1

Topic: Labiausiai atsibodusios Lietuvos muzikos zvaigzdutes:)

Norejau suzinot Jusu nuomone apie saindienine Lietuvos muzikos padangiu "zvaigzdutes".. Kokie atlikejai, atlikejos, grupes ar t,t, labiausiai yra igsise, t.y. uzknise? big_smile
Stai man jau bloga darosi nuo Zvonku ir Tarasovu familiju.... ;(

2

Re: Labiausiai atsibodusios Lietuvos muzikos zvaigzdutes:)

cicinas (niekada jo ir nemegau) ir visa lietuviska estradine muzika  nes kai atvaziuoju pas teva i svecius tai tik tai ir groja

3

Visi zvaigzdunai, is tikro taip ikyrejo su savo plagijatais. Gadina geras dainas.

4

dviratuko autorius... mane tiesiog siutina...

5

Vaiva, 19 wrote:

dviratuko autorius... mane tiesiog siutina...

ostapenko ? smile tai kad senokai apie ji negirdejau, maniau isbleso jo "zvaigzde".

6

Aleksandrai>>tikrai ne oi ne...neseniai buvo mano miestelyje svente tai ir tas buvo fui...(taip ostapenko man jau jo pavarde fui )

7

Lietuvoje is viso nera muzikines kulturos. Bloga darosi nuo televizijos koncertu, miestu svenciu koncertu ir panasiu renginiu. Net i Eurovizija nera ka pasiusti. Jau vien Radzis ka reiskia....:):)

8

na man tai labiausiai Zvonkai uzkniso, kiekviena pirst spaudoj gali perskaityt, padovanojo kate/parduoda nama ir kitokios nesamones... na kam cia idomu..

9

Violeta, 29 wrote:

na man tai labiausiai Zvonkai uzkniso, kiekviena pirst spaudoj gali perskaityt, padovanojo kate/parduoda nama ir kitokios nesamones... na kam cia idomu..

matai kaskam idomu visa tai todel ir rasoyra paklausa todel ir raso...
o apie lietuviska muzikos kultura,as manau kad ji yra,bet pop kltura visuomenes daugumai yra geresne prieinamesne...o ta muzika kuri bent jau mano akimis zvelgiant gera,sunkiau prieinama kiekvienam...

10

Loreta, 41 wrote:

Lietuvoje is viso nera muzikines kulturos. Bloga darosi nuo televizijos koncertu, miestu svenciu koncertu ir panasiu renginiu. <...>

na, drisciau papriestarauti.. muzikine kultura LT yra.. pvz, as atradau lb graziu dainu, nebutinai tai turi buti tai, ka groja radijas ar rodo tv, ar miesto sventese :? manau tiesiog tie zmones neturi tokiu geru prodiuseriu big_smile)

11

Loreta, 41 wrote:

Jau vien Radzis ka reiskia....:):)

Iškart sakau nieko neginu, nieko nesmerkiu, tiesiog išreiškiu savo nuomonę. Manau, kad šitas berniukas yra tikras šaunuolis. Nežiūrint į jo išvaizdą, charakterį (ko gero tik įsivaizduojamą), jis yra tikrai gabus, turi klausą ir aš jį gerbiu už savitą stilių ir pasiekimus. Nemėgstu už įkyrią reklamą, perdėtą dėmesį (tokių kaip jūsų), pamaiviškumą. Bet pripažinkim, ne kiekvienas tiek pasiekia. Jis patinka, jį kviečia, jį, myli, jis populiarus. Ir ko gero yra to vertas. Taip, televizija jam padėjo, bet juk negalim jos kaltint. Aš esu už tai, kad žmogus naudotųsi suteiktom galimybėm ir progom, nesvarbu, ar tai tėvelių milijonai, ar televizija, ar naudingos pažintys.

Dėl muzikinės kultūros taip pat prieštarauju. Domėtis reikia, o ne iš TV ar komercinių radijo stočių įspūdį susidaryt. Teisingai Nijolytė sako. Yra žmonių, kurie KURIA tikrą muziką, o ne ją plagijuoja ir bando itikt "bendram skoniui".

12

Karolina, 20 wrote:
Loreta, 41 wrote:

Jau vien Radzis ka reiskia....:):)

Iškart sakau nieko neginu, nieko nesmerkiu, tiesiog išreiškiu savo nuomonę. Manau, kad šitas berniukas yra tikras šaunuolis. Nežiūrint į jo išvaizdą, charakterį (ko gero tik įsivaizduojamą), jis yra tikrai gabus, turi klausą ir aš jį gerbiu už savitą stilių ir pasiekimus. Nemėgstu už įkyrią reklamą, perdėtą dėmesį (tokių kaip jūsų), pamaiviškumą. Bet pripažinkim, ne kiekvienas tiek pasiekia. Jis patinka, jį kviečia, jį, myli, jis populiarus. Ir ko gero yra to vertas. Taip, televizija jam padėjo, bet juk negalim jos kaltint. Aš esu už tai, kad žmogus naudotųsi suteiktom galimybėm ir progom, nesvarbu, ar tai tėvelių milijonai, ar televizija, ar naudingos pažintys.

Dėl muzikinės kultūros taip pat prieštarauju. Domėtis reikia, o ne iš TV ar komercinių radijo stočių įspūdį susidaryt. Teisingai Nijolytė sako. Yra žmonių, kurie KURIA tikrą muziką, o ne ją plagijuoja ir bando itikt "bendram skoniui".

Esu per daug uzimta ,kad tureciau laiko ieskoti kazkur geros muzikos. Sutinku,kad yra gerai grojanciu ir dainuojanciu.Tik nesuprantu kodel "genijai" pas mus lieka nezinomais. Kodel geri prodiuseriai pasirenka vidutinybes,o talentai lieka rusyje?:)

13

Loreta>> yra paklausa tokiu vidytinybiu tai ir prodeseriai iesko tokiu,nes pelnas didesnis nei su kitais kurie kuria tikrai gera muzika ir ji prieinama dar ne visiems

14

Vaiva, 19 wrote:

Loreta>> yra paklausa tokiu vidytinybiu tai ir prodeseriai iesko tokiu,nes pelnas didesnis nei su kitais kurie kuria tikrai gera muzika ir ji prieinama dar ne visiems

Del to nesigincysiu. Niekam neidomu skonio lavinimas. Svarbu greiti pinigai cia ir dabar.

15

Loreta>> tai cia kas be ko, juk pinigu niekada ne bus per daug

16

Loreta, 41 wrote:
Vaiva, 19 wrote:

Del to nesigincysiu. Niekam neidomu skonio lavinimas. Svarbu greiti pinigai cia ir dabar.

Taip Loreta, vat butent kad zmonems reikia dainu su nuspejamais zodziais tokiu kaip "Yva - daina ne daina" << va cia tai jau tiesiog sedevras.. kazkada isgirdau tai juokiausi iki asaru... man keista kaip zvonkus kurdamas dainas savo karalienei taip issiseme.. na bet gana apie situos talentus..

> pakalbam apie tikra muzika. yra daug reperiu kurie pogrindyje sukasi ir daro savo dainas tam kad zmones laimingi butu.
paskui dainuojamoji poezija labai daug duoda mano kulturiniam gyvenimui.. pvz Egle Sirvidyte neseniai sedejau jos koncerte mokytujo kiemelyje. tik uzdainuoja savo aksominiu balsu ir jau malonus siurpuliukai po kuna laksto :-)

> o del konvejeriu kepamu "zvaigzdziu" tai nera ka kalbeti... man tai nera priimtina nes tai banalu..

17

mane tai nervina, kai siuo metu virsu ima taip vadinamos papais dainuojancios grupes..ne taip jau ir senai ju buvo gal 2, dabar jau, ko gero, ranku pirstu pritruktu suskaiciuot...nzn gal pas mane iskreiptas skonis kazkoks, bet as nesuprantu tokiu grupiu egzistavimo prasmes...surinktos leles ne muzikantes ar daininkes..ko gero, reta kuri issilavinima muzikini bent turi ar kazkuo bent susijus su muzika iki tampa "zvaigzde", o dar dainu zodzius kaip isgirsti tai verkt noris nuo "gilios minties" jei pvz tureciau tokia galia uzdrausciau dainuot pagal fonogramas nubyretu manau grupiu nemazai ir paaisketu kas yra kas ir juk zmones ateje i koncertus moka pinigus ne uz tai kaip CD uzleisto klausyt, nelebai seniai teko but andriaus mamontovo ir grupes koncerte,busena: as apakes...nesu is tu kur pastoviai lankausi koncertuose, bet tenka ir sudejus su tuo ka matau telike, visa tai yra apskritas nulis pries tai ka girdejau tada..gyvas garsas, puiki atmosfera, zmones zinantys ka daro, profesionalai..buvo tikras tusas, chebra parteryje selo kaip pablude o ir tribunose visi judejo..buvo geriausias vaizdas, kuri teko kada matyt...isejau is ten paveiktas puikiu emociju, geras jausmas buvo viduje...o pratesiant minti apie talentus..man asmeniskai labai patinka ruta sciogolevaite,turiu omeny jos balsa, dainavima..na ir siaip ji pati visai nieko smile vat, bet ji nei afisuojama nei reklamuojama nei koncertuoja nzn..aisku motinyste sustabde cia viska, bet ji ir anksciau nubuvo aktyvi ir man tikrai gaila kad tokio balso savininke yra seselyje, mano nuomone ji link virsunes turetu buti...ir nepadarytu gedos ir uz Lietuvos ribu, kaip kad pvz anglu kalbos mokytoja, pasiemus i ranka nagla gitara ir atlikus daina kur, ko gero, agurkichas savo rusiskoj pirty geresne sudainuoja taip pat barskindamas gitara...rosita civilyte dar pamineciau, ji kaip ir labiau pedagogini darba dirba, bet jos balsas irgi turetu but girdimas placiajai visuomenei, o ne tik jos studentams ar siaip karts nuo karto visuomeneje pasirodantis...
P.S. apgailestauju jei kam atsibodo skaityt big_smile cia tiesiog mano nuomone...

18

Yva :::028

19

visos absoliuciai.. lietuvos muzika nuline.. ZH lyga.. (iskyrus hiperbole, mamantova, kylancia klubines kulturos muzika pvz happyendless gabaliukas tikrai neblogas)

20

Yva,mokinukes :::658