Re: Blevyzgos...
oho... taip rimtai buna?
nepazystamas jausmas.. :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
oho... taip rimtai buna?
nepazystamas jausmas.. :?
taip tikru tikriausiai taip buna..bent jau man buna...manau ir kitiems taip pat... :? baigei savo knyga skaityti?
ne... galva skauda ir siaip alkanas kai vilks... einu maisto susirast tada pagalvosiu apie knyga
Vaiva, namo nzn kada grisiu...gal sekmadieni...
Auri, dar suregzciau si bei ta angliskai ir vokiskai :Dai, dar ispaniskai kokius tris ar keturis zodzius moku ;D
Vaiva teisi, pradeda tuomet galva skaudet, kai susinervina zmogus, bet tingiu db googlint kokios ten tos priezastys...gal spaudimai kokie pakyla, nzn...
hmm... tai va - maziau mane nervinkit nes i kapus nuvarysit ;D tausokit ir mylekit geriau
Ingrida>kam tu moksliniu isvedziojimu mes paprasti zmones (bent jau as...)
man man... man tie moksliniai isvedziojimai kitaip as nepatikesiu ten visa kita nesamoninga info ;D
tai mes taip ir supratom nes jau pastebejom kad tau aukstos materijos patinka... dabar idarbinai Ingrida ji kvaisiojas ir iesko musu tiesu...
cia suprantantiems moksline kalba :D:D
http://www.medicinavisiems.lt/default.asp?lygis=2&TurID=14&TurID2=14&strID=739&subj=str
http://www.neuro.lt/99_4_san.htm
REDAGUOJAM ;D
Vaiva, jau tu nuspeji mane :D:D
saunuole kad sitaip greit radai...
nu kad nelabai greit, skaiciau dar kuris cia geresnis ;D
tai turbut gera medziaga kad Auris dingo...
:D:D jauciu kai des kokia posla minti, kad moterims sekso truksta ;D nors nzn ar ta nuoroda jam daviau ar ne
lab dein merginos?
na jo reik jau susirasti koki medicinini zodyna..nes tokiu zodziu kai pasakys :S
Labutis
ka veiki tokia grazia diena?:)
as galvojau jau klaus Kestutis ka veikia cia sita grazi mergina labas Kestai
skaita knyga...niekaip negaliu nuo jos atsitraukti..o ka pats veiki? beto nera jau tokia ir grazi diena...
Ingrida> as ir kaska panasaus manaiu bet nepasitvirtino...
Vaiva, kad oras idealus :? kaip tai negrazi
ka veikia cia sitos grazios merginos?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...