You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Closed ] Acnecolor (Page 2 of 3)
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
Re: Acnecolor
Vaiva, 14 wrote:seip tai buvau gan patenkinta bet pleiskanojo oda ir buvo issausejusi beje kai issitepu sia pudra ji po keliu valandu pranyksta nuo mano veido,na net nezinau kodel
todel kad tai yra kaip vaistai ir tiesiog sita pudra susigeria. tai ir nereikia kad butu storas sluoksnis. siek tiek uztepi, uzmaskuoji ir gerai. juk galima tutele isimesti i rankine ir kokiu metu dar pasitepti.
- Jurgita, 18
- Forumo Naujokas
kaip gali oda pleiskanoti??tai reikia juk krema tepti..o ta pudra ,tai ir gerai ir blogai..nes ant saules ziauriai blizga...ir kai lyja ar sninga tai tyliu :DD
- Egle, 22
- Forumo Karalius
Jurgita, 18 wrote:kaip gali oda pleiskanoti??tai reikia juk krema tepti..o ta pudra ,tai ir gerai ir blogai..nes ant saules ziauriai blizga...ir kai lyja ar sninga tai tyliu :DD
Visada pries tepdamasi kremu pasitepu.. :)p ir nusivalius nuo veido kosmetika taip pat patepu kremuku, akd nesausetu...
- Jurgita, 18
- Forumo Naujokas
Egle, 17 wrote:Jurgita, 18 wrote:kaip gali oda pleiskanoti??tai reikia juk krema tepti..o ta pudra ,tai ir gerai ir blogai..nes ant saules ziauriai blizga...ir kai lyja ar sninga tai tyliu :DD
Visada pries tepdamasi kremu pasitepu.. :)p ir nusivalius nuo veido kosmetika taip pat patepu kremuku, akd nesausetu...
saunuole;) matyt, ne tu rasei,kad oda pleiskanoja :?
- Žavinta, 16
- Forumo Aktyvistas
- Egle, 22
- Forumo Karalius
Man tai acne coor tikrai nera pertamsi nors mano oda sviesi:) Gal daug jus jos dedat... as nezinau:) Nei vienai mano draugei kuri naudoa ar pazystamai ji tikrai nera per tamsi...;>
- Vitalija, 48
- Forumo Naujokas
labai gera ,naudoju senai ,maskuoja viskas kas nereikalinga...daznai klausia kokia pura naudoju,kur ja nusipirkti....as uz....
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Vaiva, 18
- Forumo Liūtas
Tomai, isigyk acnecolor
- Dovile, 19
- Forumo Naujokas
man tai lb patinka;] dar ir dabar naudoju;] tik nereikia jo padauginti;] ir pries dedant visad kremo uzsidedu;] nes ji sausoka;]
- Egle, 22
- Forumo Karalius
Ohoho;) kazkaip niekada nesusimasciau;>
- Inga, 18
- Forumo Naujokas
Nepatiko, tai dabar nebenaudoju, labai riebi ta pudra, o pas ka riebi oda tai ne kas gaunas. Na man asmeniskai ji netiko, ir siaip labai tamsi, ne kiekvienam odos tipui ji pritaikyta.
- Egle, 22
- Forumo Karalius
As nesuprantu, kaip i jums tamsi gali buti.. Ji juk visiskai netamsi...:)
- Skaiste, 14
- Forumo Naujokas
na man tai tikrai patiko...tikrai gerai maskuoja..o ir padeda dar kazhkiek
- Caprice, 19
- Forumo Naujokas
naudoju,jau ney nzn kelinta tubeli pirkau ;D man patinka,gera tik tepa wiska nezmoniskai ;S
- Armida, 18
- Forumo Aktyvistas
- Armida, 18
- Forumo Aktyvistas
man cia kazkaip netaip pacitavo as norejau Caprices zodzius pacituot ;D
- Julija, 16
- Forumo Vijurkas
as ir nauduoju..na seip nieko toks..bet je nauduoti kaip pudra tai tik apie 3 valanadas laiko..nedaug
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply