Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
tai zinoma, kad yra visi mat sulaukia 60 ir mirsta ane?
atsakymas turejo but -------->4, tik kad paskui jie neturi ka veikt su tom keturiom ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Страницы Назад 1 … 32 33 34 35 36 … 44 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
tai zinoma, kad yra visi mat sulaukia 60 ir mirsta ane?
atsakymas turejo but -------->4, tik kad paskui jie neturi ka veikt su tom keturiom ;D
aaaaaaaa.... tai bet tokiam amziuj tai gali buti ir visas 100, jau mazai ten ir berupi Teisingai sakai.
Tai kas uzduos kita klausima?
tai Auri, kas per iprotis lauzyt taisykles,a
Kas geriau: sou ar kate?
SUO ...va neseniai,kai lauke buvau tai aplink mane kate trynese ir laize mane fui..man taip nepatinka..
Ar visi turi fobijas?
manau, kad visi jas turi ir net po kelias
kokiu fobiju tu turi?
bijau karviu...ir bijau ziureti i sulinio apacia (visos taip juokingai igytos)
Kuo tu issiskiri is kitu?
jei kalbet apie kazkokias individualias savybes..tai..manau, kad daugeliu klausimu esu senamadiska ir vertybes tokios pat..todel daznam atrodau kazkokia netokia o jei isvaizda, tai kiekvienas esame labai skirtingi (nors, trissyk esu supainiota su kazkokiom merginom
)
Ar manai, kad sazine pranyko kartu su rusu laikais?
Ooo ne as taip tikrai nemanau.. as esu tokia senamadisko sutepimo tai nieko keisto kad nemanau kad sazine nedingo...jos yra bet ne pas visu..
Ka manai apie karjera per lova?ar vaikinai ir taip siekia tikslu?(as tai sitaip negirdejus)
na, as manau, kad tikrai yra ir tokiu..pvz. Alfonsai, esi apie tokius girdejus? bet zinai..gerai pagalvojus, kas kaip moka, taip ir soka
jei jiems gerai gyvent taip...zinant, kad prasimuse ne savo jegom...
Kas svarbiausia poros santykiuose?
abipusis pasitikejimas vienu kitu...
Kodel visi taip greit isiskiria ar zmones nebemoka taikytis prei vienas kito?
kazkur skaiciau tokia minti..labai patiko (taip ir sakiau, kad reik uzsirasyt bliamba ), bet primirsau...na, ten rase apie tai, kad issiskirti lengva, o sugebeti kartu isgyventi, taikytis vienas prie kito, apsigludinti sunku, bet rezultatas vertas to...tiesiog manau, kad kaltos pakitusios vertybes...noras gauti geriausia, neidejus pastangu...
Kaip manai, ar melas gali buti "nekaltas"?
As taip nemanau...vaikai gali meluoti pvz kaip mano tevu krikstasunis jam tik 3metai ..klausiam kur mama sako nera darbe....sakom kodel meluoji juk salia stovi sako ..ne tai didele zuvis ;D toks vaikiskas melas tikrai yra nekaltas ne ju fantazijai ribu nera...bet jei jau ne vaikai meluoja tai tikrai nebera zodzio nekaltas melas..nes visa tai daroma kad padetu isigelbeti is padeties...
Siuolaikines vertybes?tau jos priimtinos ar ne?
Siuolaikines vertybes?kad as net nevertinu tu dalyku kaip vertybiu...vadovaujamasi pavirsutiniskais dalykais.manau, kad kiekvienas zmogus tai pripazysta, kai atsiduria beviltiskoj situacijoj ir tos "vertybes" (siuolaikines) jam negali padeti.
Ar tiki i Dieva?
bijau karviu...ir
nu cia pavariai
Fiodorai>> koki tu kataloga nori?gal kalbi apie koki dienorastinio tipo uzrasu knygute?
ne kalbu apie kadaloga skaitmenini su slaptazodziu,paprastas katalogas kuris randasi kompe ,jame dada filmus,muzika,uzrasus taip pat:)
Vaiva, 19 пишет:bijau karviu...ir
nu cia pavariai
Vaiva, 19 пишет:Fiodorai>> koki tu kataloga nori?gal kalbi apie koki dienorastinio tipo uzrasu knygute?
ne kalbu apie kadaloga skaitmenini su slaptazodziu,paprastas katalogas kuris randasi kompe ,jame dada filmus,muzika,uzrasus taip pat:)
hmmm...uzraktas filmams ir foto kazkokie idomus filmai, kad nuo kazko slept reik ;D
Vaiva, 19 пишет:bijau karviu...ir
nu cia pavariai
Vaiva, 19 пишет:Fiodorai>> koki tu kataloga nori?gal kalbi apie koki dienorastinio tipo uzrasu knygute?
[/quoteas tai nieko juokingo nematau?nors tas faktas kad mes turejom tu karviu ir man kai tekdavo pereiti per aptvara tai kaskiap nemalonu kai eina is paskos...
Fiodoras, 26 пишет:Vaiva, 19 пишет:bijau karviu...ir
nu cia pavariai
[/quoteas tai nieko juokingo nematau?nors tas faktas kad mes turejom tu karviu ir man kai tekdavo pereiti per aptvara tai kaskiap nemalonu kai eina is paskos...
gal ten buvo karvinai? ;D;D;D (na ir kudlos ant galvos)
oi ne tikrai ne karvinai atskiriu as tokius...kaskur esu rasiusi istorija kaip atsirado si fobija...(jei bus idomu rasit forume)
hmmm...tai db po visa visa foruma eit??
a kodel Vaiva bijo ziuret i sulini?
todel kad Vaiva turi broli kuris ja sulinyje uz koju palaike...tai kaskokia tokia baime susiformavusi...
o del vaikstinejimo po visa foruma nu nezinau bet kaskaip tingiu perpasakoti ta pati(berods prie baisiu istoriju tai galima atrasti..)
Страницы Назад 1 … 32 33 34 35 36 … 44 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų