Re: Blevyzgos...
nu uzkniso jau tas puslapis,dinksta amzeis zinutes
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
nu uzkniso jau tas puslapis,dinksta amzeis zinutes
Tania labas, kas tau cia dingsta
Violeta, tai ruoskis ruoskis jus kelinti ten zenyjates?
zinutes dingsta,avatara ikeliau ir tas dingo,kazkokia nesamone
Lodoriau tu Auri
va neseniai su Laurute tave apšnekėjom
ji mane irgi erzina kad jai jau atostogos
Vajej, taip issireiskei, kad net susimasciau ar tu cia piktuoju ar kaip cia ta lodori vartoji... :? :?
Tai jei erzina tai i sveikata ;D as irgi prisidesiu prie erzelioniu ;D
Auri, baigiau megzt eisiu eskizu piest .... netinginiauju
Tania, matom tavo suneka
Ingri, tai ka tu ten numezgei pagaliausiai pasakyk? ) sitiek vargo... :?
Aurelija, 19 wrote:Lodoriau tu Auri
va neseniai su Laurute tave apšnekėjom
ji mane irgi erzina kad jai jau atostogos
Vajej, taip issireiskei, kad net susimasciau ar tu cia piktuoju ar kaip cia ta lodori vartoji... :? :?
Tai jei erzina tai i sveikata ;D as irgi prisidesiu prie erzelioniu ;D
nepiktai tiesiog va aš ir atostogų noriu
Tania, čia dviejų iškart žinučių negalima rašyt, ant kitos užsirašo, na o avatarą tavo matau
Violeta, sveikute na vat darbų pilna, tai ir vestuvių ruošimuisi nedaug laiko yra, o vat kur jau pti buvai dingus?
oooo pagaliau,
Nu ziurek tu man Aurelija.. visgi mano varda nesioji, tai negalima varyt ant bendravardziu :] juk turetum mylet, gert ir tausot ;]~~
Auri, kilimelius kojom sluostyt :D:D:D pamatysit visi kai padarysiu
bus blevyzgose paskelbta...
Aurelija, Violeta turbut su Sigitu schemas dar vis braizo kazkokias ten
o tu Tania nesnaudi, dar tik sumoj vieną dieną čia esi, o jau žvaigždute turi
jau apie tas zvaigzdutes tai nereik cia lia lia jos isviso islempos cia deliojasi nesuprantamai kaip ir uz kiek ;D
Aurelija, jei ne tu tai nzn turbut net nebuciau pamacius, kad cia kazkokios zvaigzdutes yra
cia atseit kam labiau stogas pavaziaves?
tai Tania ryt jau tris turbut tures
na ne ne, čia už parašytus žinutes, jų kiekį na o Auri, vardas tik panašus bet ne tas pats
REDAGUOJAM bet vis vien tausosiu tave mylėsiu ir gerbsiu, ką ten dar rašei, neatsimenu
Ogi visiskai toks pats Musu abieju vardai yra sudaryti is Auroros ;] kas reiskia kad mes visur ir visada atnesam saules spindesy, siluma ir dziaugsma :H
Sveiki visi!!!! Kur jus dinge buvot?!!! ....................... pfiu! Cia gi musu nebuvo... :V
Ingrida, schemas jei paisau, tai tik as vienas, nes zinai kaip buna?? Geriausia pagalba, kada niekas nesimaiso.... taip vienas ir dirbu... ;D
P.S. Mes zenijames tik su salyga, jei sudalyvausim pirmose dvejose vestuvese... ;D
Ogi visiskai toks pats
Musu abieju vardai yra sudaryti is Auroros ;] kas reiskia kad mes visur ir visada atnesam saules spindesy, siluma ir dziaugsma :H
na ne visai taip, mano vardas iš lotyniško žodžio aurum ar kaip ten, kuris reškia auksą, Mendelėjavo lentelėj tokį gali rast o jei rimtai, tai verčiasi auksinė
Sigitai nu bet tu ir savanaudis ;D bent jus galetumet pirmi pavaryt, visgi amziuje patirtis yra ir pan, mes tada zinotumem kaip ten viskas ir kokiais budais ;D
nu jei jau apie vardus pradejom tai palietem mano silpnybe visokioms "nesamonems" as tai esu giliai pasipiktinus!nes neikertu savo vardo paaiskinimo
" Ingrida (09.02) – skandinavų: „dievo Ingo ratai“, Ingas – skandinavų derliaus dievas"<------ ir ka tureciau suprast??
beje, aptikau vardus Ingida ir Ingras :D:D:D
ale matau, gal iš tikrųjų čia kažkas pas jūs mezgas, abu pradingstat ir sugrįžtat tuo pačiu
REDAGUOJAM
Ingrida, bandysiu interpretuot tavo vardo reikšmę, supranti dienas Ingas galingas, visiems derlių atneša, bet jis be savo ratų nieko ir nenuveiktų, tai tu kaip žinai, kaklas, kur pasuki ten ir vyras žiūri vardas didelę reikšmę dievui Ingui reiškia, nes jis yra jo pagalbininkas
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...