Topic: DRIFT
Turbut ne visi zinot kas yra Driftas siek tiek info www.drifting.lt jei norite foto www.fotos.visiems.lt prisijunkite prie Drifto bendruomenes . Svylancios padangos , varikliu riaumojimai ir ispudingi greiciai statant masina skersa!
You are not logged in. Please login or register.
Turbut ne visi zinot kas yra Driftas siek tiek info www.drifting.lt jei norite foto www.fotos.visiems.lt prisijunkite prie Drifto bendruomenes . Svylancios padangos , varikliu riaumojimai ir ispudingi greiciai statant masina skersa!
gatvese toks eksremalus vaziavimas nereikalingas. o kadangi kitur nei gatvese nevazineju, tai man neaktualu.
gatvese toks eksremalus vaziavimas nereikalingas. o kadangi kitur nei gatvese nevazineju, tai man neaktualu.
Ismanydamas situos dalykus beveik visais atvejais gali isvengti tokiu avariju kurios ivyxta netiketai pradejus slysti masinai, ziema aisku dazniausiai..pvz man tas visada buvo idomu kas vyxta su masina slystant ir ka reikia daryti kad ja suvaldyti..Aisku driftas yra siektiek kitox dalykas kai reikia priversti masina slysti ir islaikyti ja slystancia kuo ilgiau..Bet kaip sakiau tai labai smarkiai pagerina vairavimo igudzius extremaliose situacijose..
O siaip sitas sportas man ziauriai patinka..
o kadangi kitur nei gatvese nevazineju, tai man neaktualu.
Daug prarandi...
Aleksandras, 22 wrote:o kadangi kitur nei gatvese nevazineju, tai man neaktualu.
Daug prarandi...
o tu ziuriu keliu erelis ? :V
kartais megstu su priekiniais varomais spauzdamas gaza isimti posuki ,tada galas nesasi:)tipo tai driftas:)?o geriausia arabiskas driftas ,bet dabar net mirties bausmes uz ji pradejo skirt pas arabus
kartais megstu su priekiniais varomais spauzdamas gaza isimti posuki ,tada galas nesasi:)tipo tai driftas:)?o geriausia arabiskas driftas ,bet dabar net mirties bausmes uz ji pradejo skirt pas arabus
Driftas tai yra kontroliuojamas soninis slydimas tai manau daugiau aiskint kaip ir nereikia :}
Paulius, 18 wrote:Aleksandras, 22 wrote:o kadangi kitur nei gatvese nevazineju, tai man neaktualu.
Daug prarandi...
o tu ziuriu keliu erelis ? :V
Gatvemis vazineju ramiai tik trasoj issilieju...
Itariu, 100 metu praeitu kol ismokciau... Bet labai noreciau...
Tai nera labai sunku tiesiog reikia tureti teisynga auto... o jai tau lb idomu tai gali sy sezona atvaziuot pasiziureiti drifto kovu mazdaug geguzes menesi prasideda sezonas
Aleksandras, 22 wrote:o kadangi kitur nei gatvese nevazineju, tai man neaktualu.
Daug prarandi...
Taip prarandi daug ...ko nors neuzmusti keli.Sakykim neatsargau pestiji kuris skuba kazkur !!(pvz koki teti pasimti vaika is darzelio )
--------------------------------
gal reikejo jau nuo senu laiku visiems lakstyt galvas pamete ...butu puse Lietuvos su istaskytais smegenim ir gulinciu negalios pataluose ... pavyzdziui dar labai daug praranda laiduotuviu namai :=D------------------------------------
Pauliau linkiu susilauzyt stubura belekiant ir pragulet lovoje besitustinant visa tavo likusi gyvenima
------------------------cia toks linkejimas is gyyyyylios sirdies :=D
Tomai niekada negalvojai apie toki dalyka kaip psichologas ? manau tau jis praverstu , be to as cia parasiau paskaityk , kad as issilieju tik trasoj , o ne gatvese. O jei tu esi turejas kokia panasia trauma tai reiskiu tau uzuojauta is gilios sirdies ir linkiu tau pilnai pabreziu PILNAI pasveikti.
Tomai niekada negalvojai apie toki dalyka kaip psichologas ? manau tau jis praverstu , be to as cia parasiau paskaityk , kad as issilieju tik trasoj , o ne gatvese. O jei tu esi turejas kokia panasia trauma tai reiskiu tau uzuojauta is gilios sirdies ir linkiu tau pilnai pabreziu PILNAI pasveikti.
Butent supratau kad gatvese!
Tai nera labai sunku tiesiog reikia tureti teisynga auto... o jai tau lb idomu tai gali sy sezona atvaziuot pasiziureiti drifto kovu mazdaug geguzes menesi prasideda sezonas
Gintautas, 25 wrote:kartais megstu su priekiniais varomais spauzdamas gaza isimti posuki ,tada galas nesasi:)tipo tai driftas:)?o geriausia arabiskas driftas ,bet dabar net mirties bausmes uz ji pradejo skirt pas arabus
Driftas tai yra kontroliuojamas soninis slydimas tai manau daugiau aiskint kaip ir nereikia :}
Daug prarandi...
Atleiskit bet kur cia taip uzsiminet kad ne gatvei o kazkokioj trasoj :? mmm???
Astuntas postas nuo virsaus.
Astuntas postas nuo virsaus.
kaip as sita nemaciau ;( turiu artiprasyti !
uztat tai galioja kitiems ... tie kurie laksto be smegenu ir nesigaili zmoniu !
tai kokios ?trasos kaip irengtos? ir kiek isleidi tam ? nu bet vistiek viena diena koki ziopli trasoj paklosi ;D
ziema didelioje aiskteleje,toli nuo miesto,kur ne gyvos dvasios visai smagu pasipraktikuoti
Arba kokiame nors buvusiame aerodrome , anksciau Kaunas turejo savo aikstute kur treniruodavosi , bet dabar ten degaline pastate tikekimes , kad dar leis ten treniruotis ;/
Paulius, 18 wrote:Astuntas postas nuo virsaus.
tai kokios ?trasos kaip irengtos? ir kiek isleidi tam ? nu bet vistiek viena diena koki ziopli trasoj paklosi ;D
Matai tokia ir trasa arba koks apleistas aerodromas arba kokia nors tuscia aikstele , nepriprazystu tu kurie laksto gatvemis nes sukelia pavoji ne tik sau bet ir kitiem jei tau nerupi tavo sveikata pagalvok apie kitus
uzvakar maciau kaip partrenke zmogu stabdziai, smugis, kojos i virsu sumakalavo ir guli ant zemes.. nemalonus jausmas..
Tomas, 25 wrote:Paulius, 18 wrote:Astuntas postas nuo virsaus.
Matai tokia ir trasa arba koks apleistas aerodromas arba kokia nors tuscia aikstele , nepriprazystu tu kurie laksto gatvemis nes sukelia pavoji ne tik sau bet ir kitiem jei tau nerupi tavo sveikata pagalvok apie kitus
Aukso zodziai !"...nepriprazystu tu kurie laksto gatvemis... " irasytciau i pima posta butu iskart aisku kad tik apie sporta...
------------------------------
noriu paklaust apie drift !
Man drift neasocijuojasi kai pravaziuja masinos aerodromo aikstei!! Drift prasideda nuo vingiuotos siauros gatves , vingiuotas kalnu kelias ar daugiaukscio parkedzo ir ligios kelio dangos !! jokiu tiesumu, jokiu zvirkeliu!!! galetu buti ir aerodromas jeigu ten istatyneti kelio ribas ir posukius!! nes vien tiesioji tai jau ne drift ane :?
---------------------------------
Paskui svilancios padangos ??? na zinoma ir varikliu gaugimas !! tai jau atpazistama tik neisivaizduoju kiek pinigu tam isleidi :? padangos bendzinas ?? tam reikia pinigu ! tikriausiai vienoms lenktynems surengti reikia bent karta pakeisti padangas ...ar as kystu ?