Re: Blevyzgos...
įdomu įdomu, finansai irgi gerai na vat Karolytė matau pabėgo kažkur, o juk pablevyzgavot norėjo
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
įdomu įdomu, finansai irgi gerai na vat Karolytė matau pabėgo kažkur, o juk pablevyzgavot norėjo
Finansai geriausia!! svarbiausia, kad patinka tai ka mokaus
Aha, verzesi prisijungt prie blevyzgu ir dingo
Nepabėgau aš, skalbinius džioviau Man mažai paskaitų todėl, kad aš taip noriu ;D Ne nu rimtai, va šiandien pvz, 8.30 paskaita viena, o paskui 15.30..
Tai šiaip visada einu tik į tą antrą, bet šian sugalvojau kad galiu vieną per semestrą ir praleist, vis tiek ten nieko itin įdomaus.. Klausyt kaip kiti atsiskaitinėja.. Ot tai faina!
Svarbu kad pati jau atsiskaičiau ir rami galva dabar
Ignai, koks konkursas?
na drįsčiau paneigti, kad geriausia na tikrai esmė tame kad mokaisi tą kas patinka, aš taip pat savo studijom lbai džiaugiuos ir jei reiktų vėl iš naujo stot ten pat vėl rašyčiau nors 10 kartų
o kai dar supranti ir patinka tai iš vis sunkių pastangų nereik dėt kad išmoktum ir išsilaikytum
dar kai matau, kaip kitų specialybių kiek skaito, mokosi, tai net nupurto.. na bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčyjama
na, jei mokinciausi saltkalviu ir man tai patiktu, sakyciau kad saltkalvio specialybe geriausia
Konkursas tai buhalterines apskaitos. Kasmet rengia UAB "Stekas" ir Kauno kolegija. Tai vat gausim uzdavinuka ir reikes ji padaryt ant programos "Stekas" nu kazkas tokio.. siaip net nezinau kaip oficialiai vadinas tas konkursas
o kokia ta programa Stekas yra?
Lietuviska buhalterines apskaitos programa. Placiau cia.
hmm, įdomu būtų pasinagrinėt bet jau lėksiu greit
konkursai ir man patinka, bet paskutiniame dalyvavau jau prieš metus, dar 12 kl besimokydama..
Man tai nelabai patinka, bet tekdavo ir mokykloj kai mokiaus sudalyvaut ir olimpiadoj, ir keliuose konkursuose.. Netycia vat gavos, kad ir bestudijuojant teks sudalyvaut..
reikia reikia, įdomu, juk nieko neprarandi, na nebent tik laisvą laiką, kuri teks pasiruošimui panaudot, na be to ir šiokios tokios patirties įgauni, aš tai galvoju, kad reik viską išbandyt, kol gyvenimas leidžia ir siūlo tokias galimybes
Kazkiek idomu ir, be abejo, naudinga. Bet yra dalyku, kuriems galbut labiau noreciau paaukot ta laika Bet, kol visur suspeju, tai dzin
oi...kokie jus cia siandien atsidave mokslams
Tai vat. Sveiki gyvi, as grizau... :? Turiu pasakyti, kad keistai cia man taip gavosi... Tiek ruosiausi atsiskaitinet, darbus rasiau rasiau visa savaitgali... nueinu i paskaita pasiruoses pasauliniui karui, o destytojas sako: "Well, thank you for coming Aurimas, leave your work on the table and enjoy your free day."
Tai vat.. :? Nusivyliau pasauliu.
Kaip jus?
Labas brangiausioji :H
galiu pasakyti is savo taipogi patirties,kad visalaika kai tikiesi,kad "va,dabar man sakes",arba "o ne,dabar jau neissisuksiu" ,tai ziurek .viskas ciki...o kai eini atsiputes,galvoji"aj,cia bus gerai" arba "issisuksiu",sau se ir turi beda
,man kazkaip tas desnis dazniausiai pasitvirtina..ziuriu brangusis,tau irgi taip atsitiko
che... nu joa as paprastai matai bunu pasiruoses tom nesamonem visokiom ir paprastai atlaikau fronta... bet vat kartais buna tokie nusivylimai pasauliu kaip kad siandie ;D Gabijos desnis, stai kaip mes ji pavadinsim
ir as busiu zymi
aciu tau,gyvenime mano
sveikuciai visi dar karta ziuriu jau kas po darbu, kas po paskaitu..
kaip nuotaikeles?
mano tai geras oras dziugina, tai smagu..
jo mane oras irgi linksmina ;] labai fainas ~
Vat as savo kortas rusiuoju, ruosiuos rungtynems :] Tai jeigu viskas pagal plana sivakara manes ieskoke nebesutiksit
rungtyniauji kortom?
kazkas idomaus
rungtyniauji kortom?
kazkas idomaus
[fl]4382[/fl] mtg turnyras. Bizki nuotrauka kvaila parinkau, bet savu neturiu ;D gal po sio vakaro turesiu, tai galesit pasijuokt ;D ;D
..zaidziu del malonumo ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...