541

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

na va skaitau skaitau... sakykit jus ka norit..  vistiek nematau tame problemos. koks skirtumas aukstas, zemas, storas ar plonas? svarbu, kad zmogus butu... o jei tau gera su juo bus tai ir jausiesi gerai... ir saugiai... ir t.t.
as pati turejau ir mazesni vaikina, dabar turiu mazdaug savo ugio... ir man tai netrugdo... Kartais jauciu kaip esam palydimi zvilgsniu... bet kam rupi kitu nuomone????:::216

542

lb teisingai smile Autorius pritaria big_smile

543

Turi, pageidauciau, kad nebutu zemesnis uz mane ir, kad nereiketu statyti kopetelu norint pabuciuot big_smile

544

Evelina,  linkiu tau pamilt zmogaus "vidu"... Ir kad butent tas zmogus butu zemesnis uz tave... smile 

545

Man labai nematinka pypliai nes pati esu aukstoka ir neuzka nedraugauciau uz save zemesnius???

546

grazu kai mergina buna aukstesne uz vaikina smile

547

nedraugauciau su uz save zemesniu, vaikinas turi buti uz mane aukstesnis, nes megstu aukstakulnius

548

tai gal ir vaikinas megsta aukstakulnius big_smile

549

Evelina, 18 wrote:

Man labai nematinka pypliai nes pati esu aukstoka ir neuzka nedraugauciau uz save zemesnius???

O tu gal pirmiausiai išmok rašyt be klaidų, o tada padiskutuosim...Su kuo tu draugautum ir su kuo ne...Ar patinka tau "pypliai" ar...

550

nu as sakydavau nedraugausiu su zemesniu,bet draugavau:D ugis neturi esmes:)

551

Viskas turi ytakos, tik vienoms ūgis, o kitoms, tarkim, didelės akys big_smile

552

teko man pazinoti prancusisku poru kurios susituoke,bet santuokos ilgai negyvavo.musu visuomenes poziuris i tokias poras kitoks ir nesinori issiskirti.na nesakykit ,juk juokingai atrodo pora kai vyrukas zymiai uz ja mazesnis.

553

Bet ar nekyla tada mintis - gal tai tikrai meile :::721

554

galbut tai ir meile,bet...kazkodel santuokos ilagai negyvuoja.tai kokia cia meile?

555

Jolita, 20 wrote:

siaip galiu pasakyti, kad is pat pradziu atkreipi demesi i aukstesni vaikina... taciau is patirties galiu pasakyti, kad ugis neesme... nes gal net ir daugiau vaikinu yra fainesniu zemaugiu...
beto privalumas jums tame, kad mazesnems merginoms nereikia stiebtis, o jums lenktis norint ja pabuciuoti... tad patys spreskit, kokiu buti geriau... smile

geras 10 balu tau:::035
tarsi  mes galim rinktis  savo ugi arba ji pakeist, noreciau turet tokiu gebejimu:D
pvz as nekompleksuoju   del ugio visvien atsiras mergina kuriai itiksiu ugiu ir ne tik

556

nebe

557

sveiki visi smile..ar pastebejote, kad dazniausiai ugis svarbu tom mergaitems, kurios dar pakankamai jaunos ir joms svarbiausia isoriniai dalykai? smile
pati esu dar pakankamai jauna, bet puikiai zinau, kad svarbiausia yra zmogaus charakteris, jo vidinis ugis smile..tad su laiku viskas pasikeis smile

558

Na kadangi as esu neper auksciausia, tai zinoma kad reikia aukstesnio vaikino smile na o jei panele kokia 1.90 tai nieko baisaus kad bus ir siek tiek mazesnis big_smile

559

Vaida, 21 wrote:

sveiki visi smile..ar pastebejote, kad dazniausiai ugis svarbu tom mergaitems, kurios dar pakankamai jaunos ir joms svarbiausia isoriniai dalykai? smile
pati esu dar pakankamai jauna, bet puikiai zinau, kad svarbiausia yra zmogaus charakteris, jo vidinis ugis smile..tad su laiku viskas pasikeis smile

kada zinai ko nori tada visos problemos isnyksta jei zinai  tiksliai kokio tau ugio, harakterio , isvaizdos reik   o kada zmogus  negali apsisprest tai jam viskas uzkliuna jei ne is kart tai su laiku ir ugis  taip pat

560

man patinka kai vaikinas uz mane aukstesnis tik ne per dauk jau ten aukstas smile