Re: Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?
erotiniai zaidimai lovoj geriausi
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?
erotiniai zaidimai lovoj geriausi
o taip konteris nemirtings
as tai tik lineage losiu ir traviana best geimai
carom3d valdo dar gpokr pastaruoju metu uzsivedziau.
Negru musis tunelyje- waldo
Kokie sims vaikai jus ~ geriausias Counter-Strike 1.6
Kokie sims vaikai jus ~ geriausias Counter-Strike 1.6
Vaikai... ) ) ) ) )
realaus laiko strategijas,gerai mastyma pralavina,saudykles nebeidomios,matyt senstu,cha cha
realaus laiko strategijos,gerai mastyma lavina,saudykles nebeidomios,matyt senstu
realaus laiko strategijos,gerai mastyma lavina,saudykles nebeidomios,matyt senstu
Strategines saudylkes
o ka? Nemegines? Pamegink dar filosofini skraidymo simuliatoriu
LFS- Live for speed
neabejotinai Dino crisis abi dalys ir Beach life..ji labai tinka zaisti vakare pavasari ar vasara:))..kazkaip labai kuribingai nuteikia^_^
Heroes III.
Heroes III.
Na o aprašymas kur ? Jei skelbi žaidimą ,tai trumpai reikia apie jį ką nors pasakyti
o ka? Nemegines? Pamegink dar filosofini skraidymo simuliatoriu
Visai nesunku .Trenktis į bokštus dvynius ar nutūpti greitai ir saugiai ant tupimo takelio .Iš Šekspyro paėmiau "Būti ar nebūti ;D "
Diablo II ir Heroes III
man pats geriausias ir nepamainomas - civilizacija...pradejau zaist nuo pat pirmos dalies...va koksai as jau senas...:)
Gta, sims ... ir panasius
na vienas is geriausiu kokiu teko zaist ir labiausiai man prie sirdies Call of duty 4
man tai geriausias heroes3 beveik kas dien zaidziu;)
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?