Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o kas cia blogo?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o kas cia blogo?
o ko tau sesiau pavydet :? kad prisiliuobiat ir paskui mirstat
Auriui
Visi per daug skubame gyventi ir per mazai sustojame, kad pasidziaugtume tuo ka turime, todėl noriu Tau palinketi, kad:
dazniau sustotum ir pauostytum zydincias geles,
dazniau stebėtum tuos auksinius saulėlydzius,
dazniau apkabintum Tau brangius zmones, :H
ir pasivaikščiotum per rasota zolę,
dažniau žiūrėtum į žvaigždėtą dangų, geretaisi vaivorykste
ir dažniau atleistum sau ir kitiems,
ir svarbiausia, kad dažniau suvoktum, koks gražus yra Tavo gyvenimas!
Su gimimo diena
o galima paklausti kieno cia gimtadienis?
taigi parasiau "AURIUI"
na,maciau...bet cia labai apsigedinsiu,nes nezinau kas tas ARIS...
na,maciau...bet cia labai apsigedinsiu,nes nezinau kas tas ARIS...
gal Auris, tavo vyriokas sakau?
meeto ataskaita bus :?
tikrai, greiciau mums ataskaita!kas su kuo, kur kaip ir panasiai
visos akys tik i Nijolyte ;] musu "meeto" zurnaliuga.
nu sorry praleidau raide bet istaisiasu
Nuo manęs irgi didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai! Ir dar kartą asiprašau, kad neaplankiau.. Linkiu, kad gražiausia saulė šviestų tiktai tau! (hug)
nu sorry praleidau raide bet istaisiasu
aaa,sita tai pazystu ;D ,kas jo cia gali nepazinoti ,gi mano vyrelis :H ,jam linkejimai asmeniskai is mano puses
ech..... atsikvepiam ir pradedam
Mieli mūsų draugai, giminės ir artimieji ir šiaip be proto mylimi ir pamylimi žmogeliukai...
Ingrida.. klausi "kas?" >> aš, Auris, Diana ir Evaldas buvom pagrindiniai šio įvykio minėtojai ir stebėtojai :V visi kiti tai prisidėjo, tai išėjo, tai mes atėjom pas juos :V o jau paklausti KUR tai buvo didžiausia gėėėėda << juk klaipėdoj :H kaip?? >> beprotiškai fantastiškai nerealiai kartočiau dar ir dar ir dar... ir dar... :H
---------------------penktadienis---------------
kažkur netoli 8 ryto susitinku su Dinciumi prie stotelės, pakeliui į Megą, nuo kurios ruošėmės šuoliuoti į pagrindinį tranzo tašką ir išlaukę virš 10 minučių pajudėjom su žalia mašina klaipėdoj jau buvom apie 10 :-) tačiau dėdžius važiavo link palangos verslo reikalais, tai mes išlipom prie žiedo ir ačiū pačiū išsisakę ir palinkėję nerealios kelionės ir sėkmės darbe atsisveikinom su mus pavežusiu dėdžiumi ir pajudėdom link klaipėdos.. priėjom ir klaipėdą - na, pėstuke atėjom jau kai stovėjom prie klaipėdos ženklo, kažkokia mūsų meilė užsigeidė paklausti , kur mes randamės :V ir kaip visada mes apsimelavom pasakėm, kad dar tik praėjom judėti... nors ne. nemelavom :V pradėjom judėti link centro ) ai.. nesvarbu.. iki kol nuėjom iki akropolio, tai aš Dianai išzyziau visą galvą, kad jau atsibodo eiti, kur tas akropolis ir t.t. .. įtariu, daugiau ji su manim niekur nevarys
tai štai, vargais negalais ištvėrę kelionę iki akropolio, nulėkėm į valtį (nzn, kas ten, bet faktas, kad sėdėjom valty) ir pavalgėm picų, prisigėrėm giros ) ir laimingos ėjom toliau :V išėjom į lauką ir vėl mano suskambo .. buvo apie 12.. tada jau nebeištvėriau ir Auriui prisipažinau, kad mes visgi jau klaipėdos akropolio pavėsyje stovim (chuckle) tada berniukas griebė mūsų pirmąjį klubo šoferiuką Arūną ir atlėkė iki mūsų... tačiau pasirodo, mūsų mieliesiems pritrūko greičio, kadangi,o nes bet tačiau... Diana pastebėjo savo tėvelius ir (neradau kitokiu ikonėlių ) ir pasipliurpę išsiaiškino, kad Dianos brolis grįžo, tai mergina pusvalandžiui paliko mane likimo valiai, laukti Aurio :-) ir išdūmė su šeima :V
sulaukiau aš savo brangiojo draugo ir dar brangesnio vairuotojuko ir pasiėmę dar dvi draugeškas palėkėm iki HBH palošėm iš mano čirvinių blynų pokerį ir pasidalinę Arūno alumi :V, susipakavę cepelinus (kuris turbūt tik rytoj bus suvalgytas) išlėkėm susirinkt visus vaikus ai ) nepaminėjau, kad dar ten nerealios sūpynės yra, tai tie brangieji berniukai spėjo pasisupti :V
apsikaitolioję šoferiukais mes patraukėm iki grooooooožio.. tikro grooožio (net gražesnio už mane ;D ) olando kepurės... šįkart akmenko nenumetėm nė vieno, pasėdėjom.. pasižiūrėjom :V mane prigąsdino skruzdėmis (bet jos tikrai didelės) ir smėlio prisirinkę (o tiklsiau, tradiciškai tik aš :-) ), paskui išalkę lėkėm į pardę :V hmmm...
o jau kai grįįįįįžom mes kepėm šašlo nors pati rinkau, nes norėjau ne tokios riebios mėsos, bet vis dėlto su Aurio mamyte :H pašnekėjom, pasitarėm, kad keisti jie kažkokie :V bet mūsų berniukai valgė ir ausys klapsėjo << iš jų teiginių viskas buvo O.K. (nors aš prisilaikysiu savo nuomonės) , nors vis tiek ten kažkas ne taip :V nu nesvarbu... įteikėm su Diana savo meilei, grožiui ir taikai :H knygelę, į kurią galės vaikutis dėtis visą savo gyvenimą (turbūt ten tas žaidimas su manosais ir triple duple dar visokiais :? - ir yra jo visas gyvenimas). tai va.. pasirodo... atsinešė vaikai kaljaną - prisipažinsiu, kaip dievą myliu (nors ne... kaip kažką kitą ) niekada nebuvau rūkius kaljano.. na ką, pirmas kartas ) sunkiai, bet suėjo.. :V na, smagiau nei cigaretę traukt, bet vis tiek kaip Auriui sakiau, kakiaus skonis vis tiek lieka burnoj :-) tai va.. paskui jau sumąstėm su Diana eiti gal pasišukuoti.. juk mūsų laukė... kas? kas? kas???? ... mmm????.. kas??... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip Memelis :H:H:H:H
oooooooo ten :V kaip ir tada :V Auris pats pirmas pateko į antrą turą... aš išvis netikus ) bet apie tai tegul istorija nutyli ) na, visgi laimėjo mūsų brangiausiausiasis alaus bokaliuką nors jo mums ten ir netrūko nei kiek :V >> kaip Arūnas sakė: už pergalę . nu nesvarbu ) hmm.. dainavom dainą: alaus danguje nėra <<< nesigirdėjo, kaip dainavom, irgi nesvarbu svarbiausia mus buvo O.K. hmm.. ;D kai kurias vakaro detales nutylim ir keliaujam toliau ;D Arūno prašytos dainos nepadainavom, kadangi susirinkom šmutkes ir lėkėm namo <<< tik jau juokingiausia kad mes su Diana užsimanėm dar vieną dainą padainuot, nors mūsų jau lauke laukė, šalo ir stiro ;D mes sau linksmai su Diana šokam, dainuojam, žvaigždes vaidinam (emo) o čia iš kažkur ateina Auris ir išsitempia mus už pakarpų <<< tipo nelygis jam mūsų laukt.. kaip sako ten... balius baigtas... na, bet pasirodo, kad nevisai jis buvo baigtas, mus nusivežė parodyti, kaip atrodo jūra naktį...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... Auris mane bandė įtikinti, kad aš turiu matyti abejus grįžulo ratus << mačiau tik didžiuosius.. bet ačiū.. sušalau ;D labai šalta buvo :V o kai jau smėlio pakankamai prisirinkom, tada patraukėm namučių.. jūs ką norit sakykit, bet ten pasirodo MANO namai ;D man taip sakė ;D na, tai...hmm.. spėkit kas pirmas ėjo į sapnų kalnus pagalvių rinkt ;D taip taip taip... aš.. kaip visada.. manęs filmai nejaudina nei kiek ;D nors dar bandžiau ten vaidinti, kad žiūriu, bet Auris tėvišku balsu nuvijo mane miegot <<< o gal dar būčiau žiūrėjus nors iš tikro, mačius tą filmą buvau.. todėl kolegos, draugai, eikit žiūrėkit ir jūs tą filmą, kas jo dar nėra matęs :-) pavadinimo neprisimenu tad bandykit susigalvoti patys, kas ten per filmas ) labanakt (dar špaklių reik nusivalyt ) dbr jau labanakt :H..
-------------šeštadienis ------------
.. oje.......... laikrodis dar tu, Auri, jo neatsikratei :? ;D pasirodo ne ;D pabudau.. šalia mano pirmas arba antras vyras (net pati nesusivokiu ), kaip visada iš dešinės..užmigau pažiūrėjus, kad pusę 8.. pamąsčiau, kad reikia dar numigt :V pamiegojau.. tpfu.. pailsėjau ;D apie 11 pabudom visi.. pašnekėjom rytinį pokalbiuką (kaip kokį poteriuką) ir bandėm judintis ) sunkiai bet atsikėlėm.... (jo,,,, vakar gėrėm tekilos pamiršau paminėti.. prie šašlo :V ) sunku... na, keliamės... išlėkėm berods 9 autobusu iki žemaitijos, prie s|e|buko ir suvalgėm, o tiklsiau nesuvalgėm visos šeimyninės picos Auris aukojosi,.... valgė tik pomidorus ;D nes aš jų gyvenime nevalgysiu .. ne ne ne.. o kodėl Diana nevalgė, tai man čia paslaptingų tolių išmintis :-) privalgę ir pasijautę šiokiais tokiais žmonėmis mes nuriedėjom iki tokio bičiuko, kuris paslaptingai pramintas elfu << lb gražų kyyycių turi :H pasėdėjom pas šitą bičiuką, pažiūrėjom super duper nerealaus grožio foto (ten tos su vandeniu ) ir nuėjom žaisti tomis manosinėmis kortomis, su flyingais ir kitokiomis nesąmonėmis, kurias suprasti ne mano galvelei.. bet užtatooooooos, kokią mes su Auriu nerealią komandą sudarėm mes laimėjom po teisybei, aš ten tik žiūrėjau ir akutėm klapsėjau ;D nieko ypatingo, bet paneliauskaitė sėkmė mus aplankė visai tikėtai ir dainavom we are DA winners žo, laimėjom.. bet tik aš Aurį palikau vieną, taip ir pralošė jis be manęs << pasirodo, jo sėkmė buvau aš (EMO) ... didelis (EMO)... pats didžiausias ir didesnių nebūna (EMO). < taškas
na, baigėm tas merginoms nesuprantamas nesąmones :V ir pagaliau išsizyzėm vėlei olando kepurę < prieš tai nubėgom bulvyčių, visokių kavų ir dar visokių nesamonių :-) atlėkėm iki to grožio... berniukai buvo pasiėmę šautuvėlius , tai žaidė, o mes su Diana taip moteriškai apie tvarką ir teisingumą pašnekėjom pasvarstėm ania ir mums leido šauti... uuuuuuuuuuu... net per visą kūną perėjo (mm) nzn net kaip, vaikai, nupasakoti.. bet jausmas lb geras...mmmm koks geras taip ir praleidom pusdienį mes besivartydami olando kepurėje mane bandė užpulti driežiokas, kurio aš ... na taip.. išsigandau ir labai kad vos nuo skardžio nenusiverčiau :V ir sulaukėm tokio momento, kad saulė dar nenusileidus buvo, bet lb lb gražu >> štai dar labai apsidžiaugiau, kai atnešė man evaldas tą medžio šakutę su įstrigusia kulka :H ačiū, bičiuk nors žn, kad tu šito neskaitai :-) parsivežiau namo :H jau su Diana šnekėjom, kad nieko nereikia... tik sėdėti ten ir mėgautis, tuo ką turi :H
susikrovėm daiktus, kadangi pradėjom įtarinėti, kad gali mus užpulti piktas oras, tai patraukėm namo :V užsukom į maximą, kaip ir visada.. taip ir šį kartą be smėlio nebuvo apsieita ir aš jo susikroviau pilnas kišenes <<< man atrodo į parduotuvę mūsų berniukai kitą kartą eis vieni :V arba tik aš :-) tai va.. nusipirkom visko ko reikia sumuštiakams, vynuogių, bananų ir sulčių kažkokių su kaktusais ar velnias žino kuo ir parvežė mus namo šoferiukas Nr,2 su sulaužyta sesės kartingo koja :V mes su Diana, kaip tikros damos paruošėm sumuštiakų, o Auris pasiūlė nerealią Yogi (ar kokia ten) ir susirinkę susėdom žaisti vėl sudarėm jungtinę kommandą su Auriu (žaidėm vėl tuos manosus triple duple flyingai ;D ), laimėjom ;D na, nesvarbu ;D tada su Diana išsikovojom ALIAS ;D o dievai išmokinom Aurį ką reiškia bidė ir krupjė ;D bet tu Diana, būk maloni papasakok apie žodžio protrūkis aiškinimą ;D papasakok papasakok ;D kaip tu aiškinti jį pradėjai ;D mergina iš kart prie reikalo ;D kai vaikinams būna gerai nu geresnio aiškinimo nereikia ;D nepamiršiu visą gyvenimą ;D ... laimėjo Auris ir Diana <<< tačiau aš žinau, kad nesąžininga, kadangi Auris trukdė man žaist :V o aš dar jam kelis žodžius padėjau atspėti, vadinasi, turėjau laimėti aš su Evaldu :V aš taip manyčiau :-) paskui pradėjom statyti daugiaaukščius namus ;D ir manosu triple suple šventyklas
šeštadienį taip pat sumąstėm užbaigti filmo žiūrėjimu, kuris man vėlgi nesėkmingai baigėsi ) o kada būna kitaip ? susirinkau šmutkes ir ėjau liūlio.. tarkim taip ir buvo :-) .. labanakt.. nu gerai, gerai.. labas rytas )
------------------- sekmadienis----------------
oi.. sunkiai... išgirdau kaip gavau sms.. Rasa klausė kaip sveikata ;D įtariu lb gerai ;D pusę dvylikos atėjo Diana ir nudžiugino, kad reikia keltis.. bet aš manau, kad iš lovos išsiritau tik pusę 1, nepamenu aš to laiko nesvarbu :V Auris su Evaldu sukūrė kažkokį mistinį reikalą o mes su Diana ėjom pusryčiams dešreles ant iešmų sumauti tačiau turbūt tiems berniukams visai protelis susisuko ) į kaljaną supylė ne vandenį, o coca cola.. taip... skaitot gerai.. o jei manot, kad negerai, perskaitykit dar karta... visai sublūdo jie, bet kaip sakoma >> jie nežino ką daro,viešpatie atleisk jiems na, iš tikro laiko nebebuvo daug, dar taip draugiškai prasivartėm ant žolytės ir jau laikas mums su Dincium buvo pajudėti namo...
hmm ;D jau einam iš namų. Diana klausia: Nijole, viską pasiėmei... o aš nebūsiu aš: taip, taip viską.. Diana, ir fotiką? aš: na, žinoma, viskas GUT <<< deja ;D tik pasukom už Aurio namų ir OP: palikau juk fotiką, juk jo neturiu, tai tuo pačiu prisiminiau, kad ir telefono pakrovėjas liko << tai va.. tundra o jei rimtai, ieškojau preteksto dar pasilikt << juokauju ;D
nubildėjom iki stoties ir jau mūsų laukė autobusas pajudėjom autobusu, tai mūsų lydėtojai-stiuardesiai ;D mums negražiai visaip rodė, bet jau kaip nors atleisim jiems už šitus poelgius ) manau, atsiteisim ir mes kada nors )
autobuse dar pliurpėm, paskui užmigom, pabudom prie pat kauno, o kai pasiekėm galutinį tašką su Diana nusprendėm << mes dar pasinaudosim šiuo tvarkaraščiu :-)
---------------------------------------------------------
tai tiek... labos..
p.s. manau mes praleidom visi laiką taip, kaip mes su Dinciuku užrašėm Tau...
ko nors paprasto :H, šilto , gražaus ...
su gimtadieniu, sauliuk...
p.s.s. ir kaip visada.. aš vėl pasiilgau jūsų :H
Nilkiau :H :* aciu
Aciu visiems mane pasveikinusiems, man buvo labai gera gauti is jusu sveikinimus ir palinkejimus Aciu, kad esat :H
...iveikiau siaip ne taip ta Nilkiaus referata ;D Galiu pasakyt tik tiek - baisiai nerealiai fainiai nuostabiai ir neispasakytai sauniai viskas parasyta. :H Net gi vizualines informacijos pametyta - faina.
Visgi, labiausiai isimintiniausia buvo ant Olando kepures... Ginkluoti iki dantu ir piktai snairuodami nuo skardzio i plaukiojancias gulbes.. Eh ) ) )
...Carpe Diem, mielieji...
eik tu gulbe tik miegot :H
>> na, ateinancius 4 men mes busim vienmeciai
Nea, as jus islydejes parejau mieliausiai namo ir su didziausiu dziaugsmu ir visai netiketai uzmigau ;D Tai dabar vat neseniai pabudes galiu pasakyt, kad miegot nebesinoris ;D
P.S.: O taip, tamsta vienmete, dabar nebegalesite vaidinti mamos ir man nurodineti cha cha! ~ (bent jau artimiausius 4 men..)
na, mes sita klausima pasiliksim ateiciai :V
>> labos
oi aciu uz issamu ir grazu, net nzn kaip ci pavadint , pasakojima tiesiog truksta zodziu labai jau ilgas, bet visa perskaiciau..db tikiuos nepaveluot i traukini
p.s. nu ir saunuoliai i jus, vis delto tik man paslaptis, kuris ten Evaldas buvo su jumis??
Ingrida, tu jo nepazisti cia musu 2 meeto sekretorius ;D
>> ir tu sakai, kad ilgas ) jau vakar as Auriui sakiau, kad trumpokas :-) tingejau rasyt :V butu buves ilgesnis
nieko nieko kai grisiu neoficialazzz meeta pasidarysim ir mes, nors kitais reikalais atleksiu i klp bet visvien susitiksim tad auri ruoslkis moraliiskai iir fiziskai :V
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~