Re: Blevyzgos...
kiek tas silta? va, mano vaikystes drauge grizo, tai rode savo foto..sakau as..o kur juoda spalva?
sake ten nenesioja tokios spalvos rubu, nes karsta..ot, negerai, negerai cia
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
kiek tas silta? va, mano vaikystes drauge grizo, tai rode savo foto..sakau as..o kur juoda spalva?
sake ten nenesioja tokios spalvos rubu, nes karsta..ot, negerai, negerai cia
Labutis kaip malonu kad kaskas pasigenda manes..
labutis
labas, Kestai kiek cia tu Kestu dabar turesime
Ingrida tik 2 kestai..Linu daugiau cia lankosi...
Kestai gal uzsideki koki paveiksliuka?m?
nu dar maciau, kad kazkoks Kestas kazkur kitur reiskias :Dko cia kimbi iskart prie zmogaus :?
Ingrida> tai kad as su juo private susirasineju... ir nemanau kad kimbu tik paprasiau ir jam bus gerai ir mums greiciau atsikirsime...
hmm na, ziuriu tave kibina ir kibina visi
Ingrida> eik jau ka cia kazin kybina m? tave o as pamirsta visai
Vaiva, nejuokink kad tau i privata rasa, o ne man ;D ai, as ir nenoriu, juk turiu Evalduka
Ingrida> kad paraso i privata tai dar nieko nereiskia, va o cia visi vyrukai tau po kojoms..et pavydas ima... o kur Evaldas?
labukas Vaiva, kaip sekas?ir tau labas Ingrida dar karteli:))na tai apie ka snekuciuojames?:)
Labutis Kestuti, o nenoretum isideti paveiksliuko kokio nes matai dar vienas atejo tavo bendravardis tai truputi sunkokai.. jau vienoj temoj viena zmogu pavadinau tavo vardu... o Ingrida kaskur nese i kojas...
as cia as cia juk kitas ziurejau ;D
Vaiva, tu kazka painioji
jau kurie cia tiek vyrukai man po kojomis ;Do Evaldas dar negrizo, matyt
joa, Kestuti, labas dar kart...tai jau man pirst tau Vaiva?
Ingrida> gal nereikia tokiu skubutumu...
ak tu kitinais ir ka gero suzinojai? :?
na ka galima ten suzinot ai...net nezinau ka cia parasyt apie tuos musu save zeminancius lietuvaicius
na, galima tik ziuret is tos puses, kad pasilinksmina..kita zemindami :?
pirst???na per pc as nemegstu pisliautis geriau realybeje:)
as suprantu, kad PISLIAUTIS geriau realybej, o ne per pc kaip dauguma dabar megsta ;D;D;D (vel garbanos..nai nai nai ..bet juk cia Kestutis su klaidom raso
)
Ingrida> tau reiks greit nuskusti visus plaukus..
na dar neismokau rasyt ir ziureti tv
nors juokinga kazkam
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...