161

Re: Gimtadienio proga padovanotas sekso partneris (-ė) tavo mylimajai (-ajam). Už ar prieš?

na man ta ideja apie dovanojama sekso partneri visai patinka:) as ir pati kazkada ketinau panasia dovanele draugui padovanot........tiksliau ideja buvo, per draugo gimtadieni, surasti koki 10 seksualiu paneliu, issinuomot kur buta parai laiko, vaikinas nieko nezino, nusivedi ji i buta, o ten mergaites krykstauja ir pagalviu musi zaidzia:) galima nueit visiem kur i kazino ar kluba koki ( vaikinas tarp 10 merginu, tiesiog devintam danguje jauciasi) na o grizus i buta, jau pagal situacija kas ten atsitiktu..........:) na bet tokia dovana kad dovanot, reikia labai didelio pasitikejimo vienas kitu, o ir zinoma drasos:)
p.s. kolkas sio plano ivykdyti nepavyko, bet as vis dar tikiuosi:)

162

Re: Gimtadienio proga padovanotas sekso partneris (-ė) tavo mylimajai (-ajam). Už ar prieš?

Vaidusha, 20 wrote:

na man ta ideja apie dovanojama sekso partneri visai patinka:) as ir pati kazkada ketinau panasia dovanele draugui padovanot........tiksliau ideja buvo, per draugo gimtadieni, surasti koki 10 seksualiu paneliu, issinuomot kur buta parai laiko, vaikinas nieko nezino, nusivedi ji i buta, o ten mergaites krykstauja ir pagalviu musi zaidzia:) galima nueit visiem kur i kazino ar kluba koki ( vaikinas tarp 10 merginu, tiesiog devintam danguje jauciasi) na o grizus i buta, jau pagal situacija kas ten atsitiktu..........:) na bet tokia dovana kad dovanot, reikia labai didelio pasitikejimo vienas kitu, o ir zinoma drasos:)
p.s. kolkas sio plano ivykdyti nepavyko, bet as vis dar tikiuosi:)

Stai kur tinkamas zmogaus poziuris.... ;D Saunuole! ;D

163

Jurgita, 30 wrote:

aisku kad ne.tuo labiau ziureti i visa tai.......sirdies po to nenuraminsi

Jurgita, liaukis, gi kazkur minejai, kad reikia viska isbandyti gyvenime.... ;D

164

Niekada gyvenime...net ziauriausiam priesui per ziauri dovana..

165

Kristina, 20 wrote:

na šiaip paskaičiusi komentarus pagalvojau, kad žmonės labai jau konservatyvūs tapę kažkodėl smile tokia dovaną su mielu noru padovanočiau vaikinui ir aišku jei būtų proga prisijungčiau prie jų big_smile o dėl to, kad paskui būtų kažkas tai aš nesutinku, vaikinai niekada negali išbūti ant tiek pastovūs, kad į kitas nežiūrėtu ar neitų pas kitas, tai jau geriau su mano žinia ir manau patiktų vaikinui dovana tokia wink

visos taip kalbat ... o paskui prie maziausios progos priekaistautumet :

"Tu tai darei, tai gal dar nori, gal dabar bus isvis neidiomu su manimi".

arba:

"Tai gal ir as dabar galiu, reikia koki vaikinuka gatveje pasikabinti".

Gerai kai viskas gerai, bet buna kartais ir blogai, o tada jau merginos viska prisimena smile

166

na bet tokia dovana kad dovanot, reikia labai didelio pasitikejimo vienas kitu, o ir zinoma drasos:)

Nu nieko sau!!!! Pasitikejimo?? Tai kame cia tas pasitikejimas butu?? Ar kad tu pakisai jam 10 panu, o jis nesusigunde, ar kad susigunde tik tavo pakistom panom??
Mane is viso juokas ima kai -niolikiniai apie tai sneka. Nezinot vaikuciai kas yra tikra meile, kai isimylesit is tikro, nebenoresit, saviskio ne vienoj svetimoj lovoj matyti, o tuo labiau pati tokias mintis jam kaisioti. O dabar a la pablevyzgot!

167

Asta, 29 wrote:

na bet tokia dovana kad dovanot, reikia labai didelio pasitikejimo vienas kitu, o ir zinoma drasos:)

Nu nieko sau!!!! Pasitikejimo?? Tai kame cia tas pasitikejimas butu?? Ar kad tu pakisai jam 10 panu, o jis nesusigunde, ar kad susigunde tik tavo pakistom panom??
Mane is viso juokas ima kai -niolikiniai apie tai sneka. Nezinot vaikuciai kas yra tikra meile, kai isimylesit is tikro, nebenoresit, saviskio ne vienoj svetimoj lovoj matyti, o tuo labiau pati tokias mintis jam kaisioti. O dabar a la pablevyzgot!

Alia, dar viena visai nebloga mintis..... ;D
As vistik uz tai, jog gyvenam viena karta ir reikia ta gyvenima isnaudoti, patirti kuo daugiau.... ;D
(Blyn, net man paciam is saves juokas ima kada taip sneku)... ;D

168

beabejo padovanociau, tik nestebeciau juos o prisijunkciau, jau teko myletis trise ir man tai patiko, kartais ivairove labai padeda, isvaduoja nuo kasdienybes

169

Vaidas, 23 wrote:

Ar isdrystumete padovanoti savo mylimam zmogui, sekso partneri? Ar pajegtumete stebeti, kaip jie tai daro Tavo akivaizdoj ir kokia Tavo nuomone apie tai? Kenktu tai ar padetu Jusu santykiams?
Reziam viska ka galvojam apie tai ir netylim!

cia gryna nesamone,as tokiu dovanu net nepriimciau..

170

koks daunas gali sugalvoti tokia dovana?????   

171

...

172

jei tai yra dovana tik tavo sexo partnerui tai originalu, bet myliam zmogui sakyciau tai nepriimtina

173

nieko pries tokias dovanas, dabar gi yra visokie masazai, taip pat dovanojame kuponus ten apsilankyti.Kai bus viesnamis, ir bus galima issipirkti kuponus, gal but kokiam draugui tai padovanociau.

174

visiskaij absoliutiskaij PRIES...negaleciau ziureti kaijp mano vyras isdykauja su kita...ir pati negaleciau su jokiu kitu vyru taij daryti savo vyro akivaizdoje...baisu net pagalvoti...

175

o aš tai norėčiau padovanot ir pažiūrėt kokia bus vyro reakcija:::001. ką jie ten veiks gal ir nelabai įdomu būt žiūrėt,nebent prisijungt reiktų

176

as visada buvau uz grupini bet turetu buti ta dovana dailiosios lyties nes kitu atveju nemau kad patiktu..............

177

smile originalios mintys, na bet gal dekui, man uztektu ir vieninteles, be visokiu prieskoniu smile

178

Baisiai Egidijus nusisnekejo, turbut nespejai pagalvoti ka rasai?

179

boze svieskis galva.. big_smile

180

Linute79, 29 wrote:

o aš tai norėčiau padovanot ir pažiūrėt kokia bus vyro reakcija:::001. ką jie ten veiks gal ir nelabai įdomu būt žiūrėt,nebent prisijungt reiktų

fuuu kaip slykstu ......