13961

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

big_smile big_smile big_smile big_smile

nu galima ir su tuo nevyriausybiniu 2% zaistis, bet juk lengviau gauti 0,01% nuo visu Lietuvos gyventoju. Zymei patogiau ir daugiau susidarys big_smile~

13962

jo jo paziureciau kas pasirasytu siam reikalui ;D

13963

na ;D manau tie zmones, kurie 1 psl surasyti tai jau pasirasytu big_smile) o jei labiau paagituotume kitus forumo piliecius, tai gal ir jie prisijungtu prie musu big_smile) visko gali buti :-) nzn, kaip cia kas

13964

na nebent sie wink
>>> del tu pirkiniu apiie kuriuos siandien kalbeta buvo, grisim ir viska sutvarkysim, juk buvo kalbeta :V

13965

Auri tai tu kaip pirmininkas tada ir sudaryk ta reikala su 0.02% tai tada galesime i kanarus vazineti, o as tada savaitgaliais is Helsinkio parlekti galeciau :-)

13966

nu tai taip big_smile kaip tik dabar sitas vyras vln ;D tai galetu koki seminara pravest ten tiems seniems pirdziams apie tai, kaip mums gyvent reikia :::b18
> ok ok.

13967

Lina, 25 parašė:

jo jo icebergas ;D

smile
__
___
Tai ką turėsiu sava valiuta paklot
ну дает:::157
...個人を特定に処理しに処容情容理しすることができな容、投稿、投稿い情報た上で投稿内
alora e io vado a casa! basta basta:::b54

13968

Linai, tai vat as sugalvojau geriau. Geriau kokius akva parkus padarom nemokamus wink ir tuo paciu transporta iki ju big_smile bus zymiai sustreu... nors is kitos puses jei NIK nemokama padarytumem tai ir akva parkai nemokami pataptu.. hmm... nebeapsisprendziu kas geriau big_smile~

13969

reikia daryti NIK nemokama. tada reikes daugiau pakelti mokescius big_smile ar tau gaila del musu visu?? del MUSU, MUMS :::b02 kas cia litas du.. vienas simtas ar du ;D tai viskas del MUSU. o jei neprasysi padidinti mokesciu. tai KAS TU PER ZMOGUS?

13970

big_smile Pala, M.U.M.S. tai zinau kas do planas xuliganas, o M.U.S.U. ka reiskia? big_smile big_smile big_smile

(Bijau pagalvot apie KAS TU PER ZMOGUS kodini pavadinima ;D ;D )

Tai ok. Jei NIK tai NIK. big_smile Viva tarybinis NIK ! ! ! big_smile~

13971

vaje big_smile siandien matos, kad Auris inirtingai mokes kazkoki sudetinga dalyka, kuriame pilna kodiniu pavadinimu big_smile tai zinoma, kad uz NIK visi wink kad ir nedalyvauju, bet nepagailesiu tu 3 buteliu alaus ir 2 pakeliu cigareciu del JUSU susibegimo tongue

Tomai, kas tau ka ten duoda?:D jei duoda imt reik ;D

13972

Ingrida, 22 parašė:

vaje big_smile siandien matos, kad Auris inirtingai mokes kazkoki sudetinga dalyka, kuriame pilna kodiniu pavadinimu big_smile tai zinoma, kad uz NIK visi wink kad ir nedalyvauju, bet nepagailesiu tu 3 buteliu alaus ir 2 pakeliu cigareciu del JUSU susibegimo tongue

jau tu, panelyte, tai galetum kada ir susivokti, kad prie musu prisideti reikia :::920 as jau tau karta sakiau.. pas mus kartoti nereikia :::920 ir paskui sakysi, kad aukoji ne "JUMS", o "MUMS" wink

Ingrida, 22 parašė:

Tomai, kas tau ka ten duoda?:D jei duoda imt reik ;D

o jei neduoda - musk ir pasiemes bek ;D

13973

Nijolė, 21 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

jau tu, panelyte, tai galetum kada ir susivokti, kad prie musu prisideti reikia :::920 as jau tau karta sakiau.. pas mus kartoti nereikia :::920 ir paskui sakysi, kad aukoji ne "JUMS", o "MUMS" wink

jau sugedinai tai vaje neutral:|:| turesiu galvoj :::818...zinai, bet tu ir naglybe big_smile viskas tik MUMS MUMS, o as taip nenorejau but savanaude ;D

13974

tai mes tau leisim ir SAU apturet ;D

13975

oi kokie jus geri big_smile zinot, kad man su skaiciais nekas tai ir sakot, kad MAN duosit neutral na, man uzteks tiek kiek skirsit tongue

13976

Ingrida, nesikuklink taip per daug big_smile MOTERIS turi noreti DAUG ;D

13977

Tai as DUOTI tau galiu ;D tu tik pasakyk kur ir kada ;D

13978

A nebaigsit su tais mokesčiais ,aš tokiam karšti nevirškinu tokių kalbu :::b53
-- Ingrida ar duosi :::818?Ingrida fa caldo !;D

13979

Taip, man irgi idomu -- Ingrida ar duosi? :}

13980

Auris, 21 parašė:

Taip, man irgi idomu -- Ingrida ar duosi? :}

Aš ne apie tai mes su Ingrida ir taip gerai sutariam jau nuo labai senu laiku dar kai ja chate kalbinau ir pula 8 kartu žaidinėdavom:V tai tas žodis duosi yra retorinis "klausimas":::008