1

Topic: Vardas kiseniniam suniukui

Na gal kas turi minciu kaip galima butu pavadininti nykstukini pinceri? labai energingas, draugiskas "zbitkininkas" smile

2

Re: Vardas kiseniniam suniukui

skerdinas ;D

3

Skerdinas?! Tai jau tikrai ;D o kas gal ka rimciau? :::818

4

Guccis, Cavallis, Cardenas, Gabana, Dolcis, Versacis, Chanelis, Armanis, Pieras, Barklis, Rokis, Lenoras, Laris, Kelis, Spraitas ir t.t..:D

5

Aciu,Tomai ; )* jam kazkaip nei vienas nelimpa, jau trecia diena nieko nesumastau :::014
p.s. man tiesa pasakius labai juokingai skamba visi tie Gucciai ir Armaniai smile

6

Man irgi juokingai..bet dabar taip madinga..:D Siaip man Spraitas labiausiai patinka..Savo kazkada turejau tai Maxas buvo..nors irgi nedidelis..:D

7

va cia paziurek, ten nemazai vardu visokiu..:D

8

Pavadink baksu arba pupis kazkas panasaus mazdaug arba vyk lauk jeigu jis vardo neturi

9

tai reikia ne suns vardo ieskot, o ziurkes, dydzio turbut tokio pacio ?

10

spilga.Mitia.vuolis.kubiks.kufis,sparkis,mafius,laizius,muzis,

11

geriausia deti varda prasminga: pvz Antanas

12

Super puslapis ten, Tomai wink na va man patiko Notis ir tiktu jam, reiks sian su namiskiais pasitart wink
>>> juokas juokais, Arunai, bet masciau apie varda Tonis, tas pats Antanas tik amerikoniskas big_smile

13

As tai pavadinciau Kisheniukas.......Kishenijus

14

Sunku butu saukti big_smile na va tikrai bus Notis, nes belekoks isdaigininkas ir nenuorama smile

15

Kišius smile ka blogai:)
Kišiukas

16

Viktorija, 18 wrote:

Sunku butu saukti big_smile na va tikrai bus Notis, nes belekoks isdaigininkas ir nenuorama smile

Graikiskas vardas..:D

17

Tomas, 27 wrote:
Viktorija, 18 wrote:

Graikiskas vardas..:D

Cia rimtai? ir ka graikiskai mazdaug tai reikstu? as tai su ta intensija pavadinau nes angliskai naughty- isdykelis, neklauzada

18

nzn graiku tik varda toki girdejau..o italiskai tai reiskia "zinomas"...tai cia tikriausiai is lotynu kalbos sitas zodis tapati turbut irgi reiks..

19

Tomas, 27 wrote:

nzn graiku tik varda toki girdejau..o italiskai tai reiskia "zinomas"...tai cia tikriausiai is lotynu kalbos sitas zodis tapati turbut irgi reiks..

Idomiai cia big_smile "zinomas isdykelis" big_smile nu visai super big_smile
p.s. tu man labai patinki, Tomai :::031:::818

20

Viktorija, 18 wrote:
Tomas, 27 wrote:

Idomiai cia big_smile "zinomas isdykelis" big_smile nu visai super big_smile
p.s. tu man labai patinki, Tomai :::031:::818

Aciu, tu man irgi:::746:::817