61

Re: Kebabai :D

Siaip biski mextu..Zinau kad ten daug sh.. sudeta bet kartais suvalgau..siaip cia LT kiek valgiau netaip patiko kaip tikri turku padaryti kur hancuose valgiau.. Taiva, gali ju ir nebuti gyvenime, bet kadangi yra tai kartais suvalgau.. Labiau man patinka Burito..:D

62

Tomas, 27 parašė:

Siaip biski mextu..Zinau kad ten daug sh.. sudeta bet kartais suvalgau..siaip cia LT kiek valgiau netaip patiko kaip tikri turku padaryti kur hancuose valgiau.. Taiva, gali ju ir nebuti gyvenime, bet kadangi yra tai kartais suvalgau.. Labiau man patinka Burito..:D

O is ko daromas tas Burito? gajla kad lietuvoj taj tik kebabines ir ceburekines ir daugiau jokios ivairoves... darysiu bizni ;D

63

Bet va cia taip masciau, masciau ir sumasciau.. Ner gi tie kebabai tokie nesveiki is tikruju.. Sviezios darzoves - visapusiskai sveika, mesyte - irgi organizmui naudinga, ir kiek zinau ja ten be riebalu kepa, bet nesu tikra. O lavasas.. Nu ka tas lavasas, duona kaip duona, tik gal net ir maziau kaloriju joje.. Taip kad tikrai sveikiau uz visus hamburgerius ir ceburekus wink

64

Doroteja, 21 parašė:
Tomas, 27 parašė:

O is ko daromas tas Burito? gajla kad lietuvoj taj tik kebabines ir ceburekines ir daugiau jokios ivairoves... darysiu bizni ;D

Blynas, ryziai, vistiena, pupeles, pomidorai, salotos, padazas ir t.t.. Siaip ivairiausiu rusiu ju yra, kalbu apie ta kuria valgau..:D

65

Klausyk marija, tokiom kaip tu iskart raudona kortele, nervini neutral

66

Tomas, 27 parašė:
Doroteja, 21 parašė:
Tomas, 27 parašė:

Blynas, ryziai, vistiena, pupeles, pomidorai, salotos, padazas ir t.t.. Siaip ivairiausiu rusiu ju yra, kalbu apie ta kuria valgau..:D

m skamba labai skaniai smile kodel pas mus tokiu burito nera? hmm o gal as tik nezinau kur?..

67

oj kebabai skanu smile))

68

visciukiniai kebabai man tooooookie skanus! smile mmmm.... smile~

69

Dora, 19 parašė:

Gal ir skanu, bet mano skrandis atsisako juos virskinti :::a55

Turbut reikia ne "juos" o ->(ji) viena :? kitaip jei perki didmenineis kiekeis tai tikrai "juos"nevirskins ;D nusipirk viena maziuka ir valgyk :::818

70

as uz kebabus jie skanus ir man dzin ka mano kiti tai skanu ar nea:)

71

Skanu kebabai ...mmm mm ...jami jami!!! wink
O mesyte.. maciau kaip ja nuimineja!!!fej ...bet lp skanu keabai!!!!:::a51

72

Zivile, nuimineja? Nuo ko? big_smile

Beje, pas pakistaniecius jei ne klystu skaniausi. Lietuvoj neteko skaniu ragaut.