21

Re: o ka reikia daryti, kai nori staugti is vienatves

o man si tema skamba kaip retorinis klausimas...vat buvo nevilty zmogus ir sugalvojo tokia tema ...o gal ir i nauda tokius pamastymus paskaityt buvo...

22

tai kad kazkaip komentaru is autores nesigirdi...

23

"o ka reikia daryti, kai nori staugti is vienatves ?"
Išsistaugti. Labai gerai išsistaugi ir praeina....:)   

24

negalvoti apie tai, susirast kokia veikla , kad pasimirstu. Zmogui  kai sunku ar siaip vienatve kankina, ar meile pailko geriausiai mano nuomone susitaikyt, tai uziimti save taip kad neturetum tiesiog laiko apie tai galvot.. Tikrai padeda..:::817

25

tikrai butu idomu sulaukt temos autores pasisakymu smile o gal ji nebeturi laiko uzeit i cia tongue tada viskas tik i gera turbut smile

26

Tai joa jau turbut asibodo staugti is tos vienatves... niu kiek gi galima.. wink

27

tai vadinasi buvom naudingi tongue

28

Laura, 20 wrote:

negalvoti apie tai, susirast kokia veikla , kad pasimirstu. Zmogui  kai sunku ar siaip vienatve kankina, ar meile pailko geriausiai mano nuomone susitaikyt, tai uziimti save taip kad neturetum tiesiog laiko apie tai galvot.. Tikrai padeda..:::817

kaip cia pasakius ,jeigu susitaikai,uzimi save veikla kokia nors ir padeda tai ne taip viskas jau buvo ir baisu :)o jei jau giliai esi sitam s... tai negalvot apie tai tikrai sunku ,ka bepajamtum i rankas  viskas krenta smile,ir jei pavyktu istrukt ,you are the hero :::035

29

arba dar sugalvojau,na cia tox mano budas: gryztu namo,ir zliumbiu zliumbiu zliumbiu,parukau ir vel zliumbiu zliumbiu zliumbiu,tada uzmiegu ir ateina rytas ir reikia keltis ir toliau gyventi... :::819.tik vat vienas BET ,kad niekas to nepamatytu,savo skausma isgyvenu viena pati,su savim:::734
arba dar vienas,irgi pasitaikantis metodas,na,ccia kai lietuvoj buvau big_smile ,pareinu namo,ziuriu aha,draugas namuose,tai REKIU uz bet ka smile .tada jis supranta kad siandien NEKOKIA dienele apturejau,tai liepia susirinkti savo nervus ir ajt kitiem ju gadint,tai tada nori nenori reikia apsiramint ;D

30

tai visgi rukymas padeda... wink niu bent jau tuo metu nezliumbi wink

31

bent jau tuo metu nezliumbi :::044:::044:::044

32

Ingrida, 22 wrote:

bent jau tuo metu nezliumbi :::044:::044:::044

Tai joa, gi uzgesintum cigarete antraip... :::042

33

Auri, koks tu smaikstus siandien :::833:::858

34

niu joa snd jis kazkoks smaikstokas... wink

35

Evaldai, o kur tavo foto? big_smile (anketa)

36

pasislepiau nuo visko po didele kruva darbu... uz palaikyma aciu smile

37

ne tame esme,as cia bandau padet zmogui,o jus cia mane zlugdot big_smile

38

idomu o kur tomas su aleksandru su savo pasisakimais... savotiskai jau pasiilgau ju... gal ir vel reiks kokia tema ne i tema parasyti....

39

Birutele, 23 wrote:

pasislepiau nuo visko po didele kruva darbu... uz palaikyma aciu smile

Birutele labai dziugu smile vadinas, vis delto, darbas zmogu "puosia" tongue o del Tomo ir Aleksandro tai tikra tiesa wink berniukai!auuu big_smile kur jus tongue

40

Ingrida, 22 wrote:

Evaldai, o kur tavo foto? big_smile (anketa)

kad man ta arkliuko galva labiau patinka wink o foto tai... kaip kur albume big_smile o jis stalciuj guli.. wink