661

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

tai zinoma, kad yra big_smile visi mat sulaukia 60 ir mirsta ane? big_smile atsakymas turejo but -------->4, tik kad paskui jie neturi ka veikt su tom keturiom ;D

662

aaaaaaaa.... tai bet tokiam amziuj tai gali buti ir visas 100, jau mazai ten ir berupi big_smile Teisingai sakai.

Tai kas uzduos kita klausima? big_smile

663

tai Auri, kas per iprotis lauzyt taisykles,a tongue
Kas geriau: sou ar kate? big_smile

664

SUO ...va neseniai,kai lauke buvau tai aplink mane kate trynese ir laize mane fui..man taip nepatinka..
Ar visi turi fobijas?

665

manau, kad visi jas turi ir net po kelias smile
kokiu fobiju tu turi?

666

bijau karviu...ir bijau ziureti i sulinio apacia (visos taip juokingai igytos)
Kuo tu issiskiri is kitu?

667

jei kalbet apie kazkokias individualias savybes..tai..manau, kad daugeliu klausimu esu senamadiska ir vertybes tokios pat..todel daznam atrodau kazkokia netokia big_smile o jei isvaizda, tai kiekvienas esame labai skirtingi (nors, trissyk esu supainiota su kazkokiom merginom smile )
Ar manai, kad sazine pranyko kartu su rusu laikais?

668

Ooo ne as taip tikrai nemanau.. as esu tokia senamadisko sutepimo smile tai nieko keisto kad nemanau kad sazine nedingo...jos yra bet ne pas visu..
Ka manai apie karjera per lova?ar vaikinai ir taip siekia tikslu?(as tai sitaip negirdejus)

669

na, as manau, kad tikrai yra ir tokiu..pvz. Alfonsai, esi apie tokius girdejus? big_smile bet zinai..gerai pagalvojus, kas kaip moka, taip ir soka wink jei jiems gerai gyvent taip...zinant, kad prasimuse ne savo jegom...
Kas svarbiausia poros santykiuose?

670

abipusis pasitikejimas vienu kitu...
Kodel visi taip greit isiskiria ar zmones nebemoka taikytis prei vienas kito?

671

kazkur skaiciau tokia minti..labai patiko (taip ir sakiau, kad reik uzsirasyt bliamba big_smile  ), bet primirsau...na, ten rase apie tai, kad issiskirti lengva, o sugebeti kartu isgyventi, taikytis vienas prie kito, apsigludinti sunku, bet rezultatas vertas to...tiesiog manau, kad kaltos pakitusios vertybes...noras gauti geriausia, neidejus pastangu...
Kaip manai, ar melas gali buti "nekaltas"?

672

As taip nemanau...vaikai gali meluoti pvz kaip mano tevu krikstasunis jam tik 3metai ..klausiam kur mama sako nera darbe....sakom kodel meluoji juk salia stovi sako ..ne tai didele zuvis ;D toks vaikiskas melas tikrai yra nekaltas ne ju fantazijai ribu nera...bet jei jau ne vaikai meluoja tai tikrai nebera zodzio nekaltas melas..nes visa tai daroma kad padetu isigelbeti is padeties...
  Siuolaikines vertybes?tau jos priimtinos ar ne?

673

Siuolaikines vertybes?kad as net nevertinu tu dalyku kaip vertybiu...vadovaujamasi pavirsutiniskais dalykais.manau, kad kiekvienas zmogus tai pripazysta, kai atsiduria beviltiskoj situacijoj ir tos "vertybes" (siuolaikines) jam negali padeti.
Ar tiki i Dieva?

674

Vaiva, 19 wrote:

bijau karviu...ir

:::b02 nu cia pavariai big_smile

Vaiva, 19 wrote:

Fiodorai>> koki tu kataloga nori?gal kalbi apie koki dienorastinio tipo uzrasu knygute?

ne kalbu apie kadaloga skaitmenini su slaptazodziu,paprastas katalogas kuris randasi kompe ,jame dada filmus,muzika,uzrasus taip pat:)

675

Fiodoras, 26 wrote:
Vaiva, 19 wrote:

bijau karviu...ir

Vaiva, 19 wrote:

Fiodorai>> koki tu kataloga nori?gal kalbi apie koki dienorastinio tipo uzrasu knygute?

ne kalbu apie kadaloga skaitmenini su slaptazodziu,paprastas katalogas kuris randasi kompe ,jame dada filmus,muzika,uzrasus taip pat:)

hmmm...uzraktas filmams ir foto big_smile kazkokie idomus filmai, kad nuo kazko slept reik ;D

676

Fiodoras, 26 wrote:
Vaiva, 19 wrote:

bijau karviu...ir

Vaiva, 19 wrote:

[/quoteas tai nieko juokingo nematau?nors tas faktas kad mes turejom tu karviu ir man kai tekdavo pereiti per aptvara tai kaskiap nemalonu kai eina is paskos...

677

Vaiva, 19 wrote:
Fiodoras, 26 wrote:
Vaiva, 19 wrote:

bijau karviu...ir

Vaiva, 19 wrote:

[/quoteas tai nieko juokingo nematau?nors tas faktas kad mes turejom tu karviu ir man kai tekdavo pereiti per aptvara tai kaskiap nemalonu kai eina is paskos...

gal ten buvo karvinai? ;D;D;D (na ir kudlos ant galvos)

678

oi ne tikrai ne karvinai atskiriu as tokius...kaskur esu rasiusi istorija kaip atsirado si fobija...(jei bus idomu rasit forume)

679

hmmm...tai db po visa visa foruma eit?? yikes
a kodel Vaiva bijo ziuret i sulini? big_smile

680

todel kad Vaiva turi broli kuris  ja sulinyje uz koju palaike...tai kaskokia tokia baime susiformavusi...
o del vaikstinejimo po visa foruma nu nezinau bet kaskaip tingiu perpasakoti ta pati(berods prie baisiu istoriju tai galima atrasti..)

Pages Previous 1 32 33 34 35 36 44 Next

You must login or register to post a reply

Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų

The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.