Re: Blevyzgos...
brangieji.. jau lekiu aš miegučio.. net nepastebėjau kap greit laikas prabėgo, o jau 2h tuoj.. visiems šiltas apkabinimas (hug)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
brangieji.. jau lekiu aš miegučio.. net nepastebėjau kap greit laikas prabėgo, o jau 2h tuoj.. visiems šiltas apkabinimas (hug)
labanakt Aura ;]~ :H
labanakt...as jau seniai rasiau,kad reikia eit,bet deja,tas zygis buvo tik iki saldytuvo sampo isipilt
labanakt,iki rytojaus..
Aurelija, 19 wrote:brangieji.. jau lekiu aš miegučio.. net nepastebėjau kap greit laikas prabėgo, o jau 2h tuoj.. visiems šiltas apkabinimas (hug)
labanakt...as jau seniai rasiau,kad reikia eit,bet deja,tas zygis buvo tik iki saldytuvo sampo isipilt
![]()
labanakt,iki rytojaus..
tai tau dar liko sampo? Nezadi man ji per skype pasiust ar kaip nors kitaip pasidalint, M? :?
dar beveik visas butelis liko ,na,biski maziau negu visas
,biski nugeriau ...kiek girdejau i duris baladojai,gi salta lauke
,tai jau gali pariti..
labanakt susimyleje ir Aurelija taip pat grazi pasakos pabaiga..taip ir turejo buti!saunuoliai
dar beveik visas butelis liko
,na,biski maziau negu visas
,biski nugeriau ...kiek girdejau i duris baladojai,gi salta lauke
,tai jau gali pariti..
ach tai jau isileidi, ania? Tai as jau pats praradau nora eiti, tai tiek to, pastovesiu as cionai laukelyje ;D visai geras oras, toks vejuotas ir grynas oras ;D
jo,tikiuosi salika uzsirisai,nes s tikrai nesiruosiu po to su arbatom ir paracetamoliu sokinet apie tave ,matau tave per langa,stovi visas susitraukes...eik i vidu,zmones juoktis prades ;D
Neeeee! NEisiu. Negi neprisimeni, kai pasakojau apie savo seimos medi ir minejau "Turiu zemaiciu kraujo".. ?
uzsispyrusi dabar vaidinsi?
Tai kad negaliu sau padeti! Tas zemaitiskas kraujas verda pas mane kaip bulijonas ;D
tai tada traukiu lekstes,paruosiau naktipiecius,valgysim buljona gryzk,prasau...
Vo! ;]~ slaptazodis suveike, pykst pokst, honey im home ;D kas naktipieciams? ;]~~~~~ Ei, tai gal negaistam ir iskart prie reikalo, ka cia? ;D As visgi ten susalau, tai nieko buvo atitirpt ;D ;D ...ir nuleist zemaitisko garo ;D
tai va,kaip tik garuoja karsta sriubyte,buljona gamonau...grietines kiek tau ideti? ,greit valgyk,po to parodysiu kaip tave myliu ;D
em... tai o gal i lova atnesk valgyt, nes as labai jau miego noriu
..labanakt :H
...gerai,bet tada kava rytoj ryte nesi tu..
labanakt vyreli ir labanakt forumeli,akeles jau ir man merkias,einam mes su vyreliu meiles plest
ok, manau susitarsim del tos kavos, bet dar pasideresim lovoj
)
pagaliau sugule
eina sau cia jau kiek daug prirasete... gaila kad tinginys esu visko tikrai nesugebesiu perskaityti.. gal per vasara kada tei va ka cia veikiat
:D:D o teks tokia bausme atlikti
uz tai, kad nebuvai cia
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...