581

Re: Blevyzgos...

brangieji.. jau lekiu aš miegučio.. net nepastebėjau kap greit laikas prabėgo, o jau 2h tuoj.. visiems šiltas apkabinimas (hug) :::818

582

labanakt Aura ;]~ :H

583

Aurelija, 19 parašė:

brangieji.. jau lekiu aš miegučio.. net nepastebėjau kap greit laikas prabėgo, o jau 2h tuoj.. visiems šiltas apkabinimas (hug) :::818

labanakt...as jau seniai rasiau,kad reikia eit,bet deja,tas zygis buvo tik iki saldytuvo sampo isipilt big_smile
labanakt,iki rytojaus..

584

Gabija, 21 parašė:
Aurelija, 19 parašė:

labanakt...as jau seniai rasiau,kad reikia eit,bet deja,tas zygis buvo tik iki saldytuvo sampo isipilt big_smile
labanakt,iki rytojaus..

tai tau dar liko sampo? Nezadi man ji per skype pasiust ar kaip nors kitaip pasidalint, M? :?

585

dar beveik visas butelis liko big_smile ,na,biski maziau negu visas :::734 ,biski nugeriau ...kiek girdejau i duris baladojai,gi salta lauke big_smile ,tai jau gali pariti.. big_smile

586

labanakt susimyleje ir Aurelija taip pat big_smile grazi pasakos pabaiga..taip ir turejo buti!saunuoliai tongue

587

Gabija, 21 parašė:

dar beveik visas butelis liko big_smile ,na,biski maziau negu visas :::734 ,biski nugeriau ...kiek girdejau i duris baladojai,gi salta lauke big_smile ,tai jau gali pariti.. big_smile

ach tai jau isileidi, ania? big_smile Tai as jau pats praradau nora eiti, tai tiek to, pastovesiu as cionai laukelyje ;D visai geras oras, toks vejuotas ir grynas oras ;D

588

jo,tikiuosi salika uzsirisai,nes s tikrai nesiruosiu po to su arbatom ir paracetamoliu sokinet apie tave big_smile ,matau tave per langa,stovi visas susitraukes...eik i vidu,zmones juoktis prades ;D

589

Neeeee! NEisiu. big_smile Negi neprisimeni, kai pasakojau apie savo seimos medi ir minejau "Turiu zemaiciu kraujo".. ? big_smile big_smile big_smile

590

uzsispyrusi dabar vaidinsi?

591

Tai kad negaliu sau padeti! big_smile Tas zemaitiskas kraujas verda pas mane kaip bulijonas ;D

592

tai tada traukiu lekstes,paruosiau naktipiecius,valgysim buljona big_smile gryzk,prasau...

593

Vo! ;]~ slaptazodis suveike, pykst pokst, honey im home ;D kas naktipieciams? ;]~~~~~ Ei, tai gal negaistam ir iskart prie reikalo, ka cia? ;D As visgi ten susalau, tai nieko buvo atitirpt ;D ;D ...ir nuleist zemaitisko garo ;D

594

tai va,kaip tik garuoja karsta sriubyte,buljona gamonau...grietines kiek tau ideti? big_smile ,greit valgyk,po to parodysiu kaip tave myliu  ;D

595

em... tai o gal i lova atnesk valgyt, nes as labai jau miego noriu big_smile big_smile big_smile

..labanakt :H

596

...gerai,bet tada kava rytoj ryte nesi tu..
labanakt vyreli ir labanakt forumeli,akeles jau ir man merkias,einam mes su vyreliu meiles plest big_smile

597

big_smile big_smile ok, manau susitarsim del tos kavos, bet dar pasideresim lovoj big_smile)

598

pagaliau sugule big_smile

599

eina sau cia jau kiek daug prirasete... gaila kad tinginys esu visko tikrai nesugebesiu perskaityti.. gal per vasara kada big_smile tei va ka cia veikiat wink

600

big_smile:D:D o teks tokia bausme atlikti tongue uz tai, kad nebuvai cia wink