Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa Justai, taves niekas Jusium nevadins kaip koks musius (chuckle)
>>> meetuke tu.. pas mane jau dbr pries akis geltoniu zeri .. ir netgi 2
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa Justai, taves niekas Jusium nevadins kaip koks musius (chuckle)
hey girl are u high ? :?
Linai :?
tai Tomai, galetum, kazkaip kazkada ir tu mus aplankyti ;D ;D tada jau niekas negaletu pasakyti Tau ne nes jau tipo is toli atlekei musu lankyt
Sake man mama per daug neprisisneket:|
tai gal jau galima Tomuk, taves laukti kada nors :?
tai gal jau galima Tomuk, taves laukti kada nors :?
NE
laukit Seni Besmegeni,nykstuku ir feju :V,Raudonkepuraite su Sreku ,Kaledu seni su Briedziais Juos galit sulaukti, bent sancu kazkokiu yra :=D
;D ;D ;D oi prajuokinai gal tu ir teisus
Linai :?
>> vertimas >>> hei, mergina, ar tu apsvaigusi ?
Nijolė, 21 wrote:Linai :?
tu ziurek, kad tau vertimo as asmeniskai nepadaryciau
Nijole sitos eilutes nesupratau ka tu turejai omeny?????
kaip jus nukopijuojat taip? nesigauna man nors tu ka blin
Justai, reikia paspasuti cituoti, ir kur rasai zinute tam lauke atsiranda to pasnekovo kurio zinute pacitavai, pranesimas. ir po juo rasai ka tu nori atsakyti
>>>sesiau ir as nelabai supratau to tavo pasisakymo :? gal man dar smegenys nedieba is ryto... nu nzn nzn.. :? lauksiu pasiaiskinimo :V
Justai, reikia paspasuti cituoti, ir kur rasai zinute tam lauke atsiranda to pasnekovo kurio zinute pacitavai, pranesimas. ir po juo rasai ka tu nori atsakyti
>>>sesiau ir as nelabai supratau to tavo pasisakymo :? gal man dar smegenys nedieba is ryto... nu nzn nzn.. :? lauksiu pasiaiskinimo :V
ne vien Tu Linuciuk
<<<o dar saket:V kad as su broliu sifrais kalbam
kaip jus nukopijuojat taip? nesigauna man nors tu ka blin
cituoji :V jei nori pacituoti kelis is iseilas ta teksta kuris ateina po migtuko paspaudimo CITUOTI iskerpi desinio peles klaviso pagalba ir cituoji paskui kita cmogu kai tai padarai gali iklijuoti ankstesnio zmogaus citata vel spaudi desini klavisa ir ikliujuoji ta teksta
;D ;D ;D oi prajuokinai gal tu ir teisus
Nijolė, 21 wrote:tai gal jau galima Tomuk, taves laukti kada nors :?
NE
laukit Seni Besmegeni,nykstuku ir feju :V,Raudonkepuraite su Sreku ,Kaledu seni su Briedziais Juos galit sulaukti, bent sancu kazkokiu yra :=D
<<<nepamirskit kad ir man tas galioja
<<<< labaryta zmones zinokita milane vakar taip salta buvo kad visus priverte i urvus sulyst tai sendi pasirode pagaliau saulute ir as eisiu i gatve gal but ka nors nuveiksiu
:V--->>> ne pirma varau nuomuotus kompaktus atiduot
<< ir dar Justai nu nereikia kiaikialiotis gali geltokas uzdet :V o kas uzdes... ;D kas cia galetu geltona uzdet :? tikiuosi niekas nepamatys nu ne del geltonu korteliu as o del musu klubo nes ir taip sako kad mes cia kalbam ne i tema, bet bent nesikeikim kad klubo neuzdaritu gerbiam ta vieta kurioje mes randames
oficialus pasiaiskinimas man meetuko jau nereikia uzvakar 2 tekilos nusipirkau :-) maniau pavaidinsiu pries mama >> ziurek turiu o ta istraukia is tokios dezutes ir sako: ziurek jau trecia vos nenukritau ;D
>>> o tu maziau kandauk, tai suprasi geriau :-)
oooo tai jau kai grisi tai jau kalsim nes as jau tekilos nuo penktadienio noriu :v
tai man tipo taupyt
Grys grys as ir taip supratau gali taupyt tik nesupratau kas gris :? ji a tu ;D
sveiki visi
Justinas, 24 wrote:sveiki. ar yra dar vietos? kaunas 2 m kai be......... tarkim kitos puses:/
Tai gyveni Kaune:? (2km)
Justinas, 24 wrote:nu ka cia pripasakosi. vat medziokle dabar uzsiemu.ir zvejyba bandau kokia pleksne pagaut gal uzkibs. savaitgaliui lyg ir kazkas idomaus nusimato nebesedesim namuose uzsidare
Gaudai pleksnes :=D pleksnes jurois gyventojos!!! vaziuojai is Kauno prie juros kad PLEKSNE pagaut nu gerai beveik priimtas;D tik reikia stojimo salygas visas ivygdyti
------------------------bet kiek supratau is Dianos entuziazmo, tas salygas, ji asmeniskai noretu Tau issakyt
kodel as? tiesiog jusu nebuvo, tai as kalbejau...
karas ieskokui bus.. PONAS karas
uz ka?
Diana matai tokis dalykas matydamas pries save man patinkancia mergina kazkaip..... nu vienu zodziu neistariu zodzio.
cia kiek laiko prabuves pradesi kalbet gi liezuvi va toki >>> turi, tai pradesi naudot pagal paskrti o be to, ne viskas zodziais pasakoma pvz jei nenori kalbet ir yra kur nors aplinkui geliu, nupirk roze, prieik, istiesk ja merginai, nusisypsok ir kalbet nereikes, o ji turetu pasakyt aciu tada ji bus pirmoji prabilus ir gal bus drasiau ka nors daugiau pasakyt
p.s. nerasyk dvieju zinuciu is eiles, jei dar ka nori pasakyt, papildyk ankstesniaja pasinaudodamas mygtuku redaguoti, nes kitaip busiu priversta uzmest geltona kortele
>>> Tomai, aciu, kad taip issamiai isdestei salygas
Linas, 20 wrote:Nijolė, 21 wrote:Linai :?
niekur as su tavim nesiversiu
Nijolė, 21 wrote:Linas, 20 wrote:Nijolė, 21 wrote:Linai :?
niekur as su tavim nesiversiu
jei ne as tave..... << ;D ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~