3321

Re: Blevyzgos...

tai zinoma, kad nesvaigo tongue mes jau sutarem viska tongue na, neprisisnekek tik, dar ziurek imsiu ir susigundysiu patekt i tavo gimine ;D

3322

as taves i ja nekundau tikrai,tik labai idomu ar mano pusbroli zadi uzsiaauginti kaip cia iseina?

3323

tai as nematau jokiu problemu, tu ji man uzauginsi ;D (matai kaip pasitikiu tavim big_smile  )

3324

zinok panasiai ir yra...(is kur tas pasitikejimas manim?)

3325

Vaiva, zinau, kad tu taip ji sutraumuosi, kad jis paskui bijos koki zodi kam pasakyt ;D;D;D (bus paklusnus berniukas big_smile  )

3326

eik jau nors jam 15metu bet mane praauges,ir i ji viskas nebeikimbu kaip seniau,as jam kaip kokia blunksnele...siaip visada mes vienodo svorio budavom bet dabar pasikeite viskas...o apie traumas tai jis ju patyres su manim zaisdamas(iki siol pamena zaidimus ;D )

3327

as sakau, bus geras vaikis nu big_smile tavo isaukletas ;D

3328

Ingrida> ar nemanai kad tau butu geriau paciai ji isiaukleti?nes gali netikt kaip as ji aukleciau..

3329

hmm :? as siek tiek noriu, kad jis butu ne toks ...kaip as big_smile o jei auklesiu as, vadinas jis bus kaip as big_smile

3330

hmm idomiai,tai jau is kart as tau ji galiu atiduot bet jam reik baigt mokykla...:D

3331

apie kokia cia dabar mokykla mes snekame? ;D

3332

apie jokia...as tyliu tada..

3333

Vaivut, nepyk neutral truputi garbanojaus...kaip man, turetum atleisti big_smile

3334

tik truputi?as kitaip pasakyciau garbane Sju ;D ;D ;D  gausi aplink baznycia eiti ;D ;D (nes kaip sake Erlickas,kvailiai ateina i baznycia pasitikrinti ar durni ar ne,jei musa vadinasi yra,todel seimieciai eina i baznycia su apsauga...) ;D

3335

Vaivut, nesivaldau ;D;D;D mat koks Erlickas humoristas big_smile..Sju Sju big_smile nu nlb koks vardas zinok tongue nepatinka jis man big_smile

3336

tai turbut nemacius to filmo... o as buvau jo koncerte kai taip jis skele,tai zinai visa sale kvatojosi...:) tai kaip su baznycia? ar aplink ja ?ar i ja? ;D

3337

pamenu kai pasakiau kokia tema darau diplomini (velnio), o paskui uzklause ar i baznycia einu..sakau ne..sako..nu ple, rasai apie velnia, i baznycia neini.. ;D kur paskirsi, Vaivut, ten gerai big_smile galiu ir ten ir ten nueit ;D

3338

tai  apsaugos nepamirski tik...jo jei rimtai tai man reiks eiti treciadieni i baznycia..(et kaip as ten nenoriu  ...)
Ingrida>tai nori isiprkti savo nuodeme ;D ;D nueitum i baznycia is kart plaukai lygus paliktu tik i paveisklus geriau neziureki ;D ;D

3339

Vaivu Vaiva, tau tai tikrai reik nueit, nes oi kokia tu merga ;D sakai, kad kai pazvelgsiu i paveikslus, tai net Marijos sukuosena susigarbanos? ;D

3340

Ne Marijos o tavo kai pamatysi varkseli ant kryziaus puspliki... big_smile ir kokia as merga niekaip neisiaiskinu as sito?