13461

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

o kas cia blogo?

13462

o ko tau sesiau pavydet :? big_smile kad prisiliuobiat big_smile ir paskui mirstat big_smile
Auriui
Visi per daug skubame gyventi ir per mazai sustojame, kad pasidziaugtume tuo ka turime, todėl noriu Tau palinketi, kad:
dazniau sustotum ir pauostytum zydincias geles, :::400
dazniau stebėtum tuos auksinius saulėlydzius,
dazniau apkabintum Tau brangius zmones, :H
ir pasivaikščiotum per rasota zolę,
dažniau žiūrėtum į žvaigždėtą dangų, geretaisi vaivorykste :::120
ir dažniau atleistum sau ir kitiems,
ir svarbiausia, kad dažniau suvoktum, koks gražus yra Tavo gyvenimas! :::908
Su gimimo diena :::811:::501

13463

o galima paklausti kieno cia gimtadienis?:::041

13464

taigi parasiau "AURIUI"

13465

na,maciau...bet cia labai apsigedinsiu,nes nezinau kas tas ARIS...:::819

13466

Gabija, 21 parašė:

na,maciau...bet cia labai apsigedinsiu,nes nezinau kas tas ARIS...:::819

gal Auris, tavo vyriokas sakau? big_smile

13467

meeto ataskaita bus :?

13468

Linas, 20 parašė:

tikrai, greiciau mums ataskaita!kas su kuo, kur kaip ir panasiai :::044:::960

13469

Linas, 20 parašė:

visos akys tik i Nijolyte ;] musu "meeto" zurnaliuga. wink

13470

nu sorry praleidau raide bet istaisiasu

13471

Nuo manęs irgi didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai! Ir dar kartą asiprašau, kad neaplankiau.. Linkiu, kad gražiausia saulė šviestų tiktai tau! wink (hug) :::228

13472

Lina, 24 parašė:

nu sorry praleidau raide bet istaisiasu

aaa,sita tai pazystu ;D ,kas jo cia gali nepazinoti ,gi mano vyrelis :H ,jam linkejimai asmeniskai is mano puses big_smile

13473

:::906:::906:::906:::906:::906:::906:::906:::906:::906:::906:::906
ech..... atsikvepiam ir pradedam :::b18
Mieli mūsų draugai, giminės ir artimieji ir šiaip be proto mylimi ir pamylimi :::818 žmogeliukai...
Ingrida.. klausi "kas?" >> aš, Auris, Diana ir Evaldas buvom pagrindiniai šio įvykio minėtojai ir stebėtojai :V visi kiti tai prisidėjo, tai išėjo, tai mes atėjom pas juos :V o jau paklausti KUR tai buvo didžiausia gėėėėda << juk klaipėdoj :H kaip?? >> beprotiškai fantastiškai nerealiai :::920 kartočiau dar ir dar ir dar... ir dar... :H
---------------------penktadienis---------------
kažkur netoli 8 ryto susitinku su Dinciumi prie stotelės, pakeliui į Megą, nuo kurios ruošėmės šuoliuoti į pagrindinį tranzo tašką :::312 ir išlaukę virš 10 minučių pajudėjom su žalia mašina :::103 klaipėdoj jau buvom apie 10 :-) tačiau dėdžius važiavo link palangos verslo reikalais, tai mes išlipom prie žiedo ir ačiū pačiū išsisakę ir palinkėję nerealios kelionės ir sėkmės darbe atsisveikinom su mus pavežusiu dėdžiumi :::b18 ir pajudėdom link klaipėdos.. priėjom ir klaipėdą - na, pėstuke atėjom :::818 http://forumas.ieskok.lt/imgload/4396 jau kai stovėjom prie klaipėdos ženklo, kažkokia mūsų meilė užsigeidė paklausti :::114, kur mes randamės :V ir kaip visada mes apsimelavom :::b49 pasakėm, kad dar tik praėjom judėti... nors ne. nemelavom :V pradėjom judėti link centro big_smile) ai.. nesvarbu.. iki kol nuėjom iki akropolio, tai aš Dianai išzyziau visą galvą, kad jau atsibodo eiti, kur tas akropolis ir t.t. .. įtariu, daugiau ji su manim niekur nevarys :::818
tai štai, vargais negalais ištvėrę kelionę iki akropolio, nulėkėm į valtį (nzn, kas ten, bet faktas, kad sėdėjom valty) ir pavalgėm picų, prisigėrėm giros big_smile) ir laimingos ėjom toliau :V išėjom į lauką ir vėl mano :::114 suskambo .. buvo apie 12.. tada jau nebeištvėriau ir Auriui prisipažinau, kad mes visgi jau klaipėdos akropolio pavėsyje stovim (chuckle) tada berniukas griebė mūsų pirmąjį klubo šoferiuką Arūną ir atlėkė iki mūsų... tačiau pasirodo, mūsų mieliesiems pritrūko greičio, kadangi,o nes bet tačiau... Diana pastebėjo savo tėvelius :::914 ir :::a16 (neradau kitokiu ikonėlių :::818) ir pasipliurpę :::832 išsiaiškino, kad Dianos brolis grįžo, tai mergina pusvalandžiui paliko mane likimo valiai, laukti Aurio :-) ir išdūmė su šeima :V
sulaukiau aš savo brangiojo draugo ir dar brangesnio vairuotojuko :::211 ir pasiėmę dar dvi draugeškas palėkėm iki HBH :::854 palošėm iš mano čirvinių blynų pokerį ir pasidalinę Arūno alumi :V, susipakavę cepelinus (kuris turbūt tik rytoj bus suvalgytas) išlėkėm susirinkt visus vaikus :::b30 ai big_smile) nepaminėjau, kad dar ten nerealios sūpynės yra, tai tie brangieji berniukai spėjo pasisupti :V
apsikaitolioję šoferiukais mes :::211 patraukėm iki grooooooožio.. tikro grooožio (net gražesnio už mane ;D ) olando kepurės... šįkart akmenko nenumetėm nė vieno, pasėdėjom.. pasižiūrėjom :V mane prigąsdino skruzdėmis (bet jos tikrai didelės) ir smėlio prisirinkę (o tiklsiau, tradiciškai tik aš :-) ), paskui išalkę lėkėm į pardę :V hmmm...
o jau kai grįįįįįžom :::b18 mes kepėm šašlo :::742 nors pati rinkau, nes norėjau ne tokios riebios mėsos, bet vis dėlto su Aurio mamyte :H pašnekėjom, pasitarėm, kad keisti jie kažkokie :V bet mūsų berniukai valgė :::100 ir ausys klapsėjo << iš jų teiginių viskas buvo O.K. (nors aš prisilaikysiu savo nuomonės) , nors vis tiek  ten kažkas ne taip :V nu nesvarbu... įteikėm su Diana savo meilei, grožiui ir taikai :H knygelę, į kurią galės vaikutis dėtis visą savo gyvenimą (turbūt ten tas žaidimas su manosais ir triple duple dar visokiais :? - ir yra jo visas gyvenimas). tai va.. pasirodo...  atsinešė vaikai kaljaną - prisipažinsiu, kaip dievą myliu (nors ne... kaip kažką kitą big_smile ) niekada nebuvau rūkius kaljano.. na ką, pirmas kartas big_smile) sunkiai, bet suėjo.. :V na, smagiau nei cigaretę traukt, bet vis tiek kaip Auriui sakiau, kakiaus skonis vis tiek lieka burnoj :-) tai va.. paskui jau sumąstėm su Diana eiti gal pasišukuoti.. juk mūsų laukė... kas? kas? kas???? ... mmm????.. kas??... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip :::a48 Memelis :H:H:H:H
oooooooo ten :V kaip ir tada :V Auris pats pirmas pateko į antrą turą... aš išvis netikus big_smile) bet apie tai tegul istorija nutyli big_smile) na, visgi laimėjo mūsų brangiausiausiasis alaus bokaliuką :::537 nors jo mums ten ir netrūko nei kiek :V >> kaip Arūnas sakė: už pergalę :::854. nu nesvarbu big_smile) hmm.. dainavom dainą: alaus danguje nėra <<< nesigirdėjo, kaip dainavom, irgi nesvarbu :::808 svarbiausia mus buvo O.K. hmm.. ;D kai kurias vakaro detales nutylim :::349 ir keliaujam toliau ;D Arūno prašytos dainos nepadainavom, kadangi susirinkom šmutkes ir lėkėm namo big_smile <<< tik jau juokingiausia :::818 kad mes su Diana užsimanėm dar vieną dainą padainuot, nors mūsų jau lauke laukė, šalo ir stiro ;D mes sau linksmai su Diana šokam, dainuojam, žvaigždes vaidinam (emo) o čia iš kažkur ateina Auris ir išsitempia mus už pakarpų <<< tipo nelygis jam mūsų laukt.. kaip sako ten... balius baigtas... :::b02 na, bet pasirodo, kad nevisai jis buvo baigtas, mus nusivežė parodyti, kaip atrodo jūra naktį...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... Auris mane bandė įtikinti, kad aš turiu matyti abejus grįžulo ratus << mačiau tik didžiuosius.. bet ačiū.. sušalau ;D labai šalta buvo :V o kai jau smėlio pakankamai prisirinkom, tada patraukėm namučių.. jūs ką norit sakykit, bet ten pasirodo MANO namai ;D man taip sakė ;D na, tai...hmm.. spėkit kas pirmas ėjo į sapnų kalnus pagalvių rinkt ;D taip taip taip... aš.. kaip visada.. manęs filmai nejaudina nei kiek ;D nors dar bandžiau ten vaidinti, kad žiūriu, bet Auris tėvišku balsu nuvijo mane miegot <<< o gal dar būčiau žiūrėjus tongue nors iš tikro, mačius tą filmą buvau.. todėl kolegos, draugai, eikit žiūrėkit ir jūs tą filmą, kas jo dar nėra matęs :-) pavadinimo neprisimenu :::818 tad bandykit susigalvoti patys, kas ten per filmas big_smile) labanakt (dar špaklių reik nusivalyt :::818) dbr jau labanakt :H..
-------------šeštadienis :::a20------------
.. oje.......... laikrodis big_smile dar tu, Auri, jo neatsikratei :? ;D pasirodo ne ;D pabudau.. šalia mano pirmas arba antras vyras (net pati nesusivokiu big_smile ), kaip visada iš dešinės..užmigau pažiūrėjus, kad pusę 8.. pamąsčiau, kad reikia dar numigt :V pamiegojau.. tpfu.. pailsėjau ;D apie 11 pabudom visi.. pašnekėjom rytinį pokalbiuką (kaip kokį poteriuką) ir bandėm judintis big_smile) sunkiai bet atsikėlėm.... (jo,,,, vakar gėrėm tekilos :::818 pamiršau paminėti.. prie šašlo :V ) sunku... na, keliamės... išlėkėm berods 9 autobusu iki žemaitijos, prie s|e|buko  http://forumas.ieskok.lt/imgload/4397 ir suvalgėm, o tiklsiau nesuvalgėm visos šeimyninės picos big_smile Auris aukojosi,.... valgė tik pomidorus ;D nes aš jų gyvenime nevalgysiu .. ne ne ne.. o kodėl Diana nevalgė, tai man čia paslaptingų tolių išmintis :-) privalgę ir pasijautę šiokiais tokiais žmonėmis mes nuriedėjom iki tokio bičiuko, kuris paslaptingai pramintas elfu << lb gražų kyyycių turi :H pasėdėjom  pas šitą bičiuką, pažiūrėjom super duper nerealaus :::b18 grožio foto (ten tos su vandeniu :::920) ir nuėjom žaisti tomis manosinėmis kortomis, su flyingais ir kitokiomis nesąmonėmis, kurias suprasti ne mano galvelei.. bet užtatooooooos, kokią mes su Auriu nerealią komandą sudarėm :::917 mes laimėjom :::a48 po teisybei, aš ten tik žiūrėjau ir akutėm klapsėjau ;D nieko ypatingo, bet paneliauskaitė sėkmė :::859 mus aplankė visai tikėtai ir dainavom we are DA winners :::b08 žo, laimėjom.. bet tik aš Aurį palikau vieną, taip ir pralošė jis be manęs << pasirodo, jo sėkmė buvau aš (EMO) ... didelis (EMO)... pats didžiausias ir didesnių nebūna (EMO). < taškas
na, baigėm tas merginoms nesuprantamas nesąmones :V ir pagaliau išsizyzėm vėlei olando kepurę < prieš tai nubėgom bulvyčių, visokių kavų ir dar visokių nesamonių :-)  atlėkėm iki to grožio... berniukai buvo pasiėmę šautuvėlius :::530 , tai žaidė, o mes su Diana taip moteriškai apie tvarką ir teisingumą pašnekėjom pasvarstėm :::818 :::b02 ania :::920 ir mums leido šauti... uuuuuuuuuuu... net per visą kūną perėjo (mm) nzn net kaip, vaikai, nupasakoti.. bet jausmas lb geras...mmmm koks geras big_smile taip ir praleidom pusdienį mes besivartydami olando kepurėje   http://forumas.ieskok.lt/imgload/4398 http://forumas.ieskok.lt/imgload/4399  mane bandė užpulti driežiokas, kurio aš ... na taip.. išsigandau ir labai :::818 kad vos nuo skardžio nenusiverčiau :V ir sulaukėm tokio momento, kad saulė dar nenusileidus buvo, bet lb lb gražu >> štai  http://forumas.ieskok.lt/imgload/4400 dar labai apsidžiaugiau, kai atnešė man evaldas tą medžio šakutę su įstrigusia kulka :H ačiū, bičiuk nors žn, kad tu šito neskaitai :-) parsivežiau namo :H jau su Diana šnekėjom, kad nieko nereikia... tik sėdėti ten ir mėgautis, tuo ką turi :H
susikrovėm daiktus, kadangi pradėjom įtarinėti, kad gali mus užpulti piktas oras, tai patraukėm namo :V užsukom į maximą, kaip ir visada.. taip ir šį kartą be smėlio nebuvo apsieita ir aš jo susikroviau pilnas kišenes <<< man atrodo į parduotuvę mūsų berniukai kitą kartą eis vieni :V arba tik aš :-) tai va.. nusipirkom visko ko reikia sumuštiakams, vynuogių, bananų ir sulčių kažkokių su kaktusais ar velnias žino kuo :::909 ir parvežė mus namo šoferiukas Nr,2 su sulaužyta sesės kartingo koja :V mes su Diana, kaip tikros damos paruošėm sumuštiakų, o Auris pasiūlė nerealią Yogi :::524 (ar kokia ten) ir susirinkę susėdom žaisti :::b18 vėl sudarėm jungtinę kommandą su Auriu (žaidėm vėl tuos manosus triple duple flyingai ;D ), laimėjom ;D na, nesvarbu ;D tada su Diana išsikovojom ALIAS ;D o dievai :::b02 išmokinom Aurį ką reiškia bidė ir krupjė ;D bet tu Diana, būk maloni papasakok apie žodžio protrūkis aiškinimą ;D papasakok papasakok ;D kaip tu aiškinti jį pradėjai ;D mergina iš kart prie reikalo ;D kai vaikinams būna gerai big_smile nu geresnio aiškinimo nereikia ;D nepamiršiu visą gyvenimą ;D ... laimėjo Auris ir Diana :::859 <<< tačiau aš žinau, kad nesąžininga, kadangi Auris trukdė man žaist :V o aš dar jam kelis žodžius padėjau atspėti, vadinasi, turėjau laimėti aš su Evaldu :V aš taip manyčiau :-) paskui pradėjom statyti daugiaaukščius namus ;D ir manosu triple suple šventyklas http://forumas.ieskok.lt/imgload/4401 http://forumas.ieskok.lt/imgload/4402
šeštadienį taip pat sumąstėm užbaigti filmo žiūrėjimu, kuris man vėlgi nesėkmingai baigėsi big_smile) o kada būna kitaip ? :::920 susirinkau šmutkes ir ėjau liūlio.. tarkim taip ir buvo :-) .. labanakt.. nu gerai, gerai.. labas rytas big_smile)
-------------------:::906 sekmadienis----------------
oi.. sunkiai... išgirdau kaip gavau sms.. Rasa klausė kaip sveikata ;D įtariu lb gerai ;D pusę dvylikos atėjo Diana ir nudžiugino, kad reikia keltis.. bet aš manau, kad iš lovos išsiritau tik pusę 1, nepamenu aš to laiko :::818 nesvarbu :V Auris su Evaldu sukūrė kažkokį mistinį reikalą http://forumas.ieskok.lt/imgload/4405 o mes su Diana ėjom pusryčiams dešreles ant iešmų sumauti smile tačiau turbūt tiems berniukams visai protelis susisuko big_smile) į kaljaną supylė ne vandenį, o coca cola.. taip... skaitot gerai.. o jei manot, kad negerai, perskaitykit dar karta... visai sublūdo jie, bet kaip sakoma >> jie nežino ką daro,viešpatie atleisk jiems :::856 na, iš tikro laiko nebebuvo daug, dar taip draugiškai prasivartėm ant žolytės ir jau laikas mums su Dincium buvo pajudėti namo...
hmm ;D jau einam iš namų. Diana klausia: Nijole, viską pasiėmei... o aš nebūsiu aš: taip, taip viską.. Diana, ir fotiką? aš: na, žinoma, viskas GUT <<< deja ;D tik pasukom už Aurio namų ir OP: palikau juk fotiką, juk jo neturiu, tai tuo pačiu prisiminiau, kad ir telefono pakrovėjas liko << tai va.. tundra :::818 o jei rimtai, ieškojau preteksto dar pasilikt << juokauju ;D
nubildėjom iki stoties ir jau mūsų laukė autobusas :::103 pajudėjom autobusu, tai mūsų lydėtojai-stiuardesiai ;D mums negražiai visaip rodė, bet jau kaip nors atleisim jiems už šitus poelgius big_smile) manau, atsiteisim ir mes kada nors big_smile)
autobuse dar pliurpėm, paskui užmigom, pabudom prie pat kauno, o kai pasiekėm galutinį tašką su Diana nusprendėm http://forumas.ieskok.lt/imgload/4403<< mes dar pasinaudosim šiuo tvarkaraščiu :-)
---------------------------------------------------------
tai tiek... labos..
p.s. manau mes praleidom visi laiką taip, kaip mes su Dinciuku užrašėm Tau...

ko nors paprasto :H, šilto :::727, gražaus :::228...

su gimtadieniu, sauliuk...

p.s.s. ir kaip visada.. aš vėl pasiilgau jūsų :H
:::906:::906:::906:::906:::906:::906:::906:::906:::906:::906:::906

13474

Nilkiau :H :* aciu wink

Aciu visiems mane pasveikinusiems, man buvo labai gera gauti is jusu sveikinimus ir palinkejimus wink Aciu, kad esat :H

...iveikiau siaip ne taip ta Nilkiaus referata ;D Galiu pasakyt tik tiek - baisiai nerealiai fainiai nuostabiai ir neispasakytai sauniai viskas parasyta. :H Net gi vizualines informacijos pametyta - faina. :::a20

Visgi, labiausiai isimintiniausia buvo ant Olando kepures... Ginkluoti iki dantu ir piktai snairuodami nuo skardzio i plaukiojancias gulbes.. Eh big_smile) big_smile) big_smile)

...Carpe Diem, mielieji... :::427

13475

eik tu gulbe tik miegot :H
>> na, ateinancius 4 men mes busim vienmeciai big_smile

13476

Nea, as jus islydejes parejau mieliausiai namo ir su didziausiu dziaugsmu ir visai netiketai uzmigau ;D Tai dabar vat neseniai pabudes galiu pasakyt, kad miegot nebesinoris ;D

P.S.: O taip, tamsta vienmete, dabar nebegalesite vaidinti mamos ir man nurodineti cha cha! big_smile~ (bent jau artimiausius 4 men..)

13477

na, mes sita klausima pasiliksim ateiciai :V
>> labos

13478

oi smile aciu uz issamu ir grazu, net nzn kaip ci pavadint big_smile, pasakojima smile tiesiog truksta zodziu wink labai jau ilgas, bet visa perskaiciau..db tikiuos nepaveluot i traukini tongue
p.s. nu ir saunuoliai i jus, vis delto smile tik man paslaptis, kuris ten Evaldas buvo su jumis?? :::734

13479

Ingrida, tu jo nepazisti tongue cia musu 2 meeto sekretorius ;D

>> ir tu sakai, kad ilgas big_smile) jau vakar as Auriui sakiau, kad trumpokas :-) tingejau rasyt :V butu buves ilgesnis tongue

13480

nieko nieko kai grisiu neoficialazzz meeta pasidarysim ir mes, nors kitais reikalais atleksiu i klp bet visvien susitiksim wink tad auri ruoslkis moraliiskai iir fiziskai big_smile :V