561

Re: londonieciai, kur jus?

pasiulymas susitikima daryt gruodzio 14-16 dienomis jei zinoma daugelis nebus isvyke i lt svest sventes wink jei jau bus tai logiska kad susitikimo ir nebus  big_smile

562

As sutinku. Butinai, jei tai bus sestadienis arba sekmadienis:)

563

14diena tiksliai negaliu, firmos kaledu vakarelio nepraleisiu:D o 15d as uz;)

564

As 15d. negaliu. Arba be manes.

565

jei ka tai cia Mildos pasiulymas buvo susitikima surengt 14-16 dienomis, bet kaip pastebejau tai jos cia nei kvapo nematyt ., pradingo , uzimtuole wink na dar turim 16-a diena jei ka , bet manau kad retas nores sekmadieni alucio pagurksnot ir pirmadieni sunkia galva darbe blaskytis ? smile

566

sveikuciai mielieji smile,

niekur as nepradingau (kaip egis galvoja) smile, tik tikrai labai uzsiemusi wink
pazadejau suorganizuoti susitikima ir savo pazado laikausi!
kagi, kaip matau, gruodzio 16 galim visi, tad prasau rasykit man i private kas uz ir tikrai norit dalyvauti, padarysiu sarasiuka smile, apsikeisim tel nr, tada bus lengviau susisiekti smile

laukiu norinciu ir nekantrauju visus pamatyt (kai ka jau ne pirma karta :::833)

tikiuosi smagaus susibegimo ir pasisedejimo pries kaledas

visada jusu :::960

milda-idzide wink

567

chebryte,gal zinote kur Londone rubu urmo baze? Pvz.:TKMaxx ar panasiai?

568

as 15 ir 16 diena galeciau tikriausiai, alucio atsigert sestadienis butu geriau, o sekmadienis tik arbatai smile
Tomas Google tavo draugas tokiam dalykam.

569

Edgarai visiskai pritariu:::035m alu reikia gert sestadieni, kokis ten susitikimas be alaus :::630

570

Sekmadienis man butu kaip tik. Sestadieni as atkrentu.
Ei, tai nebutina prisigert kad rtojus taptu pragaru. Juk galima ir kulturingai pasilinksminti:)

571

eeee, oragnizatoriai big_smile, paskelbta diena - sekmadienis, kas galit rasykit, kas ne, tai ne, beje vaikinai, ne gerimuose esme wink

572

O kur?
Milda, tau gerai sekasi:)

573

Mindaugas geras klausimas kur? as tapati irgi paklausciau smile
Nu nezinau gal ir sekmadieni issikrapstysiu pasikulturint... smile ar daugiau nera norinciu susitikt?

574

O kokios aplinkos kas noretumete? Ramios, ar triuksmingos?

575

Aplinka turetu buti nei per daug truksminga nei per daug tylu... bet didelio skirtumo ner, cia jau skamba prabanga... smile

576

As visai mielai noreciau pabendrauti...tik va retai prie pc prisedu uztat daznai negaliu pasiriureti kur susitinkat ir pan smile jeigu rengsite koki meeta butu malonu jeigu pakviestumet smile

577

londonieciu yra smile)

578

na mielieji kaip matau meeto niekas nenori, nes nesulaukiau nei vieno patvirtinimo i privata, kad tikrai ateisit sad

siaip tai galvojau centre susibegt, gal leicester squire, koki boulinga pazaist, gal ir kokteiliuka siurbtelt ar bokala pakelt, bet nera norinciu... o gaila...

hmmm... su tokiu "aktyvumu" niekada joks meetas neivyks :::a55

579

na draugai mielieji tai ar norit meeto ar ne? nes man regis musu organizatorius ir taip turi ka veikt nei meetus organizuot i kuriuos niekas neina  wink:::d07

580

kagi, egis uz, pagaliau, jau vienas sarase smile, tiksliau du, nes prisijungia mano kolege lietuvaite, kuri pradejo mano kompanijoj dirbti pries menesiuka wink

daugiau norinciu???

nagi, pajudinkit sustingusiuis kaulus big_smile