12,661

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa Justai, taves niekas Jusium nevadins big_smile kaip koks musius (chuckle)
>>> meetuke tu.. pas mane jau dbr pries akis geltoniu zeri :::742 .. ir netgi 2 :::b18

12,662

hey girl are u high ? :?

12,663

Linai :?

12,664

Nijolė, 21 пишет:

tai Tomai, galetum, kazkaip kazkada ir tu mus aplankyti ;D ;D tada jau niekas negaletu pasakyti Tau ne big_smile nes jau tipo is toli atlekei musu lankyt big_smile

Sake  man mama per daug neprisisneket:|

12,665

tai gal jau galima Tomuk, taves laukti kada nors :?

12,666

Nijolė, 21 пишет:

NE big_smile
laukit Seni Besmegeni,nykstuku ir feju :V,Raudonkepuraite su Sreku :::111,Kaledu seni su Briedziais big_smile Juos galit sulaukti, bent sancu kazkokiu yra :=D

12,667

;D ;D ;D oi prajuokinai big_smile gal tu ir teisus

12,668

Nijolė, 21 пишет:

>> vertimas >>> hei, mergina, ar tu apsvaigusi ? :::b02

12,669

Linas, 20 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

tu ziurek, kad tau vertimo as asmeniskai nepadaryciau big_smile

12,670

Nijole sitos eilutes nesupratau ka tu turejai omeny?????
>>> meetuke tu.. pas mane jau dbr pries akis geltoniu zeri  .. ir netgi 2

12,671

kaip jus nukopijuojat taip? nesigauna man nors tu ka blin :::710

12,672

Justai, reikia paspasuti cituoti, ir kur rasai zinute tam lauke atsiranda to pasnekovo kurio zinute pacitavai, pranesimas. ir po juo rasai ka tu nori atsakyti wink
>>>sesiau ir as nelabai supratau to tavo pasisakymo :? gal man dar smegenys nedieba is ryto... nu nzn nzn.. :? lauksiu pasiaiskinimo :V

12,673

Lina, 24 пишет:

Justai, reikia paspasuti cituoti, ir kur rasai zinute tam lauke atsiranda to pasnekovo kurio zinute pacitavai, pranesimas. ir po juo rasai ka tu nori atsakyti wink
>>>sesiau ir as nelabai supratau to tavo pasisakymo :? gal man dar smegenys nedieba is ryto... nu nzn nzn.. :? lauksiu pasiaiskinimo :V

ne vien Tu Linuciuk big_smile
<<<o dar saket:V kad as su broliu sifrais kalbam big_smile

Justinas, 24 пишет:

kaip jus nukopijuojat taip? nesigauna man nors tu ka blin :::710

cituoji :V jei nori pacituoti kelis is iseilas ta teksta kuris ateina po migtuko paspaudimo CITUOTI iskerpi desinio peles klaviso pagalba ir cituoji paskui kita cmogu kai tai padarai gali iklijuoti ankstesnio zmogaus citata :::008 vel spaudi desini klavisa ir ikliujuoji ta teksta:::110

Nijolė, 21 пишет:

;D ;D ;D oi prajuokinai big_smile gal tu ir teisus

Tomas, 25 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

NE big_smile
laukit Seni Besmegeni,nykstuku ir feju :V,Raudonkepuraite su Sreku :::111,Kaledu seni su Briedziais big_smile Juos galit sulaukti, bent sancu kazkokiu yra :=D

<<<nepamirskit kad ir man tas galioja:::a16
<<<< labaryta zmones :::b25 zinokita milane vakar taip salta buvo hmm kad visus priverte i urvus sulyst big_smile tai sendi pasirode pagaliau saulute:::d87 ir as eisiu i gatve :::b18gal but ka nors nuveiksiu
:V--->>>:::d91:::d97 ne pirma varau nuomuotus kompaktus atiduot :::745
<< ir dar Justai nu nereikia kiaikialiotis hmm gali geltokas uzdet :V o kas uzdes... ;D kas cia galetu geltona uzdet :?:::b02 tikiuosi niekas nepamatys big_smile nu ne del geltonu korteliu as o del musu klubo :::818 nes ir taip sako kad mes cia kalbam ne i tema, bet bent nesikeikim wink kad klubo neuzdaritu :::110 gerbiam ta vieta kurioje mes randames :::714:::727:::714

12,674

oficialus pasiaiskinimas big_smile man meetuko jau nereikia big_smile uzvakar 2 tekilos nusipirkau :-) maniau pavaidinsiu pries mama >> ziurek turiu big_smile o ta istraukia is tokios dezutes ir sako: ziurek jau trecia big_smile vos nenukritau ;D
>>> o tu maziau kandauk, tai suprasi geriau :-)

12,675

oooo tai jau kai grisi tai jau kalsim :::742 nes  as jau tekilos nuo penktadienio noriu :v

12,676

tai man tipo taupyt :::921

12,677

Grys grys as ir taip supratau gali taupyt big_smile tik nesupratau kas gris :? ji a tu ;D

12,678

sveiki visi smile

Tomas, 25 пишет:

Justinas, 24 пишет:

sveiki. ar yra dar vietos? kaunas 2 m kai be......... tarkim kitos puses:/

Tai gyveni Kaune:? (2km)

Justinas, 24 пишет:

nu ka cia pripasakosi. vat medziokle dabar uzsiemu.ir zvejyba bandau kokia pleksne pagaut gal uzkibs. savaitgaliui lyg ir kazkas idomaus nusimato nebesedesim namuose uzsidare tongue

Gaudai pleksnes :=D pleksnes jurois gyventojos!!! big_smile vaziuojai is Kauno prie juros kad PLEKSNE pagaut big_smile nu gerai beveik priimtas;D tik reikia stojimo salygas visas ivygdyti :::111
------------------------bet kiek supratau is Dianos entuziazmo, tas salygas, ji asmeniskai noretu  Tau  issakyt big_smile

kodel as? :::734 tiesiog jusu nebuvo, tai as kalbejau... tongue :::818

Nijolė, 21 пишет:

karas ieskokui bus.. PONAS karas :::917:::b54

uz ka? big_smile

Justinas, 24 пишет:

Diana matai tokis dalykas matydamas pries save man patinkancia mergina kazkaip..... nu vienu zodziu neistariu zodzio.

cia kiek laiko prabuves pradesi kalbet wink gi liezuvi va toki >>> :::027 turi, tai pradesi naudot pagal paskrti big_smile o be to, ne viskas zodziais pasakoma wink pvz jei nenori kalbet ir yra kur nors aplinkui geliu, nupirk roze, prieik, istiesk ja merginai, nusisypsok ir kalbet nereikes, o ji turetu pasakyt aciu wink tada ji bus pirmoji prabilus ir gal bus drasiau ka nors daugiau pasakyt big_smile
p.s. nerasyk dvieju zinuciu is eiles, jei dar ka nori pasakyt, papildyk ankstesniaja pasinaudodamas mygtuku redaguoti, nes kitaip busiu priversta uzmest geltona kortele wink
>>> Tomai, aciu, kad taip issamiai isdestei salygas wink big_smile

12,679

Nijolė, 21 пишет:
Linas, 20 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

tu ziurek, kad tau vertimo as asmeniskai nepadaryciau big_smile

niekur as su tavim nesiversiu tongue

12,680