Re: Norvegija.Gal kas dirbot ten?
Silvita,niekad nekilo noras grysti i lietuva visam laikiu????
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Norvegija.Gal kas dirbot ten?
Silvita,niekad nekilo noras grysti i lietuva visam laikiu????
cigaretes ir maistas kosmines kainos.nebent pirksi maista lidle.tik rubai ir avaline pigu.aukso salis...pamatysi,kaip cia viskas sudedtynga,,,tai nelietuva...pasiimk anglu zodyna...ir mokinkis kalba...na ir gali mokintis norwegu,jai nori kazka pasiekt..,
nera cia taip viskas sudetinga,kai kurie maisto produktai nedaug skiresi nuo Lietuvos kainu,lidlas nebloga parduotuve.......
jeigu jau gyveni norvegijoje tai ir neziurek i tas kainas,as pirku viskas kas man skanu ir del to nepergyvenu...
noras gryzt yra.bet nera tikslo.o del kainu ka galiu pasakyt tai jokiu budu neverskit i litus,skaiciuokit pagal uzdarbi.juk lt padirbejus pora valandu neapsipirksi maisto kelioms dienoms.o norvegijoj laisvai.
cia matyt nelabai graziai padarysiu, bet jei galit, netingit, ar seip kokiu geru paskatu vedami uzpildykit sia apklausa: http://www.****/answerform.php?form=15553.. man jos labai reikia psichologijos projektui, ir tema Ar gaila palikti Lietuva. tai va labai atsiprasau uz spaminima, bet toks gyvenimas kartais buna
kazkaip cia labai liudnoka nieks i cia jua nebeuzsuka?????
Jeg har jobbet i Norge for lenge siden, men ville si fint land med ren frisk natur, og kanskje viktigst at det er gode forutsetninger for selvstendig næringsdrivende i de nordiske landene. Det ville, tror jeg til å leve. Det er et bra sted politisk strategisk økonomisk.
As norvegijoje jau beveik 3m. ir man cia labai viskas patinka.
Truputuka truksta lietuvisku skanestu bes seip esu patenkyta kad gyvenu cia.
Viktorija ,22 kuriam mieste esi? manyciau cia lietuviskas saitas,o ne norwegiskas .......kazkas labai jau cia kietas nori vaizduotis...hmmmmm...Zilvinas,37 ?????
jo kietai pavare arba koks norvegas itariu prisedes buvo man tai jie per daug ramus pvz is pradziu ten visai nieko ta gamta ir t.t o po to kazkaip man tai jie per daug konservatyvus
jo kietai pavare arba koks norvegas itariu prisedes buvo man tai jie per daug ramus pvz is pradziu ten visai nieko ta gamta ir t.t o po to kazkaip man tai jie per daug konservatyvus
jis tik nori but demesio centre, eilini syki
tai jau joa pritariu tau ingrida 22....
Tai jeigu dabar as kazka norvegiskai parasyciau,tai cia jau butu kietumas
Prajuokinot mergaites ;D
Vienas dalykas saunu,zmogus moka norvegiskai...nieko blogo nematau,...
Tam ir yra svetima kalba..ir askarts nuo karto ja parasineju...ir nieko nematau blogo,tik i nauda...Juk lavini tik ja
gerai,as tai suprantu ja,bet yra tokiu kurie ir nesupranta tos kalbos..tai ka tada jiems daryti? po zodynus knistis
tai manau naudinga pasiknisti po zodynus,juk taip ir ismokstama kalba,as pati pirmais metais taip darydavau,ir tikrai nematau tai nieko blogo,bet tik i nauda
cia tik mano nuomone
AS SIUO METU NORVEGIJOJE DIRBU,KLAUSKITE GAL KUO IR PADESIU.AS CIA JAU TREJI METAI.
Tai jeigu dabar as kazka norvegiskai parasyciau,tai cia jau butu kietumas
Prajuokinot mergaites ;D
Vienas dalykas saunu,zmogus moka norvegiskai...nieko blogo nematau,...
Tam ir yra svetima kalba..ir askarts nuo karto ja parasineju...ir nieko nematau blogo,tik i nauda...Juk lavini tik ja
Lina, yra bent keleta temu, kuriose Zilvinas dar kazkokia kita kalba raso...ir siaip...pasiskaitykite kokia tema apie vienatve ar alkoholi...gal suprasit apie ka as
o as nesiruosiu verstis to zodyno..ir nemanau, kad tureciau :? man uztenka 4 kalbu..dar didesnes sklerozes nenoriu
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Norvegija.Gal kas dirbot ten?