Topic: Vardas kiseniniam suniukui
Na gal kas turi minciu kaip galima butu pavadininti nykstukini pinceri? labai energingas, draugiskas "zbitkininkas"
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vardas kiseniniam suniukui
Na gal kas turi minciu kaip galima butu pavadininti nykstukini pinceri? labai energingas, draugiskas "zbitkininkas"
skerdinas ;D
Skerdinas?! Tai jau tikrai ;D o kas gal ka rimciau?
Guccis, Cavallis, Cardenas, Gabana, Dolcis, Versacis, Chanelis, Armanis, Pieras, Barklis, Rokis, Lenoras, Laris, Kelis, Spraitas ir t.t..:D
Aciu,Tomai ; )* jam kazkaip nei vienas nelimpa, jau trecia diena nieko nesumastau
p.s. man tiesa pasakius labai juokingai skamba visi tie Gucciai ir Armaniai
Man irgi juokingai..bet dabar taip madinga..:D Siaip man Spraitas labiausiai patinka..Savo kazkada turejau tai Maxas buvo..nors irgi nedidelis..:D
va cia paziurek, ten nemazai vardu visokiu..:D
Pavadink baksu arba pupis kazkas panasaus mazdaug arba vyk lauk jeigu jis vardo neturi
tai reikia ne suns vardo ieskot, o ziurkes, dydzio turbut tokio pacio ?
spilga.Mitia.vuolis.kubiks.kufis,sparkis,mafius,laizius,muzis,
geriausia deti varda prasminga: pvz Antanas
Super puslapis ten, Tomai na va man patiko Notis ir tiktu jam, reiks sian su namiskiais pasitart
>>> juokas juokais, Arunai, bet masciau apie varda Tonis, tas pats Antanas tik amerikoniskas
As tai pavadinciau Kisheniukas.......Kishenijus
Sunku butu saukti na va tikrai bus Notis, nes belekoks isdaigininkas ir nenuorama
Kišius ka blogai:)
Kišiukas
Sunku butu saukti
na va tikrai bus Notis, nes belekoks isdaigininkas ir nenuorama
Graikiskas vardas..:D
Viktorija, 18 wrote:Sunku butu saukti
na va tikrai bus Notis, nes belekoks isdaigininkas ir nenuorama
Graikiskas vardas..:D
Cia rimtai? ir ka graikiskai mazdaug tai reikstu? as tai su ta intensija pavadinau nes angliskai naughty- isdykelis, neklauzada
nzn graiku tik varda toki girdejau..o italiskai tai reiskia "zinomas"...tai cia tikriausiai is lotynu kalbos sitas zodis tapati turbut irgi reiks..
nzn graiku tik varda toki girdejau..o italiskai tai reiskia "zinomas"...tai cia tikriausiai is lotynu kalbos sitas zodis tapati turbut irgi reiks..
Idomiai cia "zinomas isdykelis"
nu visai super
p.s. tu man labai patinki, Tomai
Tomas, 27 wrote:nzn graiku tik varda toki girdejau..o italiskai tai reiskia "zinomas"...tai cia tikriausiai is lotynu kalbos sitas zodis tapati turbut irgi reiks..
Idomiai cia"zinomas isdykelis"
nu visai super
![]()
p.s. tu man labai patinki, Tomai
Aciu, tu man irgi
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vardas kiseniniam suniukui