mane tai nervina, kai siuo metu virsu ima taip vadinamos papais dainuojancios grupes..ne taip jau ir senai ju buvo gal 2, dabar jau, ko gero, ranku pirstu pritruktu suskaiciuot...nzn gal pas mane iskreiptas skonis kazkoks, bet as nesuprantu tokiu grupiu egzistavimo prasmes...surinktos leles ne muzikantes ar daininkes..ko gero, reta kuri issilavinima muzikini bent turi ar kazkuo bent susijus su muzika iki tampa "zvaigzde", o dar dainu zodzius kaip isgirsti tai verkt noris nuo "gilios minties" jei pvz tureciau tokia galia uzdrausciau dainuot pagal fonogramas nubyretu manau grupiu nemazai ir paaisketu kas yra kas ir juk zmones ateje i koncertus moka pinigus ne uz tai kaip CD uzleisto klausyt, nelebai seniai teko but andriaus mamontovo ir grupes koncerte,busena: as apakes...nesu is tu kur pastoviai lankausi koncertuose, bet tenka ir sudejus su tuo ka matau telike, visa tai yra apskritas nulis pries tai ka girdejau tada..gyvas garsas, puiki atmosfera, zmones zinantys ka daro, profesionalai..buvo tikras tusas, chebra parteryje selo kaip pablude o ir tribunose visi judejo..buvo geriausias vaizdas, kuri teko kada matyt...isejau is ten paveiktas puikiu emociju, geras jausmas buvo viduje...o pratesiant minti apie talentus..man asmeniskai labai patinka ruta sciogolevaite,turiu omeny jos balsa, dainavima..na ir siaip ji pati visai nieko vat, bet ji nei afisuojama nei reklamuojama nei koncertuoja nzn..aisku motinyste sustabde cia viska, bet ji ir anksciau nubuvo aktyvi ir man tikrai gaila kad tokio balso savininke yra seselyje, mano nuomone ji link virsunes turetu buti...ir nepadarytu gedos ir uz Lietuvos ribu, kaip kad pvz anglu kalbos mokytoja, pasiemus i ranka nagla gitara ir atlikus daina kur, ko gero, agurkichas savo rusiskoj pirty geresne sudainuoja taip pat barskindamas gitara...rosita civilyte dar pamineciau, ji kaip ir labiau pedagogini darba dirba, bet jos balsas irgi turetu but girdimas placiajai visuomenei, o ne tik jos studentams ar siaip karts nuo karto visuomeneje pasirodantis...
P.S. apgailestauju jei kam atsibodo skaityt cia tiesiog mano nuomone...