Re: Mergina geriau kai kuda ir kai apvalesne? :)
o tai tinka ar ne tai jau tau cia zinot..
jei negerai taikykis prie aplinkybiu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Mergina geriau kai kuda ir kai apvalesne? :)
o tai tinka ar ne tai jau tau cia zinot..
jei negerai taikykis prie aplinkybiu
u kad uz ko pasilaikyt nera tai kosmaras....gereu kada per vidiriuka....pats tas....:D
apvalesne
Ziauru yra kai vien kaulai ir skura... zinau kaip paciam zmogui tokiam esant jaustis... nes pati tokia esu... tragiskai atrodo net pati matau..
man tj negrazu kai yra wisiskaj plonos na storos taip pat jokioo grozio nesuteikia bet mergina turi buti siektiek apwalesne kad issiryskintu wisi moteriski priwalumai
Ziauru yra kai vien kaulai ir skura... zinau kaip paciam zmogui tokiam esant jaustis... nes pati tokia esu... tragiskai atrodo net pati matau..
Tu dar paaug, o jau poto bedawok... apsurdas:) lieknesne, "kuda" ne lt., zhodis ir negrazhiai skamba
liekna ;]
Reik dideles :DD sako mylimo zmogaus turi buti daug
Nu nu Shady, taip ir matau kaip tu su kokia storule tampaisi ;D
Ir kaip matai?
Ai kazkaip nesitiki, kad tampytumeis...
Gal as ir atrodau toks kuris baisei renkas ar panasei bet toks tikrai nesu jai tas zmogus man tikrai patinka galiu but su juo kad ir kas bebutu bet seip reiktu gerai apzavet kad taip butu be to svoris nebeda numetamas dalykas ;p
Num numetamas... Bet tai nera labai paprasta
>>> As lieku uz vidutines mergina... Va visai tokias kaip as ;D ;D ;D ;D ;D
o kas siais laikais paprasta ?:P as irgi uz tokias
ir ne vien pagal figura
Shady, nerasyk visko i atskirus postus, nes gausi geltona kortele!:) Perspeju cia kaip naujoka...
ok zinosim bet seip neproblema nauja accounta susikursiu didelio cia daikto
Tai va,tegul zmones reiskia nuomones, baigiam offtopica
kiek zmoniu tiek ir nuomoniu...kitiems nepatinka smulkios o kitiems storos jei zmones turetu viena nuomone butu neidomu ...
Vaiva as nesu rubenso formu myletojas...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Mergina geriau kai kuda ir kai apvalesne? :)