ieskok.lt poros...
metai
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...
metai
Laimute aš tikiuosi, kad ne tjei išsiskirsi džaugsiesi, kad šitas puslapis yra ir, kad gavai galimybę apturėti tokia meilę. Ot!
sveiki ,as tai pat turiu drauga su kuriuo susipazinom jieskok ,tik dar ir del to su juo susitikau kad ir mano pusesere ji pazysta kaip zmogu ,drauga ka na atrodo viskas ciki ,vienas kita suprantam ,palaikom ,jis saunus vaikinas.Koks skyrtumas kur susipazysti svarbu kad randa vieni kitus ir drauge gera.
Būtent Edita:)Pritariu visiškai.
Indraja!!!Turiu zmona faina..Taciau reikia kazko daugiau....Ka man daryti??Patark...
pasiulimu daug , bet bijau berizikuoti.
man t.p. patinka ieskok, nes cia susipazinau su savo busimu vyru -:)
o as su esamu:)
As asmeniskai manau, kad visgi daugelis merginu cia uzsiregistruoja, kad savimi pasipuikuoti ir gauti kuo daugiau tasku uz anketa. Tokia nuomone susidaro vien paziurejus y nuotraukas, kuriose paneles nezino kaip cia geriau pasipuikavaus ir pademonstravus uzpakaliuka, ar liekna kuna, ar gilia iskirpte, ar nusifotkinti su bikini, arba visai be bikinio (gal kuri isdrys ). Paskui daugelis is ju papyksta, kad vaikinams tik sexas galvoje!
As asmeniskai manau, kad visgi daugelis merginu cia uzsiregistruoja, kad savimi pasipuikuoti ir gauti kuo daugiau tasku uz anketa. Tokia nuomone susidaro vien paziurejus y nuotraukas, kuriose paneles nezino kaip cia geriau pasipuikavaus ir pademonstravus uzpakaliuka, ar liekna kuna, ar gilia iskirpte, ar nusifotkinti su bikini, arba visai be bikinio (gal kuri isdrys ). Paskui daugelis is ju papyksta, kad vaikinams tik sexas galvoje!
respect ;] ir as ta pati pastebejau ;]
teisyngai arvydas
nemanau, kad cia imanoma susirast baxura...
sveiki na musu ir nepamirskit nes mes taip pat susipazinom ieskok pagalba ir dabar jau beveik puse metu gyvenam kartu ir planuojam vaikuti susilaukti. na o apie vedybas dar negalvojam bet vistiek ideja ta kad esam pora ie ieskok.lt
o kas nori buti mano pora?
nemanau kad ce yra zmoniu panasaus charakterio y mano...
ieskok ir rasi
nemanau kad ce yra zmoniu panasaus charakterio y mano...
tai tau niekas ir neliepia ieskot tokio zmogaus, kurio charakteris panasus i tavo...sakyciau gal net ieskok tokio, kuris visai kitoks nei tu...;)
As raudau, dabar gyvnam kartu kitais metais tuoksimes:)
Arvydas, 30 wrote:As asmeniskai manau, kad visgi daugelis merginu cia uzsiregistruoja, kad savimi pasipuikuoti ir gauti kuo daugiau tasku uz anketa. Tokia nuomone susidaro vien paziurejus y nuotraukas, kuriose paneles nezino kaip cia geriau pasipuikavaus ir pademonstravus uzpakaliuka, ar liekna kuna, ar gilia iskirpte, ar nusifotkinti su bikini, arba visai be bikinio (gal kuri isdrys ). Paskui daugelis is ju papyksta, kad vaikinams tik sexas galvoje!
respect ;] ir as ta pati pastebejau ;]
O as pastebejau, kad daugelis prisiregistravusiu vaikinu nezino ko nori ir tiesiog cia trinasi. Jie NEIESKO
Buvo. Kaltas apie 5men. Kitiems metams uzpajamavau santykius, sake gris 27proc.prarasto laiko
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...