Re: Blevyzgos...
na, ne bum bum man su tais planais, o dar ir verslo
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na, ne bum bum man su tais planais, o dar ir verslo
eina eina tas biznis... jau atsirado nemazai susidomejusiu... jau kainos sudiktuotos... pardavejai yra, vadibininke yra.. as esu... niu va dar bulviu kas parupins yra... niu dar vienas zmogenas kuris viska nupirks.. irgi yra.. o toliau tik spekime leisti pinigus..
ciur man daugiausia
as dirbu ne uz pinigus (ne kaip kurie ) o is idejos
joa joa... idomu kas ten vakar kalbejo, kad smagiausia pinigus leisti...
bet tai joa gi mes visi ne uz pinigus o del idojos dirbam...
Evaldai, juk nesakiau, kad visus juos leisti "ant saves"
niu joa tai as ir nieko nesakau kad ant saves... tiesiog esme kad leisti.. niu vnz.. zinai
nu va, atejau pasisakyt, kad nebeeisiu i kitas temas kol i tema neturesiu ka parasyt nukrypau nu, a mazai siais laikais iskrypeliu
vis delto, blevyzgos (kaip ir sakiau pradzioje) labai dekinga tema, nes galima beleka sakyt ir viskas bus i tema!
o kas buvo kituose temose... kad neisi ten tol kol neturesi ka pasisakyti?
nueik i mirties bausmes chana tuoj mums visiems bus
o kas ten negerai... ai as ten nelabai jau ka zinau pasakyti.. tai net neisiu...
visai nebus mums chana..
kodel mums bus chana?
tau vaiva ne bus... cia bus tik tiems kas vakar uzsibuvo ir uzsisnekejo... ai bet tai tikekimes kad perspejo ir viskas bus normaliai... mes susipratome ir busime protingi iki kito perspejimo..
taip!mes daugiau ne i tema nenusnekesime (bet juk nepiktybiskai taip gavos
)
tai joa... gi nespecialiai mes... ar specialiai...? nea man rodos nespecialiai... tiesiog norejome savo tarkius pasiulyti ir po kitas temas..
tai joa... gi nespecialiai mes... ar specialiai...? nea man rodos nespecialiai...
tiesiog norejome savo tarkius pasiulyti ir po kitas temas..
kazkaip ima juokas (o speju ne pries gera) NENORIU GELTONOS KORTELES!!!
na, Evaldai, ko namie sedi, juk penktadienis
Kad zinotum kiek as darbu turiu... susisikau su kai kuriais kursiniais ir dar su kai kuriom nesamonem... dabar reikia atsigriebti... niu tai sedziu cia ir kursini taisau... kur as be ieskoko jau kaip ir gyventi negaliu... Ai is tikro puse velnio... beveik jau viska padariau ka snd buvau suplanaves...
bet jauciu kad jei ir toliau tokiais tempais varysiu kaip per pastarasias dvi savaites tai tuoj galiu patrukti...
O tiu ko namie sedi... ar nieko jau geriau nerandi..
na, as pasirinkau geriausia varianta sedeti namie
juokauju..na, ner kur eit tai ir sedziu sau prie neto...nudirbau ka siandie susiplanavau ir laisva db
pula zaidziu..per visa ieskoka varineju (lyg butu kuo girtis
)
o tu nepersidirbk bent jau is mano patirties, rasyti rasto darbus ir buti nete yra gerai..pamastai, parasai ka protingo
kazkaip pazymiai tada geresni man
ai zinok praeita karta va is teises nuneseme savo darbus niu tipo atsirado tokiu zmogeliuku kurie sugalvojo laiku atnesti savo darbus niu prie ju ir as buvau... tai ka tu galvoji per 5 minutes visu darbus perziurejo susake kad visi nusirasem, kad darbai niekiniai ir grazi atgal... sako tokiu net vertinti negaliu.. tai vnz... nuotaika labai faina pasidare.. tai dabar koreguoju... niu kaip ir baigiau.. tik dar tobulinu ivada ir isvadas
isvada-pergreit paraset ne, nu tie destytojai tai nzn kaip i**********t :/be zodziu as...man dar taip nebuve..
niu joa, ai bet treciadienis man juoda diena buvo... zinojau kad kazkada turi ateiti, bet blemba butinai reikejo si treciadieni, dar kontra is metaliniu rasem.. tai..
p.s. cia niekas neduos korteliu kad biski nzn ar i tema ar ne i tema
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...