Re: One ar Ieskok?
hmm...kol kas man ce mazaj kas suprantama...
taj dar lajkaus prie one...
nors ir ten jau iuzknisa mirtinas lagas...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → One ar Ieskok?
hmm...kol kas man ce mazaj kas suprantama...
taj dar lajkaus prie one...
nors ir ten jau iuzknisa mirtinas lagas...
Aišku, jog one.. nėra čia ką net lyginti..
abu gerai...:d svarbu idomu butu
aisku, jog ieskokas... nera cia ka net lyginti... ;D
ieškok pats geriausias
man asmeniskai nera ko lyginti one.lt ir ieskok.lt ikonos cia tikrai ledines bet nieko daugiau one 90 procentu duociau o ieskok.lt 10 procentu..(cia tik mano nuomone)
man ieskokas >>> vienas dalykas >>> cia gali parasyti tukstantinio ilgio laiska << o onej ribotas simboliu skaicius << apgailetina manyciau :V
>>> kitas dalykas >> uz foto moketi onej reikia.. nzn..
>> as kai griztu, pirma isijungiu ieskoka, paskui one..
one,cia biski ziaurei letai viskas
man ieskokas >>> vienas dalykas >>> cia gali parasyti tukstantinio ilgio laiska << o onej ribotas simboliu skaicius << apgailetina manyciau :V
>>> kitas dalykas >> uz foto moketi onej reikia.. nzn..>> as kai griztu, pirma isijungiu ieskoka, paskui one..
o tu tiek prirasai kad tau simboliu truktu ¿
ieskok.lt -> kai tik prisedu prie pc tai ir pasiziuriu visada, netgi dazniau negu email.. o one.lt -> karta per menesi, kartais dazniau..kas labiausiai nepatinka one.lt - uz viska jiems reikia moketi.. plius labai jau ten durna sistema su tom nuotrauku vertinimo ir asmeniniu forumu sistemom - sakyciau totali nesamone.. aplamai, vien tai kad kazkas uzvede cia tema kas geriau, jau sako kad ieskok.lt sistema geresne - nes one.lt to niekur nepaklausi..
ieskok.lt -> kai tik prisedu prie pc tai ir pasiziuriu visada, netgi dazniau negu email.. o one.lt -> karta per menesi, kartais dazniau..kas labiausiai nepatinka one.lt - uz viska jiems reikia moketi.. plius labai jau ten durna sistema su tom nuotrauku vertinimo ir asmeniniu forumu sistemom - sakyciau totali nesamone.. aplamai, vien tai kad kazkas uzvede cia tema kas geriau, jau sako kad ieskok.lt sistema geresne - nes one.lt to niekur nepaklausi..
paklausi bet ten admonistracija nesiteikia atsakineti i klausimus (siunciau uzklausas tris kartus ir vienas is tu laisku buvo lb lb piktas ) o atsakymo nesulaukiau :V
Mantai, taip, ziurint kam.. ir plius nuo nuotaikos priklauso.. turiu kelis zmones, kuriems net ne ieskoke ar onej rasau, o per gmaila, nes gali ilgaaaaaaaaaaa laiska parasyti. na, tayp, neneigsiu, buna, parasau tris zodzius, ar du sakinius ir viskas. cia true
man ir ten ir ten gerai
man geriau one,cia retai uzsuku.. bet kas liecia sju iconelem tj aisq kad cia geresnes
;D
man one ten geriau iskok nesusigaudau:))))))))
man one ten geriau iskok nesusigaudau:))))))))
as irgi ispat pradziu nesusigaudziau ;D bet to truputi po truputi... nju bet dar visiskai visko nzn irgi ka cia galima daugiau daryti
Deividas, 23 wrote:ieskok.lt -> kai tik prisedu prie pc tai ir pasiziuriu visada, netgi dazniau negu email.. o one.lt -> karta per menesi, kartais dazniau..kas labiausiai nepatinka one.lt - uz viska jiems reikia moketi.. plius labai jau ten durna sistema su tom nuotrauku vertinimo ir asmeniniu forumu sistemom - sakyciau totali nesamone.. aplamai, vien tai kad kazkas uzvede cia tema kas geriau, jau sako kad ieskok.lt sistema geresne - nes one.lt to niekur nepaklausi..
paklausi bet ten admonistracija nesiteikia atsakineti i klausimus (siunciau uzklausas tris kartus ir vienas is tu laisku buvo lb lb piktas
) o atsakymo nesulaukiau :V
vis dar varpo one kas netingi nu tikrai mires dalykas be gyvos dvasios
Ir one ir ieskok beveik tokie pat tinklapiai !!!cia galima susipazint onej irgi galima susipazint
plie one labiau pripratus negu prie ieskok bet laiku apsiprasiu xDDD
Pokolkas tai one geriau!!!
cia nors yra apie ka padiskutuot, paskaityt.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → One ar Ieskok?