12541

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

tai wo gerbiamieji kolegis buwau as ten ir wiska maciau kas buwo mini tai zinokit tikrai buwo werta atsistojus plot tikrai ir tarkim dar buwo september nu sedejau sirpuliukai lakste big_smile kainavo daug bet wisiskai nesigailiu lb patiko, per teli kiek zinau tik trecio wasario rodis o snd jau wiska matem kazkaip keista kai per lnk ir net netiesiogiai :s paminesiu wa gal ir pasigirsiu kad geriausia akimirka ten buwo kai grojo rycka n u gi selo wisi big_smile ir as net sededamas pradejau sokt nu sena jau gal ir net tikrai kaikuriuos uz....... bet kai gywai ji pagrojo bu pasakysiu taip negraziai bet KAIFAS ;D
Karolina<<------ gerai derei kad siuntei as pamenu mes draugai abonentus i minusa dejom uz juos balsuodami ;D wink

>>>>>a Nijole lb jau wiska apie wisus zinai ? wink jje joa tai pasakok man nu rasyt man gali cia nebutina manau wisi apie sawe wiska zino tik wa ne as :s istikro butu lb faina bent laseliu siek tiek jus kolegos pazint ;]

....LINA na nesigilinam kaip ir sakei bet as pasakysiu matyt per daug tokias hrrrrrrrrrrrrrrr foto det bandei ;D ;D kad atmete ;D nors kai pagalwoju ci gi nebuwo tos kontroles as wowere buwau idejas ir tiko ;D ;D

12542

nu, bendraminciu ieskotojau..... ;D nieko as nzn.. ir as netikus << va, ka as labiausiai zinau :H
>>> smagu, kad tu ten pasibuvai :? bet man idomiausia, kad alfoj viska skaiciau :V kad vaidutis ten pavare.. dar uz jurga lb dziaugiuosi wink ir tikrai kazkaip lnk :::123 padare,kad netiesiogiai rode :V nors nepamenu, kaipsu tv 3 buvo.. bet zdz.. neidomu..
>> as eurovizija ziurejau, tai siaip dbr kiek zinau tu atlikeju >> tai renkuosi is 3 ar 4 >> mini me (neprastai pasirode), paskui justas (tik jau stipresnio backo vaikinui reikia), auguste (bet su judesiu reik kazka daryt, nes kaip komisija sake, per tv ok bus, bet salej kazkaip nzn) ir tas sasha son << siandien klausiau vel daina.. nzn.... turbut as busiu uz ta berniuka, tik kaip ir visiems scenoj dar judesiuko reikia wink ir to visiems skelbiamo SOU :::b18
>> labos wink

12543

laba :::110
<<<Linuteliuciuk zinok cia visada buvo tokios nuotraukos tik Tu ju pirma nematei big_smile kartais kai noriu pazvengt pasiziuriu i Tomo draugu sarasa arba i tuos kurie mane mate per paskutine para ;D
<<< Nijole eurovizia jau prasidejo :::655 kas atstaovaus lietuva :? tikriausiai vel kokia ilgakoa :::654
<<<Tomai ruoskis i kina:::b25 REMBO iseina naujas :::509:::343 kitais metais iseis galbut TEMINATORIUS :::329

12544

Nijolė, 21 parašė:

nu, bendraminciu ieskotojau..... ;D nieko as nzn.. ir as netikus << va, ka as labiausiai zinau :H
>>> smagu, kad tu ten pasibuvai :? bet man idomiausia, kad alfoj viska skaiciau :V kad vaidutis ten pavare.. dar uz jurga lb dziaugiuosi wink ir tikrai kazkaip lnk :::123 padare,kad netiesiogiai rode :V nors nepamenu, kaipsu tv 3 buvo.. bet zdz.. neidomu..
>> as eurovizija ziurejau, tai siaip dbr kiek zinau tu atlikeju >> tai renkuosi is 3 ar 4 >> mini me (neprastai pasirode), paskui justas (tik jau stipresnio backo vaikinui reikia), auguste (bet su judesiu reik kazka daryt, nes kaip komisija sake, per tv ok bus, bet salej kazkaip nzn) ir tas sasha son << siandien klausiau vel daina.. nzn.... turbut as busiu uz ta berniuka, tik kaip ir visiems scenoj dar judesiuko reikia wink ir to visiems skelbiamo SOU :::b18
>> labos wink

man tas patiko bendraminciu ieskotojau ;D wos ne kaip lobiu ;] na o tu db pasiaiskink kodel tu netikus ? :::917

12545

nu as matydavau tu graziu fotkiu big_smile nuo kuriu akys raibsta big_smile cia jau niekas nebekreipia i tas taisykles dedant foto big_smile

12546

o tai tu bent supranti, kodel as tave Edgarai taip pavadinau :?
>>> kodel as netikus.... cia ir taip aisku i snukeli mano paziurejus.. tik betruksta blond nusidazyt ir super atitiksiu viska ;D

12547

nu sesiau baik tu cia jau tu tikru blondziu nematei gal ;D

12548

nu jau kokie visi ziniu istroske ;D na as nei ta eurovizija nesidomiu. na tik per RC apdovanojimus gal papasakokkit ar ka nors gavo metal on metal berniukai ? :?

12549

:=DJei Nijole su Edgaru pasikeistu avatturais tai susimaisyciau ;D
------------zinau visas zines apie kina geriau nei tu tongue
-----------------------------------------------------------------------------------------
Lina  apgailestauju :V
--------------------------eikit eurovizija :=D kas sikart ,vel saules kliosai :::b02

12550

Nijolė, 21 parašė:

o tai tu bent supranti, kodel as tave Edgarai taip pavadinau :?
>>> kodel as netikus.... cia ir taip aisku i snukeli mano paziurejus.. tik betruksta blond nusidazyt ir super atitiksiu viska ;D

ziurejau ziurejau ir nieko nepamaciau tokio visgi kodel tu taip ant sawes :s ir  beja manau supratau kodel taip pawavadinai ;D

12551

Linas, 20 parašė:

nu jau kokie visi ziniu istroske ;D na as nei ta eurovizija nesidomiu. na tik per RC apdovanojimus gal papasakokkit ar ka nors gavo metal on metal berniukai ? :?

joa gawo tiksliai nepamenu uz ka lyg uz kazkas tokio kaip nauja greiciausiai kylanti aukstyn grupe ten jie sake tik pries 3 men susiejo big_smile bet geras ju palinkejimas buwo ar kazkas tokio kai tongue sako jaunimas penktadieni sestadieni diskotekose sekmadieni gydosi tai taip ir likau nlb susiprates i tema ar nea tongue

12552

Tomas, 25 parašė:

:=DJei Nijole su Edgaru pasikeistu avatturais tai susimaisyciau ;D
-----------------------------------------------------------------------------------------
Lina  apgailestauju :V
--------------------------eikit eurovizija :=D kas sikart ,vel saules kliosai :::b02

emmmmm..................................... :::011 ieskokime atsakymo man balsas is vidaus kuzda... taip ir likau nesusiprates :::041 daznai matau minima sawo ir Nijoles varda viename sakinyje kas pas jus ten galwelej sukas ? :::921 papasakokit ir man , susidomejau wink

12553

Edgaras, 19 parašė:
Linas, 20 parašė:

joa gawo tiksliai nepamenu uz ka lyg uz kazkas tokio kaip nauja greiciausiai kylanti aukstyn grupe ten jie sake tik pries 3 men susiejo big_smile bet geras ju palinkejimas buwo ar kazkas tokio kai tongue sako jaunimas penktadieni sestadieni diskotekose sekmadieni gydosi tai taip ir likau nlb susiprates i tema ar nea tongue

kai buvau be2gether festivalyje tai siautejau pagal ju nesveika muzika :-) lb lb patiko smile
> na dar girdejau kaip jie WOO <<< klube VLN tokiam grojo nesveikai fainiai smile siaip Manfredukas lb daznai woo lankosi smile
>> na o tas ju palinkejimas manau bovo todel kad po ju pasirodymo galva buna isusta ir visi tik miego nori todel ir gydosi big_smile big_smile

12554

Tomas, 25 parašė:

<<<norėk gęro ... o žiūrėk hmm

12555

Linas, 20 parašė:

Tomai, atsigauk nuo pigaus vyno :::b02 (juokauju wink )
<>>>>>>>

Bet ne nuo pigiausio apsvaigstu big_smile bet ir ne nuo brangiausio o nuo skaniausio :=D

--------------------
Fiodoras, 25 2008-01-28 16:09:06 
patyliu :V
--------------------
Edgaras, 19 2008-01-28 01:52:38 
eeee mmmm visi dalykai ir klausimai kurie susije su manim , niekada nenaudok ir nepasikliauk vidiniu balsu :=D

12556

;D ;D ;D todel edgarai, kad ;D ;D ;D as vovere ;D

12557

Nijolė, 21 parašė:

;D ;D ;D todel edgarai, kad ;D ;D ;D as vovere ;D

tai db dar pasakyk kad netycia awarta sawo pasikeiciau i tema big_smile nzn man voveres lb patinka big_smile cia sita sventojoj wasara fotkinta turejom drauge tokia kas ryt serem ir musu ji nebijo tongue

12558

Linas, 20 parašė:
Edgaras, 19 parašė:
Linas, 20 parašė:

kai buvau be2gether festivalyje tai siautejau pagal ju nesveika muzika :-) lb lb patiko smile
> na dar girdejau kaip jie WOO <<< klube VLN tokiam grojo nesveikai fainiai smile siaip Manfredukas lb daznai woo lankosi smile
>> na o tas ju palinkejimas manau bovo todel kad po ju pasirodymo galva buna isusta ir visi tik miego nori todel ir gydosi big_smile big_smile

a vat kaip tas patarimas cia suregstas buvo ;D zinosiu ir as db ;] noreciau ir kad man taip pauztu jie galwa tada ;D tongue

12559

na tai galesi tada nuvaryti i ju pasirodyma smile nesveika elektro ju muzika :H man lb patinka smile

12560

Linas, 20 parašė:

na tai galesi tada nuvaryti i ju pasirodyma smile nesveika elektro ju muzika :H man lb patinka smile

cia kur jie dazniausiai groja ? ;]