Topic: Megstamiausi filmai arba megstamiausi filmu zanrai :)
mano asmeniskai megstamiausi zanrai yra veiksmo, fantastiniai ir komedijos dievinu filmus apie greiti
tokius filmus galiu ziuret ir ziuret
mmmm....
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Megstamiausi filmai arba megstamiausi filmu zanrai :)
mano asmeniskai megstamiausi zanrai yra veiksmo, fantastiniai ir komedijos dievinu filmus apie greiti
mmmm....
O vat man lb patinka komedijos ir siaubo filmai ) Kazkaip kitu zanru ir neziuriu ;D
Nemegstu as fantastikos perlabiausiai... O va komedijos, romantines komedijos kodel gi ne...:p Siaubiakai tai kartais Ir dar nuotykiu fimukai nieko
ir animaciniai
Viskas kas susieje su auto..:D
psichologiniai, gal truputis mistikos ir sveiko trileriuko bruožu.gal dar visai nieko socialines dramos (nemaišyti su muilo operomis:) ir geri istoriniai (tokiu yra mazai)
"BELDZIANT I DANGAUS VARTUS", "SKRYDIS VIRS GEGUTES LIZDO", "PABEGIMAS IS SENSENKO", "VERGE IZAuRA" (cia pajuokavau) , ir kiti ...
girdejote, iseis filmas RAMBO IV su Stalone
am megstamiausi filmai: step up[sokis hip hopo ritmu] , shes the men [mergina vaikino kelnese]
, skubek myleti
ir drugio efektas
dievu miestas , leles (jaonu filmas nepamenu rezisieiaus) "oldboy" "kvepalai" ir gal dar ten keli kuriu nepamenu pavadinimu
am megstamiausi filmai: step up[sokis hip hopo ritmu]
paziurek dar stomp the yard panasiai kaip step up ir trupuciuka astuntos milios
megstu comedijas ir dokumentika
Dievinu tik siaubo filmus, tiek esu ziurejusi, taj nebesuskajciuoju
man patys geriausi yra kriminaliniai ,esu brigados fanas
megstu nuotykinius, fantastinius siek tiek, komedijas (bet ne banalias), siabo (ne kraujo upeliu) ir t,t,
megstu romantinius filmus,kur galima asara islieti,taip pat gerus siaubo filmus(tik yra viena siu filmu rusis kuri nepatinka,paminesiu veliau),bei komedijas is kuriu galima gerai pasijuokti ir zinoma dievinu "vedes ir turi vaiku!!!" na,o nemegstu vat is tos siaubiaku serijos filmu apie vampyrus,nes dazniausiai jie net nebaisus,o kurie buna kazkiek itikinamesni,tai po to ir persekioja mintys kad jie egzistuoja ir nakti net i tulika bijau eiti,nes nezinau is kokio kampo islyyys...o labiausiai nekenciu tai muilo operu,kur nuo pat pirmos serijos viskas aisku kaip baigsis,tai tada nafik ziureti puse metu???niekaip to nesuprantu
mano asmeniskai megstamiausi zanrai yra veiksmo, fantastiniai ir komedijos
dievinu filmus apie greiti
mmmm....
Zinok laikui begant skonis keiciasi :? negaliu visada ziureti ta pati ;/ dabar uzsikabliavau ant animacijos
Lukas, 18 wrote:mano asmeniskai megstamiausi zanrai yra veiksmo, fantastiniai ir komedijos
mmmm....
Zinok laikui begant skonis keiciasi :? negaliu visada ziureti ta pati ;/ dabar uzsikabliavau ant animacijos
jo,o jeigu jau multikai,tai "ogis ir tarakonai" zaiza zaiza zaizai zai zai zai...
Tomas, 25 wrote:Lukas, 18 wrote:mano asmeniskai megstamiausi zanrai yra veiksmo, fantastiniai ir komedijos
mmmm....
jo,o jeigu jau multikai,tai "ogis ir tarakonai"
zaiza zaiza zaizai zai zai zai...
Mno megstamiausias po goku:p-> tie tarakonai ;D bet sios sienienos nebepasiekia manes
as ziuriu tirkai rimtus animacinius kurinius visus isejusius per paskutinius 4 metus yra mano sarase:=D
komedijos ir siaubo bei istoriniai... na bet sten top.. tokio tipo filmam visada pirmenybe...
Inga,tleisk man neapsisvietusiai,bet kas tas "sten top"?
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Megstamiausi filmai arba megstamiausi filmu zanrai :)