61

Re: Gal galit kas patarti as pasimetusi?

Tai as visom penkiom bandau kaska daryti bet manau dabar paskaicius cia tai nau gal biski neteisingai dariau del to nera jokiu pasikeitimu dabar permastysiu kitaim as taip greit nepasiduosiu

62

Ir as manau, kad bent jau draugiskus santykius islaikyti dar ymanoma... tokios meiles kaip anksciau jau tikrai nebus, bet bus nors kazkas neerzinancio ir siektiek malonaus gyvenant kartu... big_smile

63

Silva, 29 wrote:

Tai as visom penkiom bandau kaska daryti bet manau dabar paskaicius cia tai nau gal biski neteisingai dariau del to nera jokiu pasikeitimu dabar permastysiu kitaim as taip greit nepasiduosiu

aha... per patį ginčo įkarštį gali "užgesinti gaisrą" viena fraze: "nors ir nusišneki - vis tiek aš tave myliu"... :::608

64

Kai  mano draugu tevai skirdavosi matydavau kaip jie pergyvena :::818 nera nieko baisesnio vaikui uz tevu skyrybas kazkas siaubingo :::809 nieko negalejau jiems padeti ,nes nesupratau kas tai yra .Dabar jie isskyre zymiai geriau gyvena ir snekedamiesi prisimenam tuos draugu tevus kurie vis dar velka mirusias santuokas :::909 namai siaubingi :::215viskas silauzyta:::819 isgerinejimai mustynes :::529 net zudosi:::527 nera noro nieko tvarkyti tik ant butelio gauti slamanciu
Vaikai pabega i prieglaudas, arba kur tojiau prisiruke velniai zino ko:? ir nieko  nemate per savo gyvenima !!!!!

65

Bet nejaugi manot kad meiles negalima atgaivinti

66

Tomas, 25 wrote:

Kai  mano draugu tevai skirdavosi matydavau kaip jie pergyvena :::818 nera nieko baisesnio vaikui uz tevu skyrybas kazkas siaubingo :::809 nieko negalejau jiems padeti ,nes nesupratau kas tai yra .Dabar jie isskyre zymiai geriau gyvena ir snekedamiesi prisimenam tuos draugu tevus kurie vis dar velka mirusias santuokas :::909 namai siaubingi :::215viskas silauzyta:::819 isgerinejimai mustynes :::529 net zudosi:::527 nera noro nieko tvarkyti tik ant butelio gauti slamanciu
Vaikai pabega i prieglaudas, arba kur tojiau prisiruke velniai zino ko:? ir nieko  nemate per savo gyvenima !!!!!

matai as pati patyriau tevu skirybas ir nelabai buvo malonu nors as jau nevaikas buvau.Tai delto as pati to nenoriu padaryti savo vaikui del tu ir bandau viska daryti kad to isvengti

67

Silva, 29 wrote:

Zinau tik atveji kai abu itiki i Dieva ir sema atsigauna labiau nei bet kada!!!!(maciau viena tokia pora kuri po susitaikymo sulauke kruva vaiku ,pasistate nauja nama ir gyvena geriau nei pasakoj.Ir kas mane stebina kad jie laimingi )
Bet tai ne retas atvejis kad tokia fortuna ateitu :? esu girdejes is pasakojimu ,net per telika mates ju likimas visu vienodas buvo smile ir lygiai taip pat per dieva atsigavo santykiai smile

68

na sita situacija man labai primena man mano teva ir jo nauja seima

69

Diva, 34 wrote:
Silva, 29 wrote:

aha... per patį ginčo įkarštį gali "užgesinti gaisrą" viena fraze: "nors ir nusišneki - vis tiek aš tave myliu"... :::608

reiks pabandyti sita varjanta nes bandydavau drastiskais zodziais ji gesinti

70

Tomas, 25 wrote:
Silva, 29 wrote:

Zinau tik atveji kai abu itiki i Dieva ir sema atsigauna labiau nei bet kada!!!!(maciau viena tokia pora kuri po susitaikymo sulauke kruva vaiku ,pasistate nauja nama ir gyvena geriau nei pasakoj.Ir kas mane stebina kad jie laimingi )
Bet tai ne retas atvejis kad tokia fortuna ateitu :? esu girdejes is pasakojimu ,net per telika mates ju likimas visu vienodas buvo smile ir lygiai taip pat per dieva atsigavo santykiai smile

Na gal taip radikaliai nereikia į tikėjimą atsiversti... smile

71

Silva, 29 wrote:
Diva, 34 wrote:
Silva, 29 wrote:

reiks pabandyti sita varjanta nes bandydavau drastiskais zodziais ji gesinti

drastiškais žodžiais gali tik nebent dar labiau ugnį pakurstyt... Visi vyrai bėga nuo ginčo - jie turi įsitikinimą, kad stengiasi viską daryti kuo geriau (nesvarbu, kad gaunasi, kaip visada), taigi labai išgyvena kokias nors pretenzijas savo atžvilgiu... smile Taip kad, gesink viską švelnumu ir sveiku humoru... smile

72

mano tevai isisikyre neseniai nors isgyveno beveik 25 metus. 4 vaikai buvom. atejo viena diena ir stai mama liko viena. nzn jie mazai kalbedavos apie savo santykius.  siulyciau daug issikalbet, gal tai kai ka pakeistu.
:::d16

73

... bandyk is pradziu pati pakurstyti ta ugnele, jei tavasis toks plaukiantis pasroviui, sunku atgaivinti santykius, beveik neimanoma. Tam reikia arba kazkokio extra yvikio kaip ir meiluzis(kad ir tariamas) apie kuri suzino vyras smile buna kad tai isjudina ... o is savo patirties galiu pasakyti tik tiek - meile ji arba yra arba ne, dirbtinai to suzadinti neimanoma ... tokie va pamastymai ... SEKMES

74

Audrius, 36 wrote:

... bandyk is pradziu pati pakurstyti ta ugnele, jei tavasis toks plaukiantis pasroviui, sunku atgaivinti santykius, beveik neimanoma. Tam reikia arba kazkokio extra yvikio kaip ir meiluzis(kad ir tariamas) apie kuri suzino vyras smile buna kad tai isjudina ... o is savo patirties galiu pasakyti tik tiek - meile ji arba yra arba ne, dirbtinai to suzadinti neimanoma ... tokie va pamastymai ... SEKMES

aciu uz pamastymus.:::858.o kaip man  ta ugnele pakurstyti

75

na zinai, uzuojauta tau, nes pati ta patyriau...mes taip pat retai matomes, kol kalbam tel, lyg viskas ir gerai, bet kai tik susitinkam, vos viens kita pamatom iskart nuotaika dingsta... gincai, gincai ir t.t....... na o apie seksa, tai ner ka ir kalbet...man seksas su juo jau buvo tapes kaip kokia prievole....bet vat eme viskas ir pasikeite.... manau mano deka, nes jis ir dabar suirzes buna, taciau as ismokau viska pakeisti,...pirma  reikia stimulioti savo sekso poreiki...nes vyrams viskas remiasi i tai...o kai pati jo nenori, tai zinoma nieko gero ir nesugebi padaryti, juk apsimetinet ir save kankinti tikrai ne lengva....