121

Re: One ar Ieskok?

hmm...kol kas man ce mazaj kas suprantama...
taj dar lajkaus prie one...
nors ir ten jau iuzknisa mirtinas lagas...

122

Aišku, jog one.. nėra čia ką net lyginti.. big_smile

123

abu gerai...:d svarbu idomu butu

124

aisku, jog ieskokas... nera cia ka net lyginti... ;D

125

ieškok pats geriausias smile

126

man asmeniskai nera ko lyginti one.lt ir ieskok.lt  ikonos cia tikrai ledines bet nieko daugiau one 90 procentu duociau  o ieskok.lt 10  procentu..(cia tik mano nuomone):::757:::608

127

man ieskokas >>> vienas dalykas >>> cia gali parasyti tukstantinio ilgio laiska << o onej ribotas simboliu skaicius << apgailetina manyciau :V
>>> kitas dalykas >> uz foto moketi onej reikia.. nzn..

>> as kai griztu, pirma isijungiu ieskoka, paskui one..

128

one,cia biski ziaurei letai viskas

129

Nijolė, 21 wrote:

man ieskokas >>> vienas dalykas >>> cia gali parasyti tukstantinio ilgio laiska << o onej ribotas simboliu skaicius << apgailetina manyciau :V
>>> kitas dalykas >> uz foto moketi onej reikia.. nzn..

>> as kai griztu, pirma isijungiu ieskoka, paskui one..

o tu tiek prirasai kad tau simboliu truktu ¿

130

ieskok.lt -> kai tik prisedu prie pc tai ir pasiziuriu visada, netgi dazniau negu email.. o one.lt -> karta per menesi, kartais dazniau..kas labiausiai nepatinka one.lt - uz viska jiems reikia moketi.. plius labai jau ten durna sistema su tom nuotrauku vertinimo ir asmeniniu forumu sistemom - sakyciau totali nesamone.. aplamai, vien tai kad kazkas uzvede cia tema kas geriau, jau sako kad ieskok.lt sistema geresne - nes one.lt to niekur nepaklausi.. big_smile

131

Deividas, 23 wrote:

ieskok.lt -> kai tik prisedu prie pc tai ir pasiziuriu visada, netgi dazniau negu email.. o one.lt -> karta per menesi, kartais dazniau..kas labiausiai nepatinka one.lt - uz viska jiems reikia moketi.. plius labai jau ten durna sistema su tom nuotrauku vertinimo ir asmeniniu forumu sistemom - sakyciau totali nesamone.. aplamai, vien tai kad kazkas uzvede cia tema kas geriau, jau sako kad ieskok.lt sistema geresne - nes one.lt to niekur nepaklausi.. big_smile

paklausi bet ten admonistracija nesiteikia atsakineti i klausimus (siunciau uzklausas  tris kartus ir vienas is tu laisku buvo lb lb piktas :::a22 ) o atsakymo nesulaukiau :V

132

Mantai, taip, ziurint kam.. ir plius nuo nuotaikos priklauso.. turiu kelis zmones, kuriems net ne ieskoke ar onej rasau, o per gmaila, nes gali ilgaaaaaaaaaaa laiska parasyti. na, tayp, neneigsiu, buna, parasau tris zodzius, ar du sakinius ir viskas. cia true

133

man ir ten ir ten gerai big_smile

134

man geriau one,cia retai uzsuku.. smile bet kas liecia sju iconelem tj aisq kad cia geresnes :::741 ;D

135

man one ten geriau iskok nesusigaudau:))))))))

136

Vilmante, 13 wrote:

man one ten geriau iskok nesusigaudau:))))))))

as irgi ispat pradziu nesusigaudziau ;D bet to truputi po truputi... nju bet dar visiskai visko nzn irgi ka cia galima daugiau daryti big_smile smile

137

Linas, 20 wrote:
Deividas, 23 wrote:

paklausi bet ten admonistracija nesiteikia atsakineti i klausimus (siunciau uzklausas  tris kartus ir vienas is tu laisku buvo lb lb piktas :::a22 ) o atsakymo nesulaukiau :V

vis dar varpo one kas netingi :::b02 nu tikrai mires dalykas be gyvos dvasios big_smile

138

Ir one ir ieskok beveik tokie pat tinklapiai !!!cia galima susipazint onej irgi galima susipazint :::629:::817

139

plie one labiau pripratus negu prie ieskok bet laiku apsiprasiu xDDD
Pokolkas tai one geriau!!! :::756http://forumas.ieskok.lt/imgload/4063

140

cia nors yra apie ka padiskutuot, paskaityt.