881

Re: Blevyzgos...

įdomu įdomu, finansai irgi gerai big_smile na vat Karolytė matau pabėgo kažkur, o juk pablevyzgavot norėjo smile

882

Finansai geriausia!! big_smile svarbiausia, kad patinka tai ka mokaus wink

Aha, verzesi prisijungt prie blevyzgu ir dingo big_smile

883

Nepabėgau aš, skalbinius džioviau big_smile Man mažai paskaitų todėl, kad aš taip noriu ;D Ne nu rimtai, va šiandien pvz, 8.30 paskaita viena, o paskui 15.30.. hmm Tai šiaip visada einu tik į tą antrą, bet šian sugalvojau kad galiu vieną per semestrą ir praleist, vis tiek ten nieko itin įdomaus.. Klausyt kaip kiti atsiskaitinėja.. Ot tai faina! big_smile Svarbu kad pati jau atsiskaičiau ir rami galva dabar smile

Ignai, koks konkursas? :::818

884

na drįsčiau paneigti, kad geriausia big_smile na tikrai esmė tame kad mokaisi tą kas patinka, aš taip pat savo studijom lbai džiaugiuos ir jei reiktų vėl iš naujo stot ten pat vėl rašyčiau nors 10 kartų smile o kai dar supranti ir patinka tai iš vis sunkių pastangų nereik dėt kad išmoktum ir išsilaikytum wink dar kai matau, kaip kitų specialybių kiek skaito, mokosi, tai net nupurto.. na bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčyjama wink

885

na, jei mokinciausi saltkalviu ir man tai patiktu, sakyciau kad saltkalvio specialybe geriausia :::044

Konkursas tai buhalterines apskaitos. Kasmet rengia UAB "Stekas" ir Kauno kolegija. Tai vat gausim uzdavinuka ir reikes ji padaryt ant programos "Stekas" big_smile nu kazkas tokio.. siaip net nezinau kaip oficialiai vadinas tas konkursas big_smile

886

o kokia ta programa Stekas yra?

887

Lietuviska buhalterines apskaitos programa. Placiau cia. smile

888

hmm, įdomu būtų pasinagrinėt smile bet jau lėksiu greit smile konkursai ir man patinka, bet paskutiniame dalyvavau jau prieš metus, dar 12 kl besimokydama..

889

Man tai nelabai patinka, bet tekdavo ir mokykloj kai mokiaus sudalyvaut ir olimpiadoj, ir keliuose konkursuose.. big_smile Netycia vat gavos, kad ir bestudijuojant teks sudalyvaut.. big_smile

890

reikia reikia, įdomu, juk nieko neprarandi, na nebent tik laisvą laiką, kuri teks pasiruošimui panaudot, na be to ir šiokios tokios patirties įgauni, aš tai galvoju, kad reik viską išbandyt, kol gyvenimas leidžia ir siūlo tokias galimybes wink

891

Kazkiek idomu ir, be abejo, naudinga. Bet yra dalyku, kuriems galbut labiau noreciau paaukot ta laika smile Bet, kol visur suspeju, tai dzin big_smile

892

oi...kokie jus cia siandien atsidave mokslams big_smile

893

Tai vat. Sveiki gyvi, as grizau... :? Turiu pasakyti, kad keistai cia man taip gavosi... Tiek ruosiausi atsiskaitinet, darbus rasiau rasiau visa savaitgali... nueinu i paskaita pasiruoses pasauliniui karui, o destytojas sako: "Well, thank you for coming Aurimas, leave your work on the table and enjoy your free day."

Tai vat.. :? Nusivyliau pasauliu.

Kaip jus? big_smile

Labas brangiausioji :H

894

galiu pasakyti  is savo taipogi patirties,kad visalaika kai tikiesi,kad "va,dabar man sakes",arba "o ne,dabar jau neissisuksiu":::007 ,tai ziurek .viskas ciki...o kai eini atsiputes,galvoji"aj,cia bus gerai" arba "issisuksiu",sau se ir turi beda big_smile ,man kazkaip tas desnis dazniausiai pasitvirtina..ziuriu brangusis,tau irgi taip atsitiko big_smile

895

che... nu joa big_smile as paprastai matai bunu pasiruoses tom nesamonem visokiom ir paprastai atlaikau fronta... bet vat kartais buna tokie nusivylimai pasauliu kaip kad siandie ;D Gabijos desnis, stai kaip mes ji pavadinsim big_smile

896

:::528 ir as busiu zymi big_smile aciu tau,gyvenime mano :::051

897

sveikuciai visi dar karta smile ziuriu jau kas po darbu, kas po paskaitu..
kaip nuotaikeles?
mano tai geras oras dziugina, tai smagu..

898

jo mane oras irgi linksmina ;] labai fainas big_smile~

Vat as savo kortas rusiuoju, ruosiuos rungtynems :] Tai jeigu viskas pagal plana sivakara manes ieskoke nebesutiksit big_smile

899

rungtyniauji kortom?

kazkas idomaus big_smile

900

Violeta, 29 parašė:

rungtyniauji kortom?

kazkas idomaus big_smile

[fl]4382[/fl] mtg turnyras. Bizki nuotrauka kvaila parinkau, bet savu neturiu ;D gal po sio vakaro turesiu, tai galesit pasijuokt ;D ;D

..zaidziu del malonumo ;D