241

Re: Blevyzgos...

na, ne bum bum man su tais planais, o dar ir verslo big_smile

242

eina eina tas biznis... jau atsirado nemazai susidomejusiu... jau kainos sudiktuotos... pardavejai yra, vadibininke yra.. as esu... niu va dar bulviu kas parupins yra... niu dar vienas zmogenas kuris viska nupirks.. irgi yra.. wink o toliau tik spekime leisti pinigus.. wink ciur man daugiausia big_smile

243

as dirbu ne uz pinigus (ne kaip kurie hmm) o is idejos :::639

244

joa joa... idomu kas ten vakar kalbejo, kad smagiausia pinigus leisti... big_smile
bet tai joa gi mes visi ne uz pinigus o del idojos dirbam... wink

245

Evaldai, juk nesakiau, kad visus juos leisti "ant saves" wink

246

niu joa tai as ir nieko nesakau kad ant saves... tiesiog esme kad leisti.. wink niu vnz.. zinai smile

247

nu va, atejau pasisakyt, kad nebeeisiu i kitas temas kol i tema neturesiu ka parasyt hmm nukrypau nu, a mazai siais laikais iskrypeliu big_smile vis delto, blevyzgos (kaip ir sakiau pradzioje) labai dekinga tema, nes galima beleka sakyt ir viskas bus i tema! big_smile

248

o kas buvo kituose temose... kad neisi ten tol kol neturesi ka pasisakyti?

249

nueik i mirties bausmes big_smile chana tuoj mums visiems bus hmm

250

o kas ten negerai... ai as ten nelabai jau ka zinau pasakyti.. tai net neisiu... wink
visai nebus mums chana.. wink

251

kodel mums bus chana?

252

tau vaiva ne bus... cia bus tik tiems kas vakar uzsibuvo ir uzsisnekejo... ai bet tai tikekimes kad perspejo ir viskas bus normaliai... wink mes susipratome ir busime protingi iki kito perspejimo.. wink

253

taip!mes daugiau ne i tema nenusnekesime smile(bet juk nepiktybiskai taip gavos neutral)

254

tai joa... gi nespecialiai mes... ar specialiai...? nea man rodos nespecialiai... wink tiesiog norejome savo tarkius pasiulyti ir po kitas temas.. big_smile

255

Evaldas, 22 wrote:

tai joa... gi nespecialiai mes... ar specialiai...? nea man rodos nespecialiai... wink tiesiog norejome savo tarkius pasiulyti ir po kitas temas.. big_smile

kazkaip ima juokas (o speju ne pries gera) :::044:::044:::044 NENORIU GELTONOS KORTELES!!!:::225
na, Evaldai, ko namie sedi, juk penktadienis big_smile

256

Kad zinotum kiek as darbu turiu... susisikau su kai kuriais kursiniais ir dar su kai kuriom nesamonem... dabar reikia atsigriebti... niu tai sedziu cia ir kursini taisau... big_smile kur as be ieskoko jau kaip ir gyventi negaliu... Ai is tikro puse velnio... beveik jau viska padariau ka snd buvau suplanaves... wink bet jauciu kad jei ir toliau tokiais tempais varysiu kaip per pastarasias dvi savaites tai tuoj galiu patrukti...
O tiu ko namie sedi... ar nieko jau geriau nerandi.. wink

257

na, as pasirinkau geriausia varianta big_smile sedeti namie big_smile juokauju..na, ner kur eit tai ir sedziu sau prie neto...nudirbau ka siandie susiplanavau ir laisva db smile pula zaidziu..per visa ieskoka varineju (lyg butu kuo girtis neutral)
o tu nepersidirbk wink bent jau is mano patirties, rasyti rasto darbus ir buti nete yra gerai..pamastai, parasai ka protingo big_smile kazkaip pazymiai tada geresni man wink

258

ai zinok praeita karta va is teises nuneseme savo darbus niu tipo atsirado tokiu zmogeliuku kurie sugalvojo laiku atnesti savo darbus niu prie ju ir as buvau... tai ka tu galvoji per 5 minutes visu darbus perziurejo susake kad visi nusirasem, kad darbai niekiniai ir grazi atgal... sako tokiu net vertinti negaliu.. tai vnz... nuotaika labai faina pasidare.. wink tai dabar koreguoju... niu kaip ir baigiau.. tik dar tobulinu ivada ir isvadas big_smile

259

isvada-pergreit paraset big_smile ne, nu tie destytojai tai nzn kaip i**********t :/be zodziu as...man dar taip nebuve..

260

niu joa, ai bet treciadienis man juoda diena buvo... wink zinojau kad kazkada turi ateiti, bet blemba butinai reikejo si treciadieni, dar kontra is metaliniu rasem.. tai.. wink
p.s. cia niekas neduos korteliu kad biski nzn ar i tema ar ne i tema big_smile