Re: Blevyzgos...
tai zinoma, kad nesvaigo mes jau sutarem viska
na, neprisisnekek tik, dar ziurek imsiu ir susigundysiu patekt i tavo gimine ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
tai zinoma, kad nesvaigo mes jau sutarem viska
na, neprisisnekek tik, dar ziurek imsiu ir susigundysiu patekt i tavo gimine ;D
as taves i ja nekundau tikrai,tik labai idomu ar mano pusbroli zadi uzsiaauginti kaip cia iseina?
tai as nematau jokiu problemu, tu ji man uzauginsi ;D (matai kaip pasitikiu tavim )
zinok panasiai ir yra...(is kur tas pasitikejimas manim?)
Vaiva, zinau, kad tu taip ji sutraumuosi, kad jis paskui bijos koki zodi kam pasakyt ;D;D;D (bus paklusnus berniukas )
eik jau nors jam 15metu bet mane praauges,ir i ji viskas nebeikimbu kaip seniau,as jam kaip kokia blunksnele...siaip visada mes vienodo svorio budavom bet dabar pasikeite viskas...o apie traumas tai jis ju patyres su manim zaisdamas(iki siol pamena zaidimus ;D )
as sakau, bus geras vaikis nu tavo isaukletas ;D
Ingrida> ar nemanai kad tau butu geriau paciai ji isiaukleti?nes gali netikt kaip as ji aukleciau..
hmm :? as siek tiek noriu, kad jis butu ne toks ...kaip as o jei auklesiu as, vadinas jis bus kaip as
hmm idomiai,tai jau is kart as tau ji galiu atiduot bet jam reik baigt mokykla...:D
apie kokia cia dabar mokykla mes snekame? ;D
apie jokia...as tyliu tada..
Vaivut, nepyk truputi garbanojaus...kaip man, turetum atleisti
tik truputi?as kitaip pasakyciau garbane Sju ;D ;D ;D gausi aplink baznycia eiti ;D ;D (nes kaip sake Erlickas,kvailiai ateina i baznycia pasitikrinti ar durni ar ne,jei musa vadinasi yra,todel seimieciai eina i baznycia su apsauga...) ;D
Vaivut, nesivaldau ;D;D;D mat koks Erlickas humoristas ..Sju Sju
nu nlb koks vardas zinok
nepatinka jis man
tai turbut nemacius to filmo... o as buvau jo koncerte kai taip jis skele,tai zinai visa sale kvatojosi...:) tai kaip su baznycia? ar aplink ja ?ar i ja? ;D
pamenu kai pasakiau kokia tema darau diplomini (velnio), o paskui uzklause ar i baznycia einu..sakau ne..sako..nu ple, rasai apie velnia, i baznycia neini.. ;D kur paskirsi, Vaivut, ten gerai galiu ir ten ir ten nueit ;D
tai apsaugos nepamirski tik...jo jei rimtai tai man reiks eiti treciadieni i baznycia..(et kaip as ten nenoriu ...)
Ingrida>tai nori isiprkti savo nuodeme ;D ;D nueitum i baznycia is kart plaukai lygus paliktu tik i paveisklus geriau neziureki ;D ;D
Vaivu Vaiva, tau tai tikrai reik nueit, nes oi kokia tu merga ;D sakai, kad kai pazvelgsiu i paveikslus, tai net Marijos sukuosena susigarbanos? ;D
Ne Marijos o tavo kai pamatysi varkseli ant kryziaus puspliki... ir kokia as merga niekaip neisiaiskinu as sito?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...