3821

Re: Blevyzgos...

oho... taip rimtai buna? yikes yikes yikes nepazystamas jausmas.. :?

3822

taip tikru tikriausiai taip buna..bent jau man buna...manau ir kitiems taip pat... :? baigei savo knyga skaityti?

3823

ne... sad galva skauda ir siaip alkanas kai vilks... einu maisto susirast tada pagalvosiu apie knyga big_smile

3824

Vaiva, namo nzn kada grisiu...gal sekmadieni...
Auri, dar suregzciau si bei ta angliskai ir vokiskai :Dai, dar ispaniskai kokius tris ar keturis zodzius moku ;D
Vaiva teisi, pradeda tuomet galva skaudet, kai susinervina zmogus, bet tingiu db googlint kokios ten tos priezastys...gal spaudimai kokie pakyla, nzn... smile

3825

hmm... tai va - maziau mane nervinkit nes i kapus nuvarysit ;D tausokit ir mylekit geriau smile

3826

Ingrida>kam tu moksliniu isvedziojimu mes paprasti zmones (bent jau as...)

3827

man man... man tie moksliniai isvedziojimai kitaip as nepatikesiu ten visa kita nesamoninga info ;D

3828

tai mes taip ir supratom nes jau pastebejom kad tau aukstos materijos patinka... dabar idarbinai Ingrida ji kvaisiojas ir iesko musu tiesu...

3829

cia suprantantiems moksline kalba big_smile:D:D
http://www.medicinavisiems.lt/default.asp?lygis=2&TurID=14&TurID2=14&strID=739&subj=str
http://www.neuro.lt/99_4_san.htm

REDAGUOJAM ;D
Vaiva, jau tu nuspeji mane big_smile:D:D

3830

saunuole kad sitaip greit radai...

3831

nu kad nelabai greit, skaiciau dar kuris cia geresnis ;D

3832

tai turbut gera medziaga kad Auris dingo...

3833

big_smile:D:D jauciu kai des kokia posla minti, kad moterims sekso truksta ;D nors nzn ar ta nuoroda jam daviau ar ne big_smile

3834

lab dein merginos?

3835

na jo reik jau susirasti koki medicinini zodyna..nes tokiu zodziu kai pasakys :S

Labutis

3836

ka veiki tokia grazia diena?:)

3837

as galvojau jau klaus Kestutis ka veikia cia sita grazi mergina big_smile labas Kestai tongue

3838

skaita knyga...niekaip negaliu nuo jos atsitraukti..o ka pats veiki? beto nera jau tokia ir grazi diena...
Ingrida> as ir kaska panasaus manaiu bet nepasitvirtino...

3839

Vaiva, kad oras idealus :? kaip tai negrazi smile

3840

ka veikia cia sitos grazios merginos?:::044:::044