1,781

Re: Blevyzgos...

nu uzkniso jau tas puslapis,dinksta amzeis zinutes:::619:::619

1,782

Tania labas, kas tau cia dingsta wink
Violeta, tai ruoskis ruoskis big_smile jus kelinti ten zenyjates? tongue

1,783

zinutes dingsta,avatara ikeliau ir tas dingo,kazkokia nesamone

1,784

Aurelija, 19 пишет:

Lodoriau tu Auri smile va neseniai su Laurute tave apšnekėjom big_smile ji mane irgi erzina kad jai jau atostogos wink

Vajej, taip issireiskei, kad net susimasciau ar tu cia piktuoju ar kaip cia ta lodori vartoji... :? :?

Tai jei erzina tai i sveikata ;D as irgi prisidesiu prie erzelioniu ;D

1,785

Auri, baigiau megzt neutral eisiu eskizu piest .... netinginiauju big_smile
Tania, matom tavo suneka tongue

1,786

Ingri, tai ka tu ten numezgei pagaliausiai pasakyk? big_smile) sitiek vargo... :?

1,787

Auris, 21 пишет:
Aurelija, 19 пишет:

Lodoriau tu Auri smile va neseniai su Laurute tave apšnekėjom big_smile ji mane irgi erzina kad jai jau atostogos wink

Vajej, taip issireiskei, kad net susimasciau ar tu cia piktuoju ar kaip cia ta lodori vartoji... :? :?

Tai jei erzina tai i sveikata ;D as irgi prisidesiu prie erzelioniu ;D

nepiktai wink tiesiog va aš ir atostogų noriu tongue
Tania, čia dviejų iškart žinučių negalima rašyt, ant kitos užsirašo, na o avatarą tavo matau wink
Violeta, sveikute wink na vat darbų pilna, tai ir vestuvių ruošimuisi nedaug laiko yra, o vat kur jau pti buvai dingus?

1,788

oooo pagaliau,:::d07

1,789

Nu ziurek tu man Aurelija.. visgi mano varda nesioji, tai negalima varyt ant bendravardziu :] juk turetum mylet, gert ir tausot ;]~~

1,790

Auri, kilimelius kojom sluostyt big_smile:D:D:D pamatysit visi kai padarysiu wink bus blevyzgose paskelbta...
Aurelija, Violeta turbut su Sigitu schemas dar vis braizo kazkokias ten big_smile

1,791

o tu Tania nesnaudi, dar tik sumoj vieną dieną čia esi, o jau žvaigždute turi wink

1,792

jau apie tas zvaigzdutes tai nereik cia lia lia big_smile jos isviso islempos cia deliojasi nesuprantamai kaip ir uz kiek ;D

1,793

Aurelija, jei ne tu tai nzn big_smile turbut net nebuciau pamacius, kad cia kazkokios zvaigzdutes yra :::041cia atseit kam labiau stogas pavaziaves? :::a48 tai Tania ryt jau tris turbut tures :::044:::044:::044

1,794

na ne ne, čia už parašytus žinutes, jų kiekį wink na o Auri, vardas tik panašus bet ne tas pats tongue
REDAGUOJAM bet vis vien tausosiu tave mylėsiu ir gerbsiu, ką ten dar rašei, neatsimenu :::041

1,795

Ogi visiskai toks pats wink Musu abieju vardai yra sudaryti is Auroros ;] kas reiskia kad mes visur ir visada atnesam saules spindesy, siluma ir dziaugsma :H

1,796

Sveiki visi!!!! Kur jus dinge buvot?!!! ....................... pfiu! Cia gi musu nebuvo... :V
Ingrida, schemas jei paisau, tai tik as vienas, nes zinai kaip buna?? Geriausia pagalba, kada niekas nesimaiso.... taip vienas ir dirbu... ;D
P.S. Mes zenijames tik su salyga, jei sudalyvausim pirmose dvejose vestuvese... ;D

1,797

Auris, 21 пишет:

Ogi visiskai toks pats wink Musu abieju vardai yra sudaryti is Auroros ;] kas reiskia kad mes visur ir visada atnesam saules spindesy, siluma ir dziaugsma :H

na ne visai taip, mano vardas iš lotyniško žodžio aurum ar kaip ten, kuris reškia auksą, Mendelėjavo lentelėj tokį gali rast big_smile o jei rimtai, tai verčiasi auksinė wink

1,798

Sigitai nu bet tu ir savanaudis ;D bent jus galetumet pirmi pavaryt, visgi amziuje patirtis yra ir pan, mes tada zinotumem kaip ten viskas ir kokiais budais ;D

1,799

nu jei jau apie vardus pradejom tai palietem mano silpnybe visokioms "nesamonems" big_smile as tai esu giliai pasipiktinus!nes neikertu savo vardo paaiskinimo big_smile
" Ingrida (09.02) – skandinavų: „dievo Ingo ratai“, Ingas – skandinavų derliaus dievas"<------ ir ka tureciau suprast??
beje, aptikau vardus Ingida ir Ingras big_smile:D:D:D

1,800

ale matau, gal iš tikrųjų čia kažkas pas jūs mezgas, abu pradingstat ir sugrįžtat tuo pačiu :::608
REDAGUOJAM big_smile
Ingrida, bandysiu interpretuot tavo vardo reikšmę, supranti dienas Ingas galingas, visiems derlių atneša, bet jis be savo ratų nieko ir nenuveiktų, tai tu kaip žinai, kaklas, kur pasuki ten ir vyras žiūri big_smile vardas didelę reikšmę dievui Ingui reiškia, nes jis yra jo pagalbininkas smile