Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Ingrida, fui ;D ;D o as zinau, kad atsakingas uz teliko ziurejima butu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Ingrida, fui ;D ;D o as zinau, kad atsakingas uz teliko ziurejima butu
nesakyk, kad pas tave akiu kokiu 10 ;D;D;D apsaugok jas visas, melyniu ekstrakte
Nea, pas mane tik trys, oi t.y. dvi
ziuriu zuvo visi, na ka gi su savimi pasikalbesiu.. na kaip gi Linai tau sekas? mm aciu, neblogai.. ne viskas reik i guoli list, nes gliuchina kaip matau mane Labanakt visiems ir is karto, labas rytas, nes jau ne kazkas ir liko plius rytoj sveikintis nereikes mama peleda ismoke mane ka gali daryt tuoj niekad...ne viskas ;D iki
alia tia cia man dabar taip iseina riekia plest nariu sarasa? tai gal malonesit atsakyt basic narystes klausimus bent kad manes nevargint perlabeliausiai?
Auri, nieko nesupratau ka parasei ;D kas per klausimai?duoks sen
Lineli, matos, kad miegot jau laikas buvo as kazkaip nebemaciau cia taves, o, kaip minejau, labai miegot norejau, tai ir isejau matai, mama nors konors gero ismoke
nea tai tu jau uzregistruota bet cia mes turim Lineli (daugiskaita tai cia tipo pagarbos reiskinys buva)
Ingrida, mama daug ko gero ismoke o kad laikas miegot buvo man jau aisku ir taip
Auri, kaip registracija tai ivykdyt? Vardas, miestas ir kuklumo lygis?
Auri, perskaiciau antru kartu ir viskas aisku tik zinai, galvojau galvojau, kas cia per "basic" (mat maniau, kad cia lietuviskas jis turi but butinai ) ot tundra!!!taigi mes daugiakalbiai
Lineli, pirmam puslapiuky parasyta berods sie klausimai, kuriuos minejai hmmm...kodel as kazkokia istorija registracijos metu turejau pasakot? :?
prasom registruotis i kluba vardas amzius vietove ;DDD ir kuklumo lygis ! ~
Ingrida cia tipo tas? arba as aklas ir nematau
Lauras, 20 > alia paranojiskai tu ziuri Laurai i tuos moderatorius :DDDD jie gal ir kvailoki bet tikrai nepasizymi tokia kantrybe kad deliot tiek daug tu geltonu korteliu ir dar iskabeles montuot :DDD
Nerijus, 24 > Nieko ! tu paciu laiku ! Prasom klot anketinius domenis ir stot kluban !! :]]] amzius vardas vietove kur gyvenate patirtis ir kuklumo stazas :DDD (a vdrug gal koki univera dar baiges kuklumo?) ~
na, ir sitas tinka, manau :D:D
em kad viskas aisku cia.. /msg register Vardas parasytas, amzius irgi, miestas Siauliai, kuklumo lygis...hmmm na is kuklumo nemirsiu manau sakykim 65%
nejau Auris dar viena priregistruos i "DRASIU IR KUILIU VYRU KLUBA" ;D;D;D
em kad viskas aisku cia.. /msg register Vardas parasytas, amzius irgi, miestas Siauliai, kuklumo lygis...hmmm na is kuklumo nemirsiu manau sakykim 65%
manau, sitaip neissisuksi :? nzn kaip kiti.. bet as reikalauju daugiau (papasakoti apie save, zinoma ) )
Atejo vasara...o kas pamenat ka as buvau pasizadejus per ja padaryt??? ...ogi perskaityti sia tema nuo pradziu iki ten, kur pasireiskiau taigi, perskaiciu 80 psl. (labai daug, nes pvz knygu skaityt nemegstu )....neblogu bajeriuku radau, sakau reik primint visiems (tikiuos geltonos negaut)
VYRAI APIE SAVE:
"vyrai nenykit, ir taip jusu maziau negu musu "
"maziau bet kad mes neitin kam reikalingi , anksciau buvo vyras seimos galva - db lygios teises
anksciau vyras apvaisintojas - db jau ir be apsieit galima vyras karzygis - visi tapo taikos myletojai "
KAI KLAVIATURA NEKLAUSO ARBA PIRSTAI NEPADARE APSILIMO:
"jau keturiese esame!!! dabar reikia datos seip TESLIU rajone jis yra"
"visiem buna kad klavisai nusprusta , bet cia tai SUPER CIOTKAI GAVOSI "
O JIE TIKRAI KUKLUS:
"Na va. Kuklusis Arunas pasikuklino ir anketa man atsiunte asmeniskai:) (Saunu, siam klubui kuklumo niekada nebus per daug ! ;D ) "
PRADZIOJ NET TEMOS AUTORIUS NESITIKEJO TOKIO PAKILIMO ---->dabar 1417
"neatspejai mantas jau 63 puslapis :DDD bene cia stambiausia tema bus visam forume, ne? :DDD"
PATARIMAI:
"leisk praeit siek tiek laiko po shio ivykio ir leisk man koki vakara alaus prisiurbt, tada papasakosiu su detalem "
"hey nenusimink tu taip... bus tu sansu:) jei jau mergi matai kad pavaro tai dar pries nueidamas pasiulyk jei surio.. jei atsisakys (o tikriausiai ir atsisakys) sakyk "takaja krysa i syra neest.." bent sau nuotaika pakelsi )"
"o jei sutiks sakyk " taip ir maniau kad ziurke" "
p.s. Auri, o visai kitoks tu dabar mano akyse
na, tai tokia vat ataskaita is 80psl labai nesupykit, daugiau pazadu nebecituot ;D
apie ta ziurke, kazin ne Lauras pasiule ;D ;D ;D
>> bet siaip.. Ingrida, matyt, kad turi ka veikt ;D jei tik 80psl perskaitei ;D nes as tai neturejau k aveikt ir per nakti 400 perskaiciau
Nijolyt, kad as pries kelias valandeles pradejau skaityt ir dar trukdziai sokie tokie, kas be ko ... manksta akiu ;Dman tik idomu kuriam puslapiuky as pasireiskiau
as tai zinau, kad kazkur apie 406 ar kazkur :?
>> asmeniskai man geriausios Lauro mintys ;D jo pamastymai man juokingiausi buvo
ne ne Linas taip lengvai neissisuks ~
O jeigu saziningai tai temos Autorius nuo pat pradziu nesitikejo kad sita tema tokia issiputus pabuvos Matosi pirmame puslapyje kad autorius rase is prikolo ir visai nerimtai ;D Bet vat trenke zaibas ir nekuklieji susirinko kaip grybai po lietaus ;D Eh. Jeigu kas nors atsuktu laika ir duotu sansa pasielgt kitaip, tai pakurciau du tokius klubus ;D
Auri, nostalgija matau tavo veide kai busi senas seneliukas...manau, visai butu idomu pasiskaitineti ka cia pripezejom...tik nebus islike nieko...
na tai kur nebus nostalgija paskaitai pirmus puslapius jau sypsius atsiranda paskaicius nupususius Viktoro (aka musu legaliojo pirmininko) rastliavas ;D Visgi jam turime dekoti kad VYRU klubas priimt ir MERGAS sugalvojo. Va taip. Visi laurai tik jam ! ~ Jis tai kaip koks 21 amziaus einsteinas su revoliucinem idejom ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~