121

Re: ar blogai zemas vaikinas? :)

Sima, man ir tai atrodo. bet yrta ir tokiu panu, nu pvz jau ir cia pasiskelbusiu yra kad su zemesniu niekur tongue

122

Vis delto ugis yra pakankamai svarbu.Nera saunu ir kai lb lb auksti(visalaik truputi juokinga kai kalbu su krepsininkais 2m ir daugiau,o jie truputi pasilenkia,kad geriau girdetu:D),bet  jau geriau aukstesnis negu zemesnis.Man bendras poros vaizdas iskart grazesnis:)

123

mano vaikinas vos vos zemesnis ir nieko man tokio ir jam jokiu problemu nenesioju austakulniu ir atrodom vieno ugio smile

124

koks skirtumas ? svarbu iš veido dailus smile

125

yra tas skirtums, aisku jeiveidas dailus takits reikals smile bet tai visvien... o Laura kartais taip noretum aukstakulnius uzsidet... big_smile bet....

126

pas jeponus maut reik tie wisokiu isradimu turi kaip ugi padidint :DD

127

kaip kam

128

jap nedraugauciau uz save zemesniu vaikinu..
bet ir per labai auksti man nepatinka nu siek tek aukstesnis uz mane ;]]

129

viskas priklauso nuo paneles...jeigu jai tai netrukdo, tai valio!man irgi patinkantis vaikinas uz mane zemesnis..ir man tai netrukdo:)

130

Sima, 17 wrote:

del ugio labiau waikinai komplexuoja o nea paneles..:) smile big_smile

Teisingai sakai... tik pataisysiu, vaikinas labiau kompleksuoja del merginos ugio... neduok Dieve ji bus aukstesne... ;D

131

oj tragedija..pasaulio pabaiga..zinokit zemi jau nurasyti esat big_smile big_smile big_smile is tikruju ne vien bernu zemesniu buna o ir panu todel tokia cia ir beda.. smile

132

manau svarbu kad yra zmogus kuris tave myli ir koks skirtumas koks jo ugis...

133

ugis si bei ta lemia be to tema eina butent apie ji tai ir kalbekim apie ugi smile

134

o tai kaip pasakyt vaikinui, kad as nekompleksuoju del jo zemo ugio?o jis tai lb nejaukiai jauciasi....

135

hm... gal tiesiai sviesiai, kai uzsivels kalba i ta puse? :V

136

tai jis pats tegu pajunt kad tu, Simona, nekompleksuoji smile

137

cia biski i kita puse parasysiu bet pvz man susirasti mergina nera lengwa big_smile daugelio ugis 160cm, gal cia panos per mazai valgo kad i wirsu neauga? big_smile pvz bachuras 195cm- pana 160cm +5cm aukstakulniai big_smile  kazkaip skirtumas biskuti yra big_smile

138

vyresnes jau turi atkreipt demesi labiau auksto ar nesvarbu kokio nori, o tos , kuriu vaikinam 14,15 ir maziau gali ir neperdet, isstyps;)

139

cia skonio reikalas

140

man asmeniskai aukstesni prie sirdies, bet esu draugavusi ir su zemesniais juk jca ne beda:P svarbu meile :}}