You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 626 627 628 629 630 … 775 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu, bendraminciu ieskotojau..... ;D nieko as nzn.. ir as netikus << va, ka as labiausiai zinau :H
>>> smagu, kad tu ten pasibuvai :? bet man idomiausia, kad alfoj viska skaiciau :V kad vaidutis ten pavare.. dar uz jurga lb dziaugiuosi ir tikrai kazkaip lnk padare,kad netiesiogiai rode :V nors nepamenu, kaipsu tv 3 buvo.. bet zdz.. neidomu..
>> as eurovizija ziurejau, tai siaip dbr kiek zinau tu atlikeju >> tai renkuosi is 3 ar 4 >> mini me (neprastai pasirode), paskui justas (tik jau stipresnio backo vaikinui reikia), auguste (bet su judesiu reik kazka daryt, nes kaip komisija sake, per tv ok bus, bet salej kazkaip nzn) ir tas sasha son << siandien klausiau vel daina.. nzn.... turbut as busiu uz ta berniuka, tik kaip ir visiems scenoj dar judesiuko reikia ir to visiems skelbiamo SOU
>> labos
- Teo
- Forumo Fantomas
- Edgaras
- Forumo Vanagas
Nijolė, 21 wrote:nu, bendraminciu ieskotojau..... ;D nieko as nzn.. ir as netikus << va, ka as labiausiai zinau :H
>>> smagu, kad tu ten pasibuvai :? bet man idomiausia, kad alfoj viska skaiciau :V kad vaidutis ten pavare.. dar uz jurga lb dziaugiuosi ir tikrai kazkaip lnk padare,kad netiesiogiai rode :V nors nepamenu, kaipsu tv 3 buvo.. bet zdz.. neidomu..
>> as eurovizija ziurejau, tai siaip dbr kiek zinau tu atlikeju >> tai renkuosi is 3 ar 4 >> mini me (neprastai pasirode), paskui justas (tik jau stipresnio backo vaikinui reikia), auguste (bet su judesiu reik kazka daryt, nes kaip komisija sake, per tv ok bus, bet salej kazkaip nzn) ir tas sasha son << siandien klausiau vel daina.. nzn.... turbut as busiu uz ta berniuka, tik kaip ir visiems scenoj dar judesiuko reikia ir to visiems skelbiamo SOU
>> labos
man tas patiko bendraminciu ieskotojau ;D wos ne kaip lobiu ;] na o tu db pasiaiskink kodel tu netikus ?
- Lina, 27
- Forumo Fantomas
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
o tai tu bent supranti, kodel as tave Edgarai taip pavadinau :?
>>> kodel as netikus.... cia ir taip aisku i snukeli mano paziurejus.. tik betruksta blond nusidazyt ir super atitiksiu viska ;D
- Lina, 27
- Forumo Fantomas
nu sesiau baik tu cia jau tu tikru blondziu nematei gal ;D
- Linas, 23
- Forumo Legenda
nu jau kokie visi ziniu istroske ;D na as nei ta eurovizija nesidomiu. na tik per RC apdovanojimus gal papasakokkit ar ka nors gavo metal on metal berniukai ? :?
- Edgaras
- Forumo Vanagas
Nijolė, 21 wrote:o tai tu bent supranti, kodel as tave Edgarai taip pavadinau :?
>>> kodel as netikus.... cia ir taip aisku i snukeli mano paziurejus.. tik betruksta blond nusidazyt ir super atitiksiu viska ;D
ziurejau ziurejau ir nieko nepamaciau tokio visgi kodel tu taip ant sawes :s ir beja manau supratau kodel taip pawavadinai ;D
- Edgaras
- Forumo Vanagas
Linas, 20 wrote:nu jau kokie visi ziniu istroske ;D na as nei ta eurovizija nesidomiu. na tik per RC apdovanojimus gal papasakokkit ar ka nors gavo metal on metal berniukai ? :?
joa gawo tiksliai nepamenu uz ka lyg uz kazkas tokio kaip nauja greiciausiai kylanti aukstyn grupe ten jie sake tik pries 3 men susiejo bet geras ju palinkejimas buwo ar kazkas tokio kai sako jaunimas penktadieni sestadieni diskotekose sekmadieni gydosi tai taip ir likau nlb susiprates i tema ar nea
- Edgaras
- Forumo Vanagas
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Teo
- Forumo Fantomas
Tomas, 25 wrote:------------zinau visas zines apie kina geriau nei tu
<<<norėk gęro ... o žiūrėk
- Tomas
- Forumo Fantomas
Linas, 20 wrote:Tomai, atsigauk nuo pigaus vyno (juokauju )
<>>>>>>>
Bet ne nuo pigiausio apsvaigstu bet ir ne nuo brangiausio o nuo skaniausio :=D
--------------------
Fiodoras, 25 2008-01-28 16:09:06
patyliu :V
--------------------
Edgaras, 19 2008-01-28 01:52:38
eeee mmmm visi dalykai ir klausimai kurie susije su manim , niekada nenaudok ir nepasikliauk vidiniu balsu :=D
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
;D ;D ;D todel edgarai, kad ;D ;D ;D as vovere ;D
- Edgaras
- Forumo Vanagas
Nijolė, 21 wrote:;D ;D ;D todel edgarai, kad ;D ;D ;D as vovere ;D
tai db dar pasakyk kad netycia awarta sawo pasikeiciau i tema nzn man voveres lb patinka cia sita sventojoj wasara fotkinta turejom drauge tokia kas ryt serem ir musu ji nebijo
- Edgaras
- Forumo Vanagas
a vat kaip tas patarimas cia suregstas buvo ;D zinosiu ir as db ;] noreciau ir kad man taip pauztu jie galwa tada ;D
- Edgaras
- Forumo Vanagas
Linas, 20 wrote:na tai galesi tada nuvaryti i ju pasirodyma nesveika elektro ju muzika :H man lb patinka
cia kur jie dazniausiai groja ? ;]
Pages Previous 1 … 626 627 628 629 630 … 775 Next
You must login or register to post a reply