You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Closed ] Kebabai :D (Page 4 of 4)
Pages Previous 1 2 3 4
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- GT
- Forumo Karalius
Re: Kebabai :D
Siaip biski mextu..Zinau kad ten daug sh.. sudeta bet kartais suvalgau..siaip cia LT kiek valgiau netaip patiko kaip tikri turku padaryti kur hancuose valgiau.. Taiva, gali ju ir nebuti gyvenime, bet kadangi yra tai kartais suvalgau.. Labiau man patinka Burito..:D

- Doroteja, 20
- Forumo Vanagas
Tomas, 27 wrote:Siaip biski mextu..Zinau kad ten daug sh.. sudeta bet kartais suvalgau..siaip cia LT kiek valgiau netaip patiko kaip tikri turku padaryti kur hancuose valgiau.. Taiva, gali ju ir nebuti gyvenime, bet kadangi yra tai kartais suvalgau.. Labiau man patinka Burito..:D
O is ko daromas tas Burito? gajla kad lietuvoj taj tik kebabines ir ceburekines ir daugiau jokios ivairoves... darysiu bizni ;D

- Karolina, 22
- Forumo Karalius
Bet va cia taip masciau, masciau ir sumasciau.. Ner gi tie kebabai tokie nesveiki is tikruju.. Sviezios darzoves - visapusiskai sveika, mesyte - irgi organizmui naudinga, ir kiek zinau ja ten be riebalu kepa, bet nesu tikra. O lavasas.. Nu ka tas lavasas, duona kaip duona, tik gal net ir maziau kaloriju joje.. Taip kad tikrai sveikiau uz visus hamburgerius ir ceburekus

- GT
- Forumo Karalius
Doroteja, 21 wrote:Tomas, 27 wrote:Siaip biski mextu..Zinau kad ten daug sh.. sudeta bet kartais suvalgau..siaip cia LT kiek valgiau netaip patiko kaip tikri turku padaryti kur hancuose valgiau.. Taiva, gali ju ir nebuti gyvenime, bet kadangi yra tai kartais suvalgau.. Labiau man patinka Burito..:D
O is ko daromas tas Burito? gajla kad lietuvoj taj tik kebabines ir ceburekines ir daugiau jokios ivairoves... darysiu bizni ;D
Blynas, ryziai, vistiena, pupeles, pomidorai, salotos, padazas ir t.t.. Siaip ivairiausiu rusiu ju yra, kalbu apie ta kuria valgau..:D

- Egle, 22
- Forumo Karalius
Klausyk marija, tokiom kaip tu iskart raudona kortele, nervini 

- Doroteja, 20
- Forumo Vanagas
Tomas, 27 wrote:Doroteja, 21 wrote:Tomas, 27 wrote:Siaip biski mextu..Zinau kad ten daug sh.. sudeta bet kartais suvalgau..siaip cia LT kiek valgiau netaip patiko kaip tikri turku padaryti kur hancuose valgiau.. Taiva, gali ju ir nebuti gyvenime, bet kadangi yra tai kartais suvalgau.. Labiau man patinka Burito..:D
Blynas, ryziai, vistiena, pupeles, pomidorai, salotos, padazas ir t.t.. Siaip ivairiausiu rusiu ju yra, kalbu apie ta kuria valgau..:D
m skamba labai skaniai
kodel pas mus tokiu burito nera?
o gal as tik nezinau kur?..

- Agnytea, 16
- Forumo Naujokas
oj kebabai skanu
))

- Tomas
- Forumo Fantomas
Dora, 19 wrote:Gal ir skanu, bet mano skrandis atsisako juos virskinti 
Turbut reikia ne "juos" o ->(ji) viena :? kitaip jei perki didmenineis kiekeis tai tikrai "juos"nevirskins ;D nusipirk viena maziuka ir valgyk

- Vilmante, 13
- Forumo Naujokas
as uz kebabus jie skanus ir man dzin ka mano kiti tai skanu ar nea:)

- Aleksandras, 25
- Forumo Dalyvis
Zivile, nuimineja? Nuo ko?
Beje, pas pakistaniecius jei ne klystu skaniausi. Lietuvoj neteko skaniu ragaut.
Pages Previous 1 2 3 4
You must login or register to post a reply