Re: o ka reikia daryti, kai nori staugti is vienatves
o man si tema skamba kaip retorinis klausimas...vat buvo nevilty zmogus ir sugalvojo tokia tema ...o gal ir i nauda tokius pamastymus paskaityt buvo...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → o ka reikia daryti, kai nori staugti is vienatves
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o man si tema skamba kaip retorinis klausimas...vat buvo nevilty zmogus ir sugalvojo tokia tema ...o gal ir i nauda tokius pamastymus paskaityt buvo...
tai kad kazkaip komentaru is autores nesigirdi...
"o ka reikia daryti, kai nori staugti is vienatves ?"
Išsistaugti. Labai gerai išsistaugi ir praeina....:)
negalvoti apie tai, susirast kokia veikla , kad pasimirstu. Zmogui kai sunku ar siaip vienatve kankina, ar meile pailko geriausiai mano nuomone susitaikyt, tai uziimti save taip kad neturetum tiesiog laiko apie tai galvot.. Tikrai padeda..
tikrai butu idomu sulaukt temos autores pasisakymu o gal ji nebeturi laiko uzeit i cia
tada viskas tik i gera turbut
Tai joa jau turbut asibodo staugti is tos vienatves... niu kiek gi galima..
tai vadinasi buvom naudingi
negalvoti apie tai, susirast kokia veikla , kad pasimirstu. Zmogui kai sunku ar siaip vienatve kankina, ar meile pailko geriausiai mano nuomone susitaikyt, tai uziimti save taip kad neturetum tiesiog laiko apie tai galvot.. Tikrai padeda..
kaip cia pasakius ,jeigu susitaikai,uzimi save veikla kokia nors ir padeda tai ne taip viskas jau buvo ir baisu :)o jei jau giliai esi sitam s... tai negalvot apie tai tikrai sunku ,ka bepajamtum i rankas viskas krenta ,ir jei pavyktu istrukt ,you are the hero
arba dar sugalvojau,na cia tox mano budas: gryztu namo,ir zliumbiu zliumbiu zliumbiu,parukau ir vel zliumbiu zliumbiu zliumbiu,tada uzmiegu ir ateina rytas ir reikia keltis ir toliau gyventi... .tik vat vienas BET ,kad niekas to nepamatytu,savo skausma isgyvenu viena pati,su savim
arba dar vienas,irgi pasitaikantis metodas,na,ccia kai lietuvoj buvau ,pareinu namo,ziuriu aha,draugas namuose,tai REKIU uz bet ka
.tada jis supranta kad siandien NEKOKIA dienele apturejau,tai liepia susirinkti savo nervus ir ajt kitiem ju gadint,tai tada nori nenori reikia apsiramint ;D
tai visgi rukymas padeda... niu bent jau tuo metu nezliumbi
bent jau tuo metu nezliumbi
bent jau tuo metu nezliumbi
Tai joa, gi uzgesintum cigarete antraip...
Auri, koks tu smaikstus siandien
niu joa snd jis kazkoks smaikstokas...
Evaldai, o kur tavo foto? (anketa)
pasislepiau nuo visko po didele kruva darbu... uz palaikyma aciu
ne tame esme,as cia bandau padet zmogui,o jus cia mane zlugdot
idomu o kur tomas su aleksandru su savo pasisakimais... savotiskai jau pasiilgau ju... gal ir vel reiks kokia tema ne i tema parasyti....
pasislepiau nuo visko po didele kruva darbu... uz palaikyma aciu
Birutele labai dziugu vadinas, vis delto, darbas zmogu "puosia"
o del Tomo ir Aleksandro tai tikra tiesa
berniukai!auuu
kur jus
Evaldai, o kur tavo foto?
(anketa)
kad man ta arkliuko galva labiau patinka o foto tai... kaip kur albume
o jis stalciuj guli..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → o ka reikia daryti, kai nori staugti is vienatves