You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Ineta
- Forumo Naujokas
Re: ar verta ieskot merginos rimtiems santykiams?

- Vytautas
- Forumo Liūtas
taj, kad as isvis drovokas. kiek budavo, tai pirmiau mane paneles uzkalbindavo, o paciam kabint banaliais juokeliais nesinori.nzn, mergafobija cia gal po issiskyrimo man 

- Edgaras
- Forumo Vanagas
werta tik tuo atweju jej to neieskai bet netycia randi... giliai pasiknaisiokit ir parisit ;D

- Nikolajus, 26
- Forumo Naujokas

- GT
- Forumo Karalius
Vytautas, 21 wrote:esu biednas studentas, ar verta tokiu atveju ieskot merginos? ar tokiu dar yra kurioms biedni studentai patiktu?
As kai buvau jaunesnis panasaus amziaus irgi galvojau panasiai.."Va butu pinigu masina, tureciau daug mergu ir t.t..." Bet kad dabar vis pagalvoju, yra ir masina ir pinigu kazkiek, bet jau nereikia man tu mergu..turiu viena ir kitos jau vis maziau mane domina..:D Ir butent tada tu mergu ir buvo daugiau.. Cia gal nevisai tokia situacija, nes tau reikia tos vieninteles, o man tada reikejo daug..bet vistiek kazkas panasaus..:D

- Neringa, 24
- Forumo Aktyvistas
na be sansu vaikinuk 

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Vytautas, 21 wrote:esu biednas studentas, ar verta tokiu atveju ieskot merginos? ar tokiu dar yra kurioms biedni studentai patiktu?
ne biednume esme
jei ori turet mergina, tai aisku, kad verta jos ieskot
kodel turetum trauktis ir ta, kurios nori, atiduot kitam? tarp kitko, speju, kad mergina, kuri neiesko babkiu vaikinu kisenese, taip pat pati ir neateis pas vaikina, jau vien todel reik ieskot
Vytautas, 21 wrote:taj, kad as isvis drovokas. kiek budavo, tai pirmiau mane paneles uzkalbindavo, o paciam kabint banaliais juokeliais nesinori.nzn, mergafobija cia gal po issiskyrimo man 
jei po issiskyrimo, tai gal palauk kol atsigausi

- Gabija, 24
- Forumo Karalius
Agne, 20 wrote:Rita, ziema as sakiau apie rogutes 
jo,jau matau kaip vasario menesi Agne vaziuoja su rogutem per laisves aleja ;D ,o tempia Vytautas ...mirstu kaip noreciau pamatyti toki vaizdeli..
neisizeiskit nei Agne nei Vytautas,tiesiog siaip vaizduote suveike,tikrai nenoriu pasakyti nieko blogo 

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
Gabija, 21 wrote:Agne, 20 wrote:Rita, ziema as sakiau apie rogutes 
jo,jau matau kaip vasario menesi Agne vaziuoja su rogutem per laisves aleja ;D ,o tempia Vytautas ...mirstu kaip noreciau pamatyti toki vaizdeli..
neisizeiskit nei Agne nei Vytautas,tiesiog siaip vaizduote suveike,tikrai nenoriu pasakyti nieko blogo 
as ir paziureciau..
katuciu paplociau
) mesciau lita i kepure, naujo bendro gyvenimo pradziai
)

- Gabija, 24
- Forumo Karalius
Nijolė, 21 wrote:Gabija, 21 wrote:Agne, 20 wrote:Rita, ziema as sakiau apie rogutes 
as ir paziureciau..
katuciu paplociau
) mesciau lita i kepure, naujo bendro gyvenimo pradziai
)
as tai tada pakviesciau taxi kad tuos "vargsus" namo nuveztu,nes gi SALTA
;D

- Vytautas
- Forumo Liūtas

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
ne ne.. studentai jie.. tegul sleika traukia namo
dar taxa.. ipras Agne, tai Vytukas neisgales paskui moketi uz taxa, tai vel paliks :V
>> nors i tema >> as pati dbr dar ir dirbu.. bet mieliau pasirinkciau studencioka :? kodel :? todel kad jie dar nesugadinti pinigu zmones :? nesakau,kad dirbantys tokie yra .. ne ne.. juk ir studentu tokiu yra, kad tikrai ne neziuriu.. tiesiog zmones buna nuosirdus arba ne.. turbut tai daugiau lemia
>> o pinigai :? Vytautai, tu juos uzdirbsi.. bet nuo ju tau, is tos zmogiskosios siltos :H puses, geriau nebus.. tu tvirciau jausiesi materialiai.. daugiau nieko..
>>>> kai turesi babkiu, tipo panos i tave labiau ziures, tik neapsigauk
gal jos ziures ne i tave... nepamirsk,kad kol esi ale vargsas studenciokas, tuo didesne galimybe sutikti nuosirdesni zmogu.. arba kitas variantas, jei busi uzauges bagociukas
tai nelepink jos 

- Vytautas
- Forumo Liūtas
jei babkiu kada turesiu, tai tikiu, kad silciau is tos zmogiskosios puses nebus, visgi manau svarbu turet antra pusele, bet pakolkas nerandu, arba nepastebiu jos.

- Birutele, 21
- Forumo Liūtas

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda

- Viktorija, 20
- Forumo Naujokas
taip lemta bet ziurek nuosirdzios ir kad butu verta taves...visi mes lygus o pinigai meiles nepadaro laimingos ir nesuteikia tikros meiles o ja tik nusiperka...

- Vilniete
- Forumo Pradedantysis
kai lietuvoj kad antra o gal daugiau fyfos tai be sansu :DDDD kalk pinigus:DDDDD

- Vytautas
- Forumo Liūtas
nu nzn ner taip blogai toj lietuvoj manau, jei mergina vidumi grazi, tai jai pasipuost is isores irgi galima, bet man nepatinka kai jau persistengia ir kai auskaru prisivarsto į visas vitas
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply