21

Re: Norvegija.Gal kas dirbot ten?

Silvita,niekad nekilo noras grysti i lietuva visam laikiu????

22

cigaretes ir maistas kosmines kainos.nebent pirksi maista lidle.tik rubai ir avaline pigu.aukso salis...pamatysi,kaip cia viskas sudedtynga,,,tai nelietuva...pasiimk anglu zodyna...ir mokinkis kalba...na ir gali mokintis norwegu,jai nori kazka pasiekt..,

23

nera cia taip viskas sudetinga,kai kurie maisto produktai nedaug skiresi nuo Lietuvos kainu,lidlas nebloga parduotuve.......

24

jeigu jau gyveni norvegijoje tai ir neziurek i tas kainas,as pirku viskas kas man skanu ir del to nepergyvenu...

25

noras gryzt yra.bet nera tikslo.o del kainu ka galiu pasakyt tai jokiu budu neverskit i litus,skaiciuokit pagal uzdarbi.juk lt padirbejus pora valandu neapsipirksi maisto kelioms dienoms.o norvegijoj laisvai.

26

cia matyt nelabai graziai padarysiu, bet jei galit, netingit, ar seip kokiu geru paskatu vedami uzpildykit sia apklausa: http://www.****/answerform.php?form=15553.. smile man jos labai reikia psichologijos projektui, ir tema Ar gaila palikti Lietuva. tai va labai atsiprasau uz spaminima, bet toks gyvenimas kartais buna sad smile

27

kazkaip cia labai liudnoka nieks i cia jua nebeuzsuka?????

28

Jeg har jobbet i Norge for lenge siden, men ville si fint land med ren frisk natur, og kanskje viktigst at det er gode forutsetninger for selvstendig næringsdrivende i de nordiske landene. Det ville, tror jeg til å leve. Det er et bra sted politisk strategisk økonomisk.

29

As norvegijoje jau beveik 3m. ir man cia labai viskas patinka.
Truputuka truksta lietuvisku skanestu bes seip esu patenkyta kad gyvenu cia.

30

Viktorija ,22 kuriam mieste esi?  manyciau cia lietuviskas saitas,o ne norwegiskas .......kazkas labai jau cia kietas nori vaizduotis...hmmmmm...Zilvinas,37 ?????

31

jo kietai pavare smile arba koks norvegas itariu prisedes buvo smile man tai jie per daug ramus pvz smile is pradziu ten visai nieko ta gamta ir t.t o po to kazkaip smile man tai jie per daug konservatyvus smile

32

Deividas, 29 parašė:

jo kietai pavare smile arba koks norvegas itariu prisedes buvo smile man tai jie per daug ramus pvz smile is pradziu ten visai nieko ta gamta ir t.t o po to kazkaip smile man tai jie per daug konservatyvus smile

jis tik nori but demesio centre, eilini syki big_smile

33

tai jau joa smile pritariu tau ingrida 22....

34

Tai jeigu dabar as kazka norvegiskai parasyciau,tai cia jau butu kietumas big_smile
Prajuokinot mergaites ;D
Vienas dalykas saunu,zmogus moka norvegiskai...nieko blogo nematau,...
Tam ir yra svetima kalba..ir askarts nuo karto ja parasineju...ir nieko nematau blogo,tik i nauda...Juk lavini tik ja smile

35

gerai,as tai suprantu ja,bet yra tokiu kurie ir nesupranta tos kalbos..tai ka tada jiems daryti? po zodynus knistis smile

36

tai manau naudinga pasiknisti po zodynus,juk taip ir ismokstama kalba,as pati pirmais metais taip darydavau,ir tikrai nematau tai nieko blogo,bet tik i nauda wink
cia tik mano nuomone smile

37

AS SIUO METU NORVEGIJOJE DIRBU,KLAUSKITE GAL KUO IR PADESIU.AS CIA JAU TREJI METAI.

38

Lina, 21 parašė:

Tai jeigu dabar as kazka norvegiskai parasyciau,tai cia jau butu kietumas big_smile
Prajuokinot mergaites ;D
Vienas dalykas saunu,zmogus moka norvegiskai...nieko blogo nematau,...
Tam ir yra svetima kalba..ir askarts nuo karto ja parasineju...ir nieko nematau blogo,tik i nauda...Juk lavini tik ja smile

Lina, yra bent keleta temu, kuriose Zilvinas dar kazkokia kita kalba raso...ir siaip...pasiskaitykite kokia tema apie vienatve ar alkoholi...gal suprasit apie ka as big_smile
o as nesiruosiu verstis to zodyno..ir nemanau, kad tureciau :? man uztenka 4 kalbu..dar didesnes sklerozes nenoriu wink