Re: Ko niekad neatleistumet vyrui?
Vienareiksmiskai- tik smurto, sito tai jokiu budu negalima atleisti, o visa kita, dar daug ka aplinkybes lemia, dar galima bandyt suprast ir atleist, bet jei jau rankas kilnoja, tai pasiteisinimo nera
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ko niekad neatleistumet vyrui?
Vienareiksmiskai- tik smurto, sito tai jokiu budu negalima atleisti, o visa kita, dar daug ka aplinkybes lemia, dar galima bandyt suprast ir atleist, bet jei jau rankas kilnoja, tai pasiteisinimo nera
Tikriausiai tik smurto. Del viso kito "i prieki" kalbeti nereiketu, nes niekad negali zinoti, kaip viskas atrodys kai susidursi su tuo ateityje. Daugelis kalbanciuju, jog neatleistu neistikimybes susidure su tuo ir toliau gyvena, tad niekada nesakyk niekada.
Smurto (bet kokio - psichologinio, fizinio, seksualinio) ir išdavystės.
Smurto (bet kokio - psichologinio, fizinio, seksualinio) ir išdavystės.
sutinku
neikada neatleisciau, smurto ir pazeminimo ....
manau nieko neatleisciau...melas nuo isdavystes beveik nesiskiria...nors visi mes kartais pameluojam..ai net nezinau...;D
manau nieko neatleisciau...melas nuo isdavystes beveik nesiskiria...nors visi mes kartais pameluojam..ai net nezinau...;D
ar man pasirode, ar tu cia visur tas moteris kisi
sakyciau, kad pirmaji karta viska galima atleisti, bet jei tai pasikartoja antra karta.. naivu butu manyti, kad zmogus pasitaisys
As tai viska atleisciau ishskyrus jei pamatyciau kad jis duodasi kokiu kytu vyru ;D O ir smurtas ir ishdavyste greitai praeina , melas pasimirshta . Visi mes klystam .
Melo..
NIEKADA NEDUOCIAU ANTRO SANSO,NIEKADA NEATLEISCIAU KAD IS KIEK SKAUDETU.
as niekada neatleisciau jei mano alu isgertu
taip tik atrodo )
as niekada neatleisciau jei mano alu isgertu
o jei konjaka
kad ir koks jis mylimas jam niekada neatleisciau isdavystes... kaip tik tai nutiko pries 3 menesius... jis prisieke kad net nebuciavo jos o tik kelis vaklarus paziurejo filma... pamojavau ir man dzin... kad ir kaip skaudu...
Niekada nesakyk NIEKADA - auksine taisykle . Tau dar tik 16 metu ir atrodo kad yra tik juoda ir balta - oj niiiii , taip nera . Pagyvensi - pamatysi Visi mes mokomes iki mirties , deja .
na moterys istveria daug ivairiausiu dalyku;)taip,mes esame tikraja ta zodzio prasme stipresnes uz vyrus,bet smurtaujanciam vyrui atleisti negalima,nes kaip zinia....pakele viena karta ranka,pakels ir antra karta.....
na taip, kol nera vaiku, viskas paprasta
vaikai dar ne viskas.....gyvent su sudzium del vaiku,na jau ne.....hihi
Zitka nebestumk cia
vaikai dar ne viskas.....gyvent su sudzium del vaiku,na jau ne.....hihi
kas sake kad tik del vaiku vaikai ir bendras sukurtas gyvenimas pastumia atleidimu ir susitaikymu kartele toliau. Vieniems labai toliau, kitiems tik siek tiek
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ko niekad neatleistumet vyrui?