Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu galima ir su tuo nevyriausybiniu 2% zaistis, bet juk lengviau gauti 0,01% nuo visu Lietuvos gyventoju. Zymei patogiau ir daugiau susidarys ~
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu galima ir su tuo nevyriausybiniu 2% zaistis, bet juk lengviau gauti 0,01% nuo visu Lietuvos gyventoju. Zymei patogiau ir daugiau susidarys ~
jo jo paziureciau kas pasirasytu siam reikalui ;D
na ;D manau tie zmones, kurie 1 psl surasyti tai jau pasirasytu ) o jei labiau paagituotume kitus forumo piliecius, tai gal ir jie prisijungtu prie musu ) visko gali buti :-) nzn, kaip cia kas
na nebent sie
>>> del tu pirkiniu apiie kuriuos siandien kalbeta buvo, grisim ir viska sutvarkysim, juk buvo kalbeta :V
Auri tai tu kaip pirmininkas tada ir sudaryk ta reikala su 0.02% tai tada galesime i kanarus vazineti, o as tada savaitgaliais is Helsinkio parlekti galeciau :-)
nu tai taip kaip tik dabar sitas vyras vln ;D tai galetu koki seminara pravest ten tiems seniems pirdziams apie tai, kaip mums gyvent reikia
> ok ok.
jo jo icebergas ;D
__
___
Tai ką turėsiu sava valiuta paklot
ну дает
...個人を特定に処理しに処容情容理しすることができな容、投稿、投稿い情報た上で投稿内
alora e io vado a casa! basta basta
Linai, tai vat as sugalvojau geriau. Geriau kokius akva parkus padarom nemokamus ir tuo paciu transporta iki ju bus zymiai sustreu... nors is kitos puses jei NIK nemokama padarytumem tai ir akva parkai nemokami pataptu.. hmm... nebeapsisprendziu kas geriau ~
reikia daryti NIK nemokama. tada reikes daugiau pakelti mokescius ar tau gaila del musu visu?? del MUSU, MUMS kas cia litas du.. vienas simtas ar du ;D tai viskas del MUSU. o jei neprasysi padidinti mokesciu. tai KAS TU PER ZMOGUS?
Pala, M.U.M.S. tai zinau kas do planas xuliganas, o M.U.S.U. ka reiskia?
(Bijau pagalvot apie KAS TU PER ZMOGUS kodini pavadinima ;D ;D )
Tai ok. Jei NIK tai NIK. Viva tarybinis NIK ! ! ! ~
vaje siandien matos, kad Auris inirtingai mokes kazkoki sudetinga dalyka, kuriame pilna kodiniu pavadinimu tai zinoma, kad uz NIK visi kad ir nedalyvauju, bet nepagailesiu tu 3 buteliu alaus ir 2 pakeliu cigareciu del JUSU susibegimo
Tomai, kas tau ka ten duoda?:D jei duoda imt reik ;D
vaje siandien matos, kad Auris inirtingai mokes kazkoki sudetinga dalyka, kuriame pilna kodiniu pavadinimu tai zinoma, kad uz NIK visi kad ir nedalyvauju, bet nepagailesiu tu 3 buteliu alaus ir 2 pakeliu cigareciu del JUSU susibegimo
jau tu, panelyte, tai galetum kada ir susivokti, kad prie musu prisideti reikia as jau tau karta sakiau.. pas mus kartoti nereikia ir paskui sakysi, kad aukoji ne "JUMS", o "MUMS"
Tomai, kas tau ka ten duoda?:D jei duoda imt reik ;D
o jei neduoda - musk ir pasiemes bek ;D
Ingrida, 22 wrote:vaje siandien matos, kad Auris inirtingai mokes kazkoki sudetinga dalyka, kuriame pilna kodiniu pavadinimu tai zinoma, kad uz NIK visi kad ir nedalyvauju, bet nepagailesiu tu 3 buteliu alaus ir 2 pakeliu cigareciu del JUSU susibegimo
jau tu, panelyte, tai galetum kada ir susivokti, kad prie musu prisideti reikia as jau tau karta sakiau.. pas mus kartoti nereikia ir paskui sakysi, kad aukoji ne "JUMS", o "MUMS"
jau sugedinai tai vaje :|:| turesiu galvoj ...zinai, bet tu ir naglybe viskas tik MUMS MUMS, o as taip nenorejau but savanaude ;D
tai mes tau leisim ir SAU apturet ;D
oi kokie jus geri zinot, kad man su skaiciais nekas tai ir sakot, kad MAN duosit na, man uzteks tiek kiek skirsit
Ingrida, nesikuklink taip per daug MOTERIS turi noreti DAUG ;D
Tai as DUOTI tau galiu ;D tu tik pasakyk kur ir kada ;D
A nebaigsit su tais mokesčiais ,aš tokiam karšti nevirškinu tokių kalbu
-- Ingrida ar duosi ?Ingrida fa caldo !;D
Taip, man irgi idomu -- Ingrida ar duosi? :}
Taip, man irgi idomu -- Ingrida ar duosi? :}
Aš ne apie tai mes su Ingrida ir taip gerai sutariam jau nuo labai senu laiku dar kai ja chate kalbinau ir pula 8 kartu žaidinėdavom:V tai tas žodis duosi yra retorinis "klausimas"
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~