Aisku aukso viduriukas visada geriausia. Bet kiek laiminguju yra, kurios tokia figura turi?=) gerai, kad tas aukso viduriukas kiekvienam skirtingas=) man asmeniskai graziau siek tiek apvalesnes, nes mergina turi buti moteriska. Nors as ir savo figura patenkinta=) aisku nepakenktu koki kilogrameli prisiaugint, sveikiau butu=) bet myliu save tokia, kokia esu=) o siaip apie tokias figuras kurios nuo to stereotipinio “aukso viduriuko” yra siek tiek i viena ar i kita puse lb teisingai Audrius pasake:
Audrius, 26 wrote:Mergina grazi ta kuri moka pasinaudoti tuo ka turi
Apie krastutinumus.
kai perskaiciau Egles pirma posta apie ja, pagalvojau kad lb sarkastiskai zmogus tyciojasi is anoreksikiu, bet kai paziurejau i foto pakraupau, kad cia realybe.. sveria tiek pat kiek mano sese kuri dar tik brest pradeda, o ugis uz mano seses 10cm didesnis.. negana to, kad atrodo nesveikai, su tokiu tragiskai mazu svoriu ypatingai didele rizika susirgt sirdies ir kraujagysliu ligomis, o ir imunitetas susilpneja – cia net su siek tiek per mazu svoriu, o su tokiu kaip Egles isvis milziniska zala sveikatai..
Bet kai db gatvej neretai matau ne “apvalesniu” paneliu, o svelniai tariant “backu” tai irgi nupurto.. tuo labiau kai daugelis ju uzsideda kuo aptemptesnius rubus del kuriu lasiniai isvirsta lauk ir pasidaro dar matomesni
Taip sakant, viskas kas per daug, nesveika.
Dovile, 12 wrote:O ka daryt kai zmogus valgo kjp uz 5, bet nepriauga? O.o
Tu kudute, ar tu valgai?- tjp visi saka ir man jau atsiboda..
Ka daryt? M? Valgau ir sokoladus ir bandeles.. Pagrinde ir te valgau bandeles.. xD Bet nieko..
Nepanikuok, tau dar tik 12 metu. Ir nekimsk bandeliu ir sokolado, jie svorio gal ir priaugins, bet tik lasiniu pavidalu, kas figuros tikrai nesutvarkys. Valgyk sveikai ir viskas. Po mazdaug 5 metu turetum atrodyt kaip zmogus=) zinau, kad lb nepaguodziau, bet man tas pats buvo. Zmones pamate kiek as riju akis issprogindavo, nes kaulu vyniotinis buvau, bet paskui i paauglystes gala po truputi pasidariau panasi i zmogu=) taip jau yra su tais smulkiais kaulais. Db mano sesem tas pats. Sakaleliu rinkiniai=)